Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.3.2023 08:40
etnies86

XXX.XXX.245.26

Co říkáte emil pomáhá?
Mě se to moc líbí, fotky dojimaji, ale spadla mi čelist z ceníku.
https://www.emilpomaha.cz/cen-k
Jako fakt? Tohle je adekvátní?
Dobrej bussiness

2.3.2023 08:49
Pipilota

XXX.XXX.153.199

No jestli je to i s cestou. A hlavně jestli na to mají všechny povolení, pojistku, certifikáty a vzdělání... To se do ceny promítá.
Já mám kousek od nás paní psycholožku co si vodí klienty ke koním a to jsou taky pálky...

2.3.2023 08:52
Pipilota

XXX.XXX.153.199

On totiž takový koník může pracovat takhle cca 2x týdně. Jinak se sám zhroutí. No a samozřejmě že potřebuje i trénink mimo tuhle práci.

2.3.2023 08:56
Pipilota

XXX.XXX.153.199

Ale taky ty ceny vnímám jako šílené.
Když jsem byla ve stáji a kousek od ní je duchodak, pásla jsem jim pod okny a kdo byl venku a chtěl, tak si pohladil... Zadarmo a tak jaksi automaticky lidsky...

2.3.2023 10:28
etnies86

XXX.XXX.245.26

Pipilota napsal(a):
Ale taky ty ceny vnímám jako šílené.
Když jsem byla ve stáji a kousek od ní je duchodak, pásla jsem jim pod okny a kdo byl venku a chtěl, tak si pohladil... Zadarmo a tak jaksi automaticky lidsky...

Neni,cestovny ještě k tomu
A i kdyby mohl pracovat jen 2x tydne.je to minimálně 40 tisic
I kdyby si clovek spocital hodku denně na praci.
I ustajko a idpis,furt velmi slušný job
A co si budem povidat,kůň je stejně vetsinou i pro dítě nebo jako partak pro koně, takže by se kupoval tak jako tak a bydlel tak jako tak

Jako kdyby to bylo za půl dejme tomu a furt slušný

2.3.2023 10:41
etnies86

XXX.XXX.245.26

A tady ten rozdíl,kdy to nejde za účelem zisku
https://www.asistencni-jednorozec.cz/financovani/
Neříkám,že to mají dělat zadarmo.to vůbec. Tady citim to poslání

2.3.2023 10:46
etnies86

XXX.XXX.245.26

A tohle me taky dostalo 19tisic..
Jaká to náhoda,že mi to na face vyjelo
Nebo jsem fakt mimo realitu já

2.3.2023 10:49
Doron

XXX.XXX.5.11

Tak je to prostě takové malé podnikání, no...
Emil pomáhá majitelce vydělat peníze:)

JanaJanaJanaJana

2.3.2023 11:10
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178

Já jsem třeba někde na FB zahlédla i koučku, která vodí své klienty ke koním.

Tohle mě vůbec nenapadlo, že by někdo využíval, ale zase proč ne, že :) taky jsem tohle dělala zdarma, třeba kámoškám po rozchodu a tak :) ale tak lidé z něčeho žít musí a třeba takhle to koučování funguje lépe s koněm než bez koně.

2.3.2023 12:03
Doron

XXX.XXX.5.11

JanaJanaJanaJana napsal(a):

Tohle mě vůbec nenapadlo, že by někdo využíval, ale zase proč ne, že :) taky jsem tohle dělala zdarma, třeba kámoškám po rozchodu a tak :) ale tak lidé z něčeho žít musí a třeba takhle to koučování funguje lépe s koněm než bez koně.

Přesně tak, proč ne, když je o to zájem.
Můj pětiletý vnouček chodí na hipoterapii( je hodně vysoký, hubený a neohrabaný:))) a má také hodiny jízdy.
Hipo stojí 1400 a jsou u toho dva lidi, jízdárenská hodina 800 Kč.
Může se to zdát hodně , ale vyplatí se to,( nemusím mít doma poníky:)) a moc jim ty peníze přeju, protože jsou opravdu skvělí.

