Falešné přilnutí

Anglický plnokrevník
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Liberain

17.4.2023 20:12
Liberain

XXX.XXX.206.240

dobry den zjistila jsem že mi koník zaleza za oteže přitom je zdravi a zuby ma delane nedavno jenze ho nemohu dostat na přilnuti mam ho teprve mesic tak si teprve budujeme nejaky pořadny vztah kdyz jsem ho koupila tak byl jezden 1 za 14 dni takze bojujeme i s nasvalením nejaké rady chtela bych aby chodil na přilnuti a jezdeni bylo přijemnejsi nam oboum

17.4.2023 21:43
evcusik

XXX.XXX.18.196

trenér, nic lepsiho online nejde poradit

17.4.2023 22:13
etnies86

XXX.XXX.245.26

máte ho měsíc, předtím ježděn 1x14 dní a máte problém s přilnutím a nasvalením.
prosím za koně sežente si ROZUMNÉHO trenéra

18.4.2023 07:53
kallisto

XXX.XXX.217.242

Liberain napsal(a):
dobry den zjistila jsem že mi koník zaleza za oteže přitom je zdravi a zuby ma delane nedavno jenze ho nemohu dostat na přilnuti mam ho teprve mesic tak si teprve budujeme nejaky pořadny vztah kdyz jsem ho koupila tak byl jezden 1 za 14 dni takze bojujeme i s nasvalením nejaké rady chtela bych aby chodil na přilnuti a jezdeni bylo přijemnejsi nam oboum

To chce opravdu trenéra.
Zalézání za otěž bývá způsobeno nejčastěji tvrdou rukou, příliš silným kontaktem často i ve spojení s nedostatečným kmihem.

Ale posoudí to až někdo kdo vás uvidí naživo.

18.4.2023 08:04
Arbora

XXX.XXX.149.42

Ako sa zdravia oťaže?

Máte ho mesiac a nebol zjavne jazdený pravidelne, nemôžete očakávať, že za 30 dní bude fungovať. Pracujte s ním ako s remontou, nič rozumnejšie sa poradiť nedá. Akurát počítajte s tým, že to potrvá dlhšie, pretože pravdepodobne bude mať nejaké naučené vzorce.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.4.2023 13:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

Liberain napsal(a):

Trenér! Vím, nepopulární rada.

18.4.2023 14:19
akscha

XXX.XXX.26.89

A min ruky. Mesic jezdeny kun jeste nemuze moc dobre chodit na otezi (resp.na kolmici). A pokud dokonce zaleza za otez, bude dost pravdepobne z jezdeni velmi nestastny a mozna uz i bolavy.

18.4.2023 22:14
etnies86

XXX.XXX.245.26

dostat jen na přilnutí nebo se snažíte jako ho i shromáždit...
no taky si to můžete představit jako, že nic neděláte a jen dvakrát za měsíc jdete na procházku. a ted po vás najednou z ničehonic chce někdo abyste chodila s rukama nahoře a možná rovnou musela běhat x - km. tak si představte jak byste byla nadšená a brzo namožená. takže pomalinku trénovat a připravovat

27.4.2023 23:13
Pucikk3575

XXX.XXX.168.202

Liberain napsal(a):

Pane bože... Koník leze za otěž - přitom je zdravý a ma dělané zuby. Nebude to třeba vaší rukou? Na přilnutí ho nedostanete otěží, nejde o to mu naštelovat hlavu. Kór když ho máte měsíc... To by měla být věc, která vás ještě vůbec nebude zajímat. A pokud byl jezdeny jednou za 14 dní, nevím co čekáte. Nechtějte prosimvás, aby v tuhle chvíli chodil na přilnutí. Ať ho tam teď nacpete jakkoliv, bude to falešné, nefunkční, velmi demotivující, a pro koně rozhodně ne příjemnější. Jestli chcete dobrou radu, pořiďte si KVALITNÍHO A ROZUMNÉHO trenéra. A to není sprosté slovo ani nějaký znak toho že to člověk nezvládá, je to jen krok k tomu udělat koně i váš šťastnějšího držím palce

Přidejte reakci

Přidat smajlík