Dostihová stáj Tušimice – MUDr. Eva Nieslaniková

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

KláraM.

8.4.2023 19:26
KláraM.

XXX.XXX.125.114

Zdravím,
ráda bych se zeptala znalejších, především na pověst této dostihové stáje. Pokud by se dotyčnému nechtělo rozepisovat veřejně, zde je kontakt na mně – klara.m.2284@gmail.com.
Předem děkuji, Klára

9.4.2023 20:48
Arbora

XXX.XXX.37.195

Na to sa treba spýtať medzi dostihovým ľudom.

12.4.2023 08:25
jesie

XXX.XXX.145.142

Koně mají v čistém,chodí dokonce do výběhu. Koně jsou dobře živení a nejsou problémy. Jak se k ním ale chovají za zavřenými dveřmi,to vám nikdo neřekne.

Každopádně jsem na ně neslyšela u nás v kraji žádné stížnosti.

Možná ještě canka by mohla vědět,ta bydlí kousek....

12.4.2023 10:17
canka

XXX.XXX.40.181

Přesně jak píše Jesie..nikdy jsem neslyšela na tuto stáj nic špatného v žádnem sliva smyslu..není to tak dlouho,kdy se stáj budovala,myslím že 2016 nebo 2017?Známá tam byla a chválila si to..koně nakrmení,stáje čisté,upravené tréninkové dráhy..a ani co se týče lidí,tak jsem neslyšela nic špatného..vím,že se tam nějak měnil trenér a teď snad trénuje někdo s přibuzenstva majitele stáje..

Mohu se zeptat,z jakého důvodu vás to zajímá?Vy jste slyšela něco špatného?

Jsou ode mě opravdu kousek a kdyby tam bylo něco špatné,donese se to ke mě...

12.4.2023 11:13
Arbora

XXX.XXX.134.47

Trénoval tam Jan Rája, zrejme sa nerozišli úplne v dobrom. Necelý rok pred ním odchádzal hlavný jazdec, druhý hlavný stajňový jazdec je táto slečna/pani. https://www.idnes.cz/sport/ostatni/dostihy-sabina-mokrosova-kokain.A221005_133623_sporty_rou

KláraM.

13.4.2023 18:48
KláraM.

XXX.XXX.130.251

canka napsal(a):
Přesně jak píše Jesie..nikdy jsem neslyšela na tuto stáj nic špatného v žádnem sliva smyslu..není to tak dlouho,kdy se stáj budovala,myslím že 2016 nebo 2017?Známá tam byla a chválila si to..koně nakrmení,stáje čisté,upravené tréninkové dráhy..a ani co se týče lidí,tak jsem neslyšela nic špatného..vím,že se tam nějak měnil trenér a teď snad trénuje někdo s přibuzenstva majitele stáje..

Mohu se zeptat,z jakého důvodu vás to zajímá?Vy jste slyšela něco špatného?

Jsou ode mě opravdu kousek a kdyby tam bylo něco špatné,donese se to ke mě...

Právě že na něj slýchám spíš samou chválu, i jsem tam byla a super – koně po práci na pastvině, čistí, nažraní, lesklí, neskutečně umazlení a pohodoví, milí lidé. Ráda sleduju jejich dostihové výsledky, a všímám si, že mají i na dostizích koně vyrovnané a v klidu a lidi od nich ze stáje chovají k nim chovají fakt hezky. Ale byla jsem tam jenom jednou, tak mě zajímal i širší pohled na stáj. Jinak Sabinu Mokrošovou jsem ve stáji potkala, když jsem tam byla (už po té "kauze") a působila na mě jako fajn člověk.
Jinak uvažovala jsem o koupi koně od nich, ale to už je passé.

Přidejte reakci

Přidat smajlík