2.3.2023 12:54
Pipilota

XXX.XXX.153.199

JanaJanaJanaJana napsal(a):

No jenom mít k tomu to vzdělání. Opravdu psychologie se specializací na koučink. Ne jen kurz a prachy sem. Stejně tak hyporehabilitace je vysoce odborná záležitost. (a mnozí se na tom přiživují)

JanaJanaJanaJana

2.3.2023 13:12
JanaJanaJanaJana

XXX.XXX.27.178

Pipilota napsal(a):
No jenom mít k tomu to vzdělání. Opravdu psychologie se specializací na koučink. Ne jen kurz a prachy sem. Stejně tak hyporehabilitace je vysoce odborná záležitost. (a mnozí se na tom přiživují)

To těžko říci no. Ono nejde ani tak o psychologii jako především o psychoterapii.
Ale slečnu neznám, jen jsem viděla inzerát, nevím, jak hluboké jsou její znalosti a schopnosti. Každopádně vedle psychoterapeutických výcviků existují i ty koučovací....
Každopádně využít k tomu koně a koňské prostředí si myslím že je velmi neotřelý nápad a podle mě i dost funkční.

2.3.2023 13:16
Arbora

XXX.XXX.134.90

A chodíte takto napríklad aj do reštaurácií pozerať menúčka a hodnotiť, čo je fakt veľa za smažák? Trh su to predsa vytriedi. Keď nebude záujem, tak nebudú také ceny.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.3.2023 13:34

Taky je mi tak nějak jedno, co si kdo za co účtuje. Je to otázka nabídky a poptávky. Pokud nebudou mít odbyt, tak třeba cenu sníží. Ale to je tak nějak jejich věc. Když se mi to nelíbí, nemusím jejich služeb využívat.

2.3.2023 13:51
Doron

XXX.XXX.5.11

Pipilota napsal(a):

To máte pravdu, někdy může být pro klienty těžké se v tom zorientovat.
Myslím, že špatně vedená hipoterapie může nadělat velkou škodu , stejně jako neodborná psychoterapie.
My to máme dobrý, paní ke které chodíme je dětská psycholožka a pomáhá jí fyzioterapeutka.
A ještě s koňmi dělají přirozenou komunikaci, to vnoučka taky učí, takže značka ideál:)!
Taky dcerka vybírala pečlivě:)

2.3.2023 21:35
alzas

XXX.XXX.234.74

Já si myslím, že brzy přijde pod vedením naší skvělé vlády taková krize, že lidi budou rádi, že seženou peníze na jídlo a podobným vykukům spadne čelist a vyschne penězovod. Stejné je to s těmi "dětskými klubíky", "školičkami" nebo jak tomu říkají. Taky zlatý důl, ale všeho dočasu.

3.3.2023 07:05

Zrovna dětské klubíky bych viděla naopak na vzestupu, protože matky nemající co do huby budou potřebovat jít pracovat a jesle nejsou, školky začínají být docela drahé jako ty dětské skupiny. Tak nevím...

Ale jo, předpokládám, že hipoterapie (odborná) je na ústupu. U nás (a to ještě před pořádnou krizí) skončilo OS Svítání, vlajková loď hipo- aktivit.

3.3.2023 08:19
evcusik

XXX.XXX.22.146

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zrovna dětské klubíky bych viděla naopak na vzestupu, protože matky nemající co do huby budou potřebovat jít pracovat a jesle nejsou, školky začínají být docela drahé jako ty dětské skupiny. Tak nevím...

Ale jo, předpokládám, že hipoterapie (odborná) je na ústupu. U nás (a to ještě před pořádnou krizí) skončilo OS Svítání, vlajková loď hipo- aktivit.

co drahé, ale taky dost nedostupné pro nejmenší:D k čemu člověku pracovně je, když upichne až předškoláky. Takže díky bohu za iniciativy typu dětské klubiky, když neumí zřizovatele škol a školek číst demografické údaje. (a netýká se nejen děti)

3.3.2023 12:28
LucyLou

XXX.XXX.236.105

Paní neznám, ale nezdá se mi to hodně. Musí být připravený kůň i terapeut. Spousta práce, času, peněz a neustálé vzdělávání (ani to není zadarmo). Vlastní zkušenost - nabízené služby můžou stát kolik chtějí, ale jde zejména o kvalitu. Pokud nebudou kvalitní, tak nebudou logicky klienti...

Přidejte reakci

Přidat smajlík