Skákání

Francouzský klusák
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Elis2023

9.4.2023 21:57
Elis2023

XXX.XXX.11.135

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, koupila jsem si klisnu francouzského klusáka, která má trochu vytočenou přední nohu do strany, bývalá majitelka ji měla v dětském kroužku kde na ni holčiny skákali překážky(90cm) já na ní normálně cválám atd... a přemýšlela jsem že by jsem s ní zkusila i nějaké menší skoky, ale bojím se abych ji nějak s tou nohou neublížila? Myslíte že to nevadí nebo že to radši nemám riskovat že by se jí s tou nohou mohlo něco stát? Moc děkuji za odpovědi

Espadril

9.4.2023 22:35
Espadril

XXX.XXX.64.22

Elis2023 napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, koupila jsem si klisnu francouzského klusáka, která má trochu vytočenou přední nohu do strany, bývalá majitelka ji měla v dětském kroužku kde na ni holčiny skákali překážky(90cm) já na ní normálně cválám atd... a přemýšlela jsem že by jsem s ní zkusila i nějaké menší skoky, ale bojím se abych ji nějak s tou nohou neublížila? Myslíte že to nevadí nebo že to radši nemám riskovat že by se jí s tou nohou mohlo něco stát? Moc děkuji za odpovědi

Dobry den, tezko odpovedet. Pri koupi kone Vam vase veterinarkaa pri predkupni prohlidce poradila co=proc jste se rozhodla pro koupu zrovna tohoto kone a za jakym ucelem jste si ho koupila?

Skokovy trenink povede vas trener-ten vam radi co?

My kobylku nevideli a nezname, tak nam to prosim priblizte-pak muzeme poradit :-)

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.4.2023 09:23
Uživatel s deaktivovaným účtem

Elis2023 napsal(a):

Viz výše.

Na to vám nejlépe odpoví veterinář - ortoped. My tu kobylu nevidíme. A i kdyby, nemáme rentgenové oči.

I když Koroka chtěli původně taky utratit...

Přidejte reakci

Přidat smajlík