Liberain

XXX.XXX.206.240
dobry den zjistila jsem že mi koník zaleza za oteže přitom je zdravi a zuby ma delane nedavno jenze ho nemohu dostat na přilnuti mam ho teprve mesic tak si teprve budujeme nejaky pořadny vztah kdyz jsem ho koupila tak byl jezden 1 za 14 dni takze bojujeme i s nasvalením nejaké rady chtela bych aby chodil na přilnuti a jezdeni bylo přijemnejsi nam oboum
Liberain
napsal(a):
dobry den zjistila jsem že mi koník zaleza za oteže přitom je zdravi a zuby ma delane nedavno jenze ho nemohu dostat na přilnuti mam ho teprve mesic tak si teprve budujeme nejaky pořadny vztah kdyz jsem ho koupila tak byl jezden 1 za 14 dni takze bojujeme i s nasvalením nejaké rady chtela bych aby chodil na přilnuti a jezdeni bylo přijemnejsi nam oboum
To chce opravdu trenéra.
Zalézání za otěž bývá způsobeno nejčastěji tvrdou rukou, příliš silným kontaktem často i ve spojení s nedostatečným kmihem.
Ale posoudí to až někdo kdo vás uvidí naživo.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Liberain
napsal(a):
Trenér! Vím, nepopulární rada.
dostat jen na přilnutí nebo se snažíte jako ho i shromáždit...
no taky si to můžete představit jako, že nic neděláte a jen dvakrát za měsíc jdete na procházku. a ted po vás najednou z ničehonic chce někdo abyste chodila s rukama nahoře a možná rovnou musela běhat x - km. tak si představte jak byste byla nadšená a brzo namožená. takže pomalinku trénovat a připravovat
Liberain
napsal(a):
Pane bože... Koník leze za otěž - přitom je zdravý a ma dělané zuby. Nebude to třeba vaší rukou? Na přilnutí ho nedostanete otěží, nejde o to mu naštelovat hlavu. Kór když ho máte měsíc... To by měla být věc, která vás ještě vůbec nebude zajímat. A pokud byl jezdeny jednou za 14 dní, nevím co čekáte. Nechtějte prosimvás, aby v tuhle chvíli chodil na přilnutí. Ať ho tam teď nacpete jakkoliv, bude to falešné, nefunkční, velmi demotivující, a pro koně rozhodně ne příjemnější. Jestli chcete dobrou radu, pořiďte si KVALITNÍHO A ROZUMNÉHO trenéra. A to není sprosté slovo ani nějaký znak toho že to člověk nezvládá, je to jen krok k tomu udělat koně i váš šťastnějšího držím palce