Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Haflingo

12.2.2023 19:57
Haflingo

XXX.XXX.228.218

Dobrý deň, mám haflinga, za chvíľu bude mať 6 rokov. Je čerstvo obsadnutý a teraz by som ho chcela prijazdiť. Volali ste si už niekedy trénera iba na pár lekcií? Chcela by som, aby ho naučil základy zo sedla, chody, obraty, zastanenie... S tým, že by prišiel iba cca 5x.Nejazdila som už dlho, tak ho nechcem na začiatok prijazďovať ja, keď aj v mojom jazdení by sa už našli chyby. Ďakujem za skúsenosti a rady.

12.2.2023 20:01
kallisto

XXX.XXX.61.218

Určitě ano, i pár lekcí má smysl.

Dsds

12.2.2023 23:12
Dsds

XXX.XXX.130.5

moje kobyla se musela od znpovu přijezdit. pod vylborným trenérem se to začalo ukazovat po 3 měsících, 2 trénincích týdně. už je to 5,5 měsíce co trénuji, takže s jednorázovou zkušeností bohužel poradit nemohu

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.2.2023 08:51

Haflingo napsal(a):
Dobrý deň, mám haflinga, za chvíľu bude mať 6 rokov. Je čerstvo obsadnutý a teraz by som ho chcela prijazdiť. Volali ste si už niekedy trénera iba na pár lekcií? Chcela by som, aby ho naučil základy zo sedla, chody, obraty, zastanenie... S tým, že by prišiel iba cca 5x.Nejazdila som už dlho, tak ho nechcem na začiatok prijazďovať ja, keď aj v mojom jazdení by sa už našli chyby. Ďakujem za skúsenosti a rady.

Za mě ne. Protože pokud nejste od přírody koňský génius (tím se vás nechci nijak dotknout), tak to nestačí. Nemusí docházet dvakrát týdně, ale pro mě je minimum 1x za měsíc.

Jinak se začnete kazit a pak i ten kůň. I starý mazák. Natož remonta.

40 let zkušeností.

13.2.2023 09:11
jesie

XXX.XXX.224.171

Já obsedala až ve 4 letech,nyní je mladému skoro 6 a stále jezdíme pod trenérem 1x týdně. Sama si na to netroufám,dělám spousty zbytečných i když nepatrných chyb. Můj cíl je mít naježděno co nejvíce na jemno,ideálně sedem a tak se v tom tedy vyžíváme a makáme pod dozorem. Skoky teprve začínáme,ale sama si troufnu max na kavalety (s dalším koněm chodíme čístá Z,ZL)

Haflingo

13.2.2023 09:49
Haflingo

XXX.XXX.61.130

Ja by som chcela 1x do týždňa. Cca 4x, aby prišiel naučiť základy a potom raz za mesiac, ak by sme niečo chceli doladiť.

13.2.2023 12:47

Haflingo napsal(a):
Ja by som chcela 1x do týždňa. Cca 4x, aby prišiel naučiť základy a potom raz za mesiac, ak by sme niečo chceli doladiť.

Takhle by to mohlo fungovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík