Uživatel s deaktivovaným účtem

Jajulina
napsal(a):
Dobrý den,
Prosím o doporučení westernové deky pro koně s citlivými zády a neosvaleným kohoutkem.
Děkuji
OT - nebylo by lepší nejdříve nasvalit a vyřešit citlivá záda? Co si pod tím mám vlastně představit? Že je má bolavá? Nebo mu do nich drncáte?
Bolavá je nemá.
Měly jsme teď na zkoušku bf sedlo (anglického typu) s physio dekou. Kobyla během 10vyjizdek otlaky od physio deky. Takže deku pryč. Nakonec co tak čtu, tak barefoot nemusí sedět vůbec koni a ne jak udávají výrobci, že sedí každému koni. Takže jsem se rozhodla vrátit k naší kostře. Tam používám burioni deku ze sympatexu( tou žádný problém nema).
Chtěla bych ještě jednu deku a lepší, vzhledem k tomu, že ji vadila deka od barefoot, tak jsem napsala ,,citlivá záda ''a neosvaleny kohoutek tedy máme.

Jajulina
napsal(a):
Bolavá je nemá.
Měly jsme teď na zkoušku bf sedlo (anglického typu) s physio dekou. Kobyla během 10vyjizdek otlaky od physio deky. Takže deku pryč. Nakonec co tak čtu, tak barefoot nemusí sedět vůbec koni a ne jak udávají výrobci, že sedí každému koni. Takže jsem se rozhodla vrátit k naší kostře. Tam používám burioni deku ze sympatexu( tou žádný problém nema).
Chtěla bych ještě jednu deku a lepší, vzhledem k tomu, že ji vadila deka od barefoot, tak jsem napsala ,,citlivá záda ''a neosvaleny kohoutek tedy máme.
Já tomu nerozumím. Proč jste teda ten barefoot vůbec zkoušela? A nezůstala u toho westernu?
Foto koně by nebylo?

Když vyhovuje Buriony, tak kupte ještě jednu ne?

Jajulina
napsal(a):
Chtěla jsem anglicky typ, ale Anglií jsme zkusila x typu a bohužel žádná. Tak jsem říkala super bezkostra, jdeme do ní. Ale pro nas tedy zklamání, tak jsem řekla a zpět do kostry.
Nezlobte se, chtěla jsem pouze poradit deku a ne tu řešit proč jsem měla bezkostru atd...
Deaktivace není nutná. Jenom jsem se zeptala. Nebo jsem píchla do vosího hnízda?
A anglie se dá udělat na míru.
Člověk položí nějakou otázku a odpovědi se nedočká. Znám spoustu koni co jsou citlivý, nevidím v tom nic špatného.
Vím, že se dá udělat kostra na míru, ale bohužel v létě jsme sud a v zimě opadavame. Tak jsem to chtěla vyřešit jedním sedlem a to bezkostrou.
Já vám děkuji za radu, která mi moc nepomohla. Kdybych chtěla druhou burioni, tak nezakládám vlákno.

Jajulina
napsal(a):
Člověk položí nějakou otázku a odpovědi se nedočká. Znám spoustu koni co jsou citlivý, nevidím v tom nic špatného.
Vím, že se dá udělat kostra na míru, ale bohužel v létě jsme sud a v zimě opadavame. Tak jsem to chtěla vyřešit jedním sedlem a to bezkostrou.
Já vám děkuji za radu, která mi moc nepomohla. Kdybych chtěla druhou burioni, tak nezakládám vlákno.
"Znám spoustu koní, co jsou citliví, nevidím v tom nic špatného" - já ano.
"V létě jsme sud, v zimě opadáváme". Vám to přijde v pořádku? Mně ne.
Pohybuji se kolem koní 40 let a nezažila jsem, že by byla letní a zimní varianta sedla. Zdravý dospělý kůň své proporce nemění.
Můj názor.
A proč nechcete dát foto svého koně?

Jajulina
napsal(a):
Jamk už jsem psala nahoře, bolavá není. Jde o citlivost deky, žádné korekční výztuhy atd..
Asi jsem to napsala špatně, omlouvám se.
Asi se neshodneme. Citlivá záda = pro mě bolavá záda.
Citlivost deky... Hele, seděla jsem za tu dobu v mnoha sedlech (kromě dámského) - anglie drezúrní, skočka, univerzál, western, mc clean, vojenský bok a jednou jedinkrát jsem koně otlačila vlastní blbostí.
Já prostě pořád vidím problém v koni a jeho kondici.. Byl veterinář, sedlář, fyzioterapeut...?

Jajulina
napsal(a):
Ano sedlo bylo pasováno certifikovanou osobou od barefoot. Když se mi záda po měsíci nelibily, byla zavolaná fyzio. Řekla, že to dělá deka a zda se nechci vrátit zpět k westernu, že westernova sedla lépe rozkládají váhu.
Fyzio viděla i kobylu před používáním batefoot a vše bylo ok.
To ano, ale zase jsou těžší. Ale když vám to bude fungovat, proč ne.