A co když najdete totálně skvělé ustájení?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Narniee

19.1.2023 09:59
Narniee

XXX.XXX.120.150

Ahoj, jdu se spíš tak poradit a načerpat nezávislé názory, jelikož je přede mnou velké rozhodovaní a já se trochu zaslala v toku myšlenek.
Bydlím v nájmu s přítelem a třeba tak za rok plánujeme založit rodinu. A koukáme se po bydlení vlastním-myslím, že letos bude příhodná doba. Před nějakou dobou jsem však změnila ustájení, které je totálně Boží, platí vše, co se dohodne, provozovatel zodpovědný, kůň spokojený, podmínky vyhovující...prostě pecka. Když si představím, co vše za starosti obnáší mateřství a já bych měla koně v tak spolehlivé stáji....to je dar osudu:D jenže je to u Prahy a jedna z nejdražších lokalit. Takže i když se zde objeví nemovitost, bude podstatně dražší než to samé jinde...či vyšší dluh. Do toho ještě mateřská a kůň, ale třeba můžeme mít štěstí sehnat něco v blízkosti za dobrou cenu. ..a táhne mě to do rodného kraje, kde už ale minimálně 10 let nebydlím a neznám kvalitu tamějších stáji ...
Hlavně Vy, co máte děti, co byste dělali? Drželi byste se spolehlivého ustájení, kterých je jak šafránu, anebo byste riskli změnu? Je to pro mne obrovsky těžké rozhodování....

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.1.2023 10:11
Uživatel s deaktivovaným účtem

V první řadě si objeďte ty stáje v rodném kraji. Třeba tam najdete něco úža, sice dražší, ale to by třeba kompenzovalo zase levnější bydlení pro rodinu. A budete mít dilema vyřešené.

Máte výhodu, že se můžete nastěhovat někam podle dostupného ustájení. No a u toho bych ještě oběhla dostupné kvalitní školství, pokud se toho kůň potenciálně dožije, a případně další služby požadované pro děti-rodinu.

Nemám děti, ale neumím držet pec

TyDy

20.1.2023 13:21
TyDy

XXX.XXX.103.135

Dobrý den, napiště o jaký kraj se jedná,a třeba Vám někdo poradí ustájení, a bude rozhodování lehčí:) Já bych se nerozhodovala dle prvního dojmu, z vlastní zkušenosti vím že tohle člověk pozná až po pár měsících. Teď jsem ve stáji která se s tou předchozí nedá ani náhodou srovnat, absolutně boží, kůň se má jak prasátko v žitě, majitelka úžasná, já i kůň jsme v psychické pohodě.
Jinak přeji hodně stěstí

Přidejte reakci

Přidat smajlík