Elis2023

XXX.XXX.11.135
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, koupila jsem si klisnu francouzského klusáka, která má trochu vytočenou přední nohu do strany, bývalá majitelka ji měla v dětském kroužku kde na ni holčiny skákali překážky(90cm) já na ní normálně cválám atd... a přemýšlela jsem že by jsem s ní zkusila i nějaké menší skoky, ale bojím se abych ji nějak s tou nohou neublížila? Myslíte že to nevadí nebo že to radši nemám riskovat že by se jí s tou nohou mohlo něco stát? Moc děkuji za odpovědi
Espadril

XXX.XXX.64.22
Elis2023
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, koupila jsem si klisnu francouzského klusáka, která má trochu vytočenou přední nohu do strany, bývalá majitelka ji měla v dětském kroužku kde na ni holčiny skákali překážky(90cm) já na ní normálně cválám atd... a přemýšlela jsem že by jsem s ní zkusila i nějaké menší skoky, ale bojím se abych ji nějak s tou nohou neublížila? Myslíte že to nevadí nebo že to radši nemám riskovat že by se jí s tou nohou mohlo něco stát? Moc děkuji za odpovědi
Dobry den, tezko odpovedet. Pri koupi kone Vam vase veterinarkaa pri predkupni prohlidce poradila co=proc jste se rozhodla pro koupu zrovna tohoto kone a za jakym ucelem jste si ho koupila?
Skokovy trenink povede vas trener-ten vam radi co?
My kobylku nevideli a nezname, tak nam to prosim priblizte-pak muzeme poradit :-)
Uživatel s deaktivovaným účtem

Elis2023
napsal(a):
Viz výše.
Na to vám nejlépe odpoví veterinář - ortoped. My tu kobylu nevidíme. A i kdyby, nemáme rentgenové oči.
I když Koroka chtěli původně taky utratit...