Boxové ustájení Pardubice - Přelouč a okolí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

ustájení

9.2.2023 14:59
ustájení

XXX.XXX.178.106

Dobrý den,
nemáte někdo tip na ustájení v okolí Pardubice - Přelouč? ustájení na nox box, přes den výběh. Děkuji za případné kontakty

Ustájení

6.4.2023 11:10
Ustájení

XXX.XXX.208.214

Dobrý den. Opravdu by nikdo nevěděl o ustájení v okolí Pardubic nebo Prelouče? Přes den výběh na noc box. Začíná to pro mě být akutní. Moc děkuji za případné tipy nebo kontakty.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.4.2023 15:48

Ustájení napsal(a):
Dobrý den. Opravdu by nikdo nevěděl o ustájení v okolí Pardubic nebo Prelouče? Přes den výběh na noc box. Začíná to pro mě být akutní. Moc děkuji za případné tipy nebo kontakty.

Jsem si zadala ustájení pro koně Pardubice a vyběhlo mi 17(!) stájí. + předpokládám že máte koně a tudíž jste v kontaktu s kovářem, možná trenérem a veterináři, kteří můžou mít další tipy.

Obejít si to musíte sám/sama. Protože každý má jiné představy a nároky.

Ustájení

6.4.2023 21:09
Ustájení

XXX.XXX.14.73

Jistě. Mám za sebou plno telefonátů. Je hodně plno. A navíc ty různé databáze nejsou zcela aktuální. Jsou tam stáje, které už nejsou atd. Budeme se sem stěhovat, takže naše kontakty jsou úplně jinde. Takže díky, nejsem úplný idiot. Žádala jsem o tip nebo doporučení jestli třeba někdo nemá v okolí koně a má dobrou zkušenost

7.4.2023 08:47

Ustájení napsal(a):
Jistě. Mám za sebou plno telefonátů. Je hodně plno. A navíc ty různé databáze nejsou zcela aktuální. Jsou tam stáje, které už nejsou atd. Budeme se sem stěhovat, takže naše kontakty jsou úplně jinde. Takže díky, nejsem úplný idiot. Žádala jsem o tip nebo doporučení jestli třeba někdo nemá v okolí koně a má dobrou zkušenost

No a ti kováři a veterináři? Ti mají větší a aktuální přehled.

Ale rozumím, chcete informace od někoho, kdo už koně někde má. Což já nejsem. Přesněji řečeno, mám, ale ne na Pardubicku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík