Kde sehnat sedlo Kentaur Odysseus - starší typ

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

paměť

15.3.2023 20:27
paměť

XXX.XXX.152.71

Dobrý den, sháním turistické sedlo Kentaur Odysseus, starší typ s drezurními bočnicemi a polstrovaným posedlím. Dala jsem poptávku na bazoš a na FB a nikdo se neozval. Nemáte prosím tip klidně i na zahraniční weby, kde by se dalo sehnat? Děkuji předem za rady.

paměť

16.3.2023 14:58
paměť

XXX.XXX.152.71

Zkouším posunout. Třeba někdo zná zahraniční bazary, kde by se dalo sehnat, já zatím nenašla nic, tak bych byla vděčná za případný odkaz

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.3.2023 15:01

Zadejte si poptávku u a-sedla a podobných překupníků bazarových sedel. Ostatně klidně přímo u Kentauru, třeba mají nějaký komisní prodej nebo by vzali od někoho sedlo na výkup, kdyby měli jistý odbyt. Libich také přeprodává sedla.

Na zahraničních bazarech bych české sedlo úplně nehledala...

16.3.2023 15:19
kallisto

XXX.XXX.217.242

paměť napsal(a):
Dobrý den, sháním turistické sedlo Kentaur Odysseus, starší typ s drezurními bočnicemi a polstrovaným posedlím. Dala jsem poptávku na bazoš a na FB a nikdo se neozval. Nemáte prosím tip klidně i na zahraniční weby, kde by se dalo sehnat? Děkuji předem za rady.

Nebyl původně Kentaur Country?

16.3.2023 15:21
Arbora

XXX.XXX.134.90

Kentaur sa ale pod nejakou znakou v Nemecku predával, len si nespomeniem presne teraz, že čo to bolo. Ale isto to vygooglite. Ak by nevyšli tí priekupníci, tak by som skúsila takto.

16.3.2023 16:50
kallisto

XXX.XXX.61.218

Arbora napsal(a):
Kentaur sa ale pod nejakou znakou v Nemecku predával, len si nespomeniem presne teraz, že čo to bolo. Ale isto to vygooglite. Ak by nevyšli tí priekupníci, tak by som skúsila takto.

Pfiff

16.3.2023 18:55
turistka

XXX.XXX.152.71

Podařilo se mi vlomit do mého starého profilu, jsem zakladatelka tématu.

Buggyra: děkuji za tipy, určitě se u nich zkusím poptat, ale oni většinou kupují sedla v zahraničí🤔 Do Kentauru už jsem psala, ale neodpověděli😕

Kallisto: nebyl, Odysseus vznikl dříve, byl původně určený pro jízdní policii. Nejdříve ho dělali s drezurními bočnicemi, novější typ měl bočnice univerzální. Ale už hodně dlouho jej nedělají, místo něj je právě ten Country. Ale já toužím po těch drezurních bočnicích😇

Arbora: myslím, že tento konkrétní model se jako Pfiff nevyráběl😕

16.3.2023 20:02
kallisto

XXX.XXX.61.218

turistka napsal(a):

Buggyra: děkuji za tipy, určitě se u nich zkusím poptat, ale oni většinou kupují sedla v zahraničí🤔 Do Kentauru už jsem psala, ale neodpověděli😕

Kallisto: nebyl, Odysseus vznikl dříve, byl původně určený pro jízdní policii. Nejdříve ho dělali s drezurními bočnicemi, novější typ měl bočnice univerzální. Ale už hodně dlouho jej nedělají, místo něj je právě ten Country. Ale já toužím po těch drezurních bočnicích😇

Tak to bude už hodně starý model, obávám se že toho budete shánět velmi těžko.

Vicky.Pollard

16.3.2023 20:03
Vicky.Pollard

XXX.XXX.110.33

turistka napsal(a):

Budete holt muset vydrzet a peclive projizdet inzerce... Ja takhle cihala asi trictvrte roku.
Drezurniho Odyssea jsem nasla jen tu: https://www.facebook.com/marketplace/item/517898623693941/

16.3.2023 21:02
rolf

XXX.XXX.234.74

Mám ho doma, ale zatím neprodávám. Je úžasně pohodlné, divím se, že ho Kentaur přestal vyrábět...

17.3.2023 06:27
turistka

XXX.XXX.152.71

rolf napsal(a):
Mám ho doma, ale zatím neprodávám. Je úžasně pohodlné, divím se, že ho Kentaur přestal vyrábět...

A máte ten drezurní typ s polstrovaným posedlím? Pokud ano, zkuste prosím přehodnotit jeho prodej, ráda zaplatím i vyšší cenu, než má 😇

17.3.2023 06:28
turistka

XXX.XXX.152.71

Vicky.Pollard napsal(a):
Budete holt muset vydrzet a peclive projizdet inzerce... Ja takhle cihala asi trictvrte roku.
Drezurniho Odyssea jsem nasla jen tu: https://www.facebook.com/marketplace/item/517898623693941/

Děkuji, nic jiného mi nezbývá😊 Tento inzerát jsem našla, ale ráda bych právě i to polstrované posedlí😉

17.3.2023 07:04

Pokud vám, turistko, nevadí investovat, tak se optejte v Kentauru, zda by vám sedlo upravili dle vašeho přání, a jaký model můžete koupit, aby vám ho předělali podle potřeb :-) Třeba nebudete muset déle pátrat, koupíte ten z fejsbůku, a posedlí vám v Kentauru dodělají, nadto sedlo třeba nově vycpou a zkontrolují, to má jen samé výhody ;-)

17.3.2023 08:03
turistka

XXX.XXX.152.71

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pokud vám, turistko, nevadí investovat, tak se optejte v Kentauru, zda by vám sedlo upravili dle vašeho přání, a jaký model můžete koupit, aby vám ho předělali podle potřeb :-) Třeba nebudete muset déle pátrat, koupíte ten z fejsbůku, a posedlí vám v Kentauru dodělají, nadto sedlo třeba nově vycpou a zkontrolují, to má jen samé výhody ;-)

Vidíte, to není vůbec špatný nápad🤔 Teď ještě aby se tam se mnou někdo bavil, na mail mi zatím neodpověděli... Ale zkusit se má vše😉 Moc děkuju, založit toto téma se vyplatilo🌷

17.3.2023 09:38
turistka

XXX.XXX.152.71

turistka napsal(a):
Vidíte, to není vůbec špatný nápad🤔 Teď ještě aby se tam se mnou někdo bavil, na mail mi zatím neodpověděli... Ale zkusit se má vše😉 Moc děkuju, založit toto téma se vyplatilo🌷

Tak v Kentauru mi posedlí nevymění, mluvila jsem s nimi😕

21.3.2023 11:50
turistka

XXX.XXX.152.71

Lidičky, tak jsem nakonec sehnala🥳 Zázraky se dějí. Ještě jednou moc děkuji za rady a tipy🌷

Přidejte reakci

Přidat smajlík