Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím, jdu si pro radu. Chci si koupit nová jezdecká pérka ale nemohu nic sehnat pro širokou nohu. Vadí mi úzká špička a bolí mě z nich nohy. Už dlouho jezdím v gumových z decathlonu. Ty jsou hezky široké a tak akorát ale chci si už koupit nějaké pořádné, nejlépe na zip.
Máte někdo taky tenhle problém a jak jste ho řešily ?

Já skončila u barefoot bot, protože žádné jiné dostatečně široké jsem nenašla. Teď když si obuju nějaká perka, tak v nich nevydržím ani 0,5 hod., to se prostě nedá…

Mám taky trochu nohu jako ploutvičku, sice malou 38-38,5.. prostě mezi kloubem palce a kloubem malíku je 10cm oproti patě s 5,5cm...asi normál.
Mám kožená nazouvací perka Elt 38 a opravdu jsem je musela rozchodit, bolest strašná, dalo se v nich jen stát nebo trochu po stáji popojít, jsem jednou myslela, že je i zahodím, když mi jednou kleklo auto a já musela dojít domu pěšky, 3km.
zkrátím to, prostě jsem je nazouvala s nechutí ,na omezenou dobu, a ony se ty mršky pěkně roztáhly a neznám teď pohodlnější botu...heslo: nešikovný maso musí odpadnout a pak je to o.k.
napsal(a):
Zdravím, jdu si pro radu. Chci si koupit nová jezdecká pérka ale nemohu nic sehnat pro širokou nohu. Vadí mi úzká špička a bolí mě z nich nohy. Už dlouho jezdím v gumových z decathlonu. Ty jsou hezky široké a tak akorát ale chci si už koupit nějaké pořádné, nejlépe na zip.
Máte někdo taky tenhle problém a jak jste ho řešily ?
zvážila bych zkusit udělat výlet do nějakých pořádných jezdeckých potřeb s velkým výběrem a vyzkoušet si pánské boty jestli by vám nějaké nesedly. Ty mívají dole tu špičku širší