Pronájem s odkupem

Anglický plnokrevník
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.2.2023 09:02
Nezzie

XXX.XXX.68.185

Ráda bych se přeptala na názor...osobně mám z toho totiž obavy.
Nakonec jsem se rozhodla naši mladou kobylu prodat, než abych se dívala jak se s mojí druhou pořád "mlátí". Každopádně jsem narazila na to, že všichni chtějí koně do pronájmu s odkupem. Osobně mám obavu, že by se mi vrátit zkažený kůň ( až by se nehodil ). Jaký na to máte názor a zkušenosti. Děkuji

15.2.2023 13:44
šimlík

XXX.XXX.215.18

Někdo může napsat, že má zkušenost dobrou, někdo špatnou. Záleží na koho kápnete. Já mám zkušenost špatnou a nechci se o tom rozepisovat. Většinou jde o to, že si člověk přeje, aby si jezdec s koníkem "sedl". Koně jsem musela odvézt domů, kamarádka také. Vše bylo prověřeno a stejně to dopadlo špatně, na koních to zanechalo následky.

15.2.2023 14:18
Nezzie

XXX.XXX.68.185

šimlík napsal(a):
Někdo může napsat, že má zkušenost dobrou, někdo špatnou. Záleží na koho kápnete. Já mám zkušenost špatnou a nechci se o tom rozepisovat. Většinou jde o to, že si člověk přeje, aby si jezdec s koníkem "sedl". Koně jsem musela odvézt domů, kamarádka také. Vše bylo prověřeno a stejně to dopadlo špatně, na koních to zanechalo následky.

No z toho mám právě obavu .. proto se do tohoto nehrnu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.2.2023 15:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud chcete mít klid, tak to nedělejte.

Jen pozor, zkaženého koně vám během prvních dvou let mohou na základě skryté vady chtít vrátit i tak (jakýkoli nález na RTG třeba)...

15.2.2023 15:44
kallisto

XXX.XXX.217.242

Taky bych do toho nešla.

Čím to ti kupci zdůvodňují?

15.2.2023 15:58
Nezzie

XXX.XXX.68.185

Jedni zájemci mi řekli, že z duvodu vyzkoušení ( na půl roku ). Další neřekli vůbec proč.
Nepůjdu do toho protože mi to přijde velmi divné až vyčurane. Přece pokud chci koně koupit tak mám několik možností ho vyzkoušet ( vždycky se dá nějak domluvit ) a nechat si udělat předkupní vyšetření.

15.2.2023 20:18
Pipilota

XXX.XXX.153.199

Nezzie napsal(a):
Jedni zájemci mi řekli, že z duvodu vyzkoušení ( na půl roku ). Další neřekli vůbec proč.
Nepůjdu do toho protože mi to přijde velmi divné až vyčurane. Přece pokud chci koně koupit tak mám několik možností ho vyzkoušet ( vždycky se dá nějak domluvit ) a nechat si udělat předkupní vyšetření.

Je to vyčůranost.
Ztratil se dneska mezi lidmi cit pro koně (a pro zvířata). Všichni chtějí "supermana za kapesný". A to vracení pro skryté vady je speciálně čecháčkovský zlozvyk.

Přidejte reakci

Přidat smajlík