Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

dsds

25.2.2023 14:52
dsds

XXX.XXX.27.55

ahoj, myslíte že mohu čas od čase namazat koni čumák trošičkou lékařské vazelíny? napadlo mě to jako fajn věc proti citlivosti😀 za rady děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.2.2023 15:55

dsds napsal(a):
ahoj, myslíte že mohu čas od čase namazat koni čumák trošičkou lékařské vazelíny? napadlo mě to jako fajn věc proti citlivosti😀 za rady děkuji

To rozhodně můžete. A jakou citlivost máte na mysli? UV záření zatím moc nehrozí.

Dsds

25.2.2023 21:20
Dsds

XXX.XXX.130.5

celkově od popraskání, když kobylu čistím, vezmu ji mokrým ubrouskem i čumák, tak mě napadlo to jednou týdně máznout vazelínou:) jestli by to bylo prospěšný a k něčemu:) i tak preventivně

25.2.2023 21:32

Dsds napsal(a):
celkově od popraskání, když kobylu čistím, vezmu ji mokrým ubrouskem i čumák, tak mě napadlo to jednou týdně máznout vazelínou:) jestli by to bylo prospěšný a k něčemu:) i tak preventivně

Jako, že má popraskaný čumák už teď?

Dsds

26.2.2023 00:43
Dsds

XXX.XXX.130.5

nene, právě že vůbec, ale preventivně:)

26.2.2023 08:01

Dsds napsal(a):
nene, právě že vůbec, ale preventivně:)

Viz výše. Klidně můžete mazat, i když je to zbytečné. Ale když budete mít lepší pocit...

Dsds

26.2.2023 10:17
Dsds

XXX.XXX.130.5

děkuji moc:)

26.2.2023 11:43
Pipilota

XXX.XXX.40.142

Já mám v čištění trochu měsíčkove vazelíny. Mažu drobné ranky a škrábance. Jen tak pro krásu s ní mažu jen na výstavu a jiné akce. Vypadá to dobře, když se vykoupaný a suchý kůň mázne okolo tlamy a očí.

Dsds

27.2.2023 13:41
Dsds

XXX.XXX.130.5

děkuji:)

27.2.2023 22:16

Nemám zkušenosti s mazáním koňských čumáků. Vždy když jsem si zkoušela pravidelně zvlhčovat rty nějakým balzámem PROTI vysychání a praskání rtů (nějaký dárek, snaha o sebe "líp pečovat"...), tak mě ty rty začly vysychat a praskat:D. Takže mě se preventivní mazání u člověka vůbec neosvědčilo. Nejsem ale kůň a nejde o rty, že ;). A navíc jestli říkáte občas, tak to asi fakt potíž nebude. Jen bych to nepřeháněla.

28.2.2023 08:44

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nemám zkušenosti s mazáním koňských čumáků. Vždy když jsem si zkoušela pravidelně zvlhčovat rty nějakým balzámem PROTI vysychání a praskání rtů (nějaký dárek, snaha o sebe "líp pečovat"...), tak mě ty rty začly vysychat a praskat:D. Takže mě se preventivní mazání u člověka vůbec neosvědčilo. Nejsem ale kůň a nejde o rty, že ;). A navíc jestli říkáte občas, tak to asi fakt potíž nebude. Jen bych to nepřeháněla.

A to já jo. U sebe. Starý dobrý jelení lůj.

28.2.2023 10:06
Pipilota

XXX.XXX.153.199

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Obecně je u koní potřeba s kosmetikou velmi opatrně. Pamatuji v Jezdectví článeček o tom, jak favorit zahaproval v sezóně kvůli alergii. A po velkém pátrání se zjistilo, že měl reakci na rozčesávac hřívy...

Přidejte reakci

Přidat smajlík