Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Riri

20.2.2023 19:56
Riri

XXX.XXX.118.58

Zdravím,nedávno jsem narazila na inzerát na bazoši od výše uvedeného klubu...uvažuji o tom že bych se na tábor u nich přihlásila..
Chtěla bych se zeptat jaké máte s tímto klubem zkušenosti?Jakým stylem tam učí?
(Jelikož se mi stalo že jsem šla jednou na hodinu do klubu který byl údajně dobrý avšak
pobízeli tam koně stylem:"nakopni ho patama" což mi rozhodně nevyhovuje a ráda bych se tomuhle stylu ježdění vyhla.)
Předem děkuji za odpovědi:)

22.2.2023 09:28
sisi58

XXX.XXX.191.1

Který Lucky Ranch?
Odkaz by nebyl?

22.2.2023 11:18
Bella04

XXX.XXX.130.60

Vidim dobre, ze ten kun na jedne fotce v inzeratu je uvazany na stajgru?

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.2.2023 12:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bella04 napsal(a):
Vidim dobre, ze ten kun na jedne fotce v inzeratu je uvazany na stajgru?

Vypadá, že ano.

Ale upřímně, nevidím moc velký rozdíl uvázat na pevno na štajgru nebo udidle. Neudělala bych ani jedno.

22.2.2023 13:26
kallisto

XXX.XXX.217.242

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vypadá, že ano.

Ale upřímně, nevidím moc velký rozdíl uvázat na pevno na štajgru nebo udidle. Neudělala bych ani jedno.

Stejně tak. Neudělala bych ani jedno.
Zase musím teda ocenit, že všechny dětičky na koni mají helmy a téměř všechny i vestu a navíc na i jezdecká perka.

JanaJanaJanaJana

22.2.2023 13:35
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178

kallisto napsal(a):
Stejně tak. Neudělala bych ani jedno.
Zase musím teda ocenit, že všechny dětičky na koni mají helmy a téměř všechny i vestu a navíc na i jezdecká perka.

A koně vypadají fakt pěkně, to se jim také musí nechat.

22.2.2023 14:29
Bella04

XXX.XXX.130.60

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vypadá, že ano.

No praaave, je to o hubu. Konskou. Deti na to nemaji rozum, nedojde jim to, pak to budou brat automaticky... Uz sem nejakemu decku tuhle vysvetlovala, ze nema uvazovat na pevno za parelku... "a proooc?... ale tam kde jsem predtim jezdila jsme to tak delali vzdycky a caaajk..."

22.2.2023 14:50
sisi58

XXX.XXX.191.1

Bella04 napsal(a):
No praaave, je to o hubu. Konskou. Deti na to nemaji rozum, nedojde jim to, pak to budou brat automaticky... Uz sem nejakemu decku tuhle vysvetlovala, ze nema uvazovat na pevno za parelku... "a proooc?... ale tam kde jsem predtim jezdila jsme to tak delali vzdycky a caaajk..."

Všeho do času.
Mám zkušenost, že pokud se u koní může něco pokazit, pokazí se to. A 99 úrazů ze 100 je způsobeno, nedodržením bezpečnostních pravidel.

Přidejte reakci

Přidat smajlík