Síťová deka pro koně širokého v plecích

Quarter Horse
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sitovka

29.4.2023 11:12
Sitovka

XXX.XXX.154.21

Dobrý den, jaká značka síťovky sedí koním typu quarter / paint horse? Připadá mi, že většina dek se dělá na úzké koníky. Potřebuji s laclem pod břicho a ideálně i s krkem.
Přemýšlím nad tou z Decathlonu, ale nechce se mi kupovat naslepo.

ps. Šíleně drahé deky prosím ani neraďte. Kůň je 24/7 na pastvině se stromy...

29.4.2023 12:17
liva

XXX.XXX.64.46

Mám painta, tvarem připomíná bojler🙂 a jediná deka, i síťová, která mu sedí přes plece je Horseware s disc systémem.
https://www.horseandme.eu/deka-proti-hmyzu-amigo-xl-s-krkem--azure-blue-strong-blue-silver/

Sitovka

30.4.2023 09:35
Sitovka

XXX.XXX.154.83

liva napsal(a):
Mám painta, tvarem připomíná bojler🙂 a jediná deka, i síťová, která mu sedí přes plece je Horseware s disc systémem.
https://www.horseandme.eu/deka-proti-hmyzu-amigo-xl-s-krkem--azure-blue-strong-blue-silver/

Děkuji za tip, ale to už je přes cenový limit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.4.2023 12:12

Sitovka napsal(a):
Děkuji za tip, ale to už je přes cenový limit.

Upřímně, pro vás je hodně 3 500?

Mě stojí kůň minimálně dvakrát tolik každý měsíc. A to mám b-reitera. A teď budu kupovat sedlo za 12 000. Z druhé ruky.

Sitovka

30.4.2023 12:46
Sitovka

XXX.XXX.154.83

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Upřímně, pro vás je hodně 3 500?

Mě stojí kůň minimálně dvakrát tolik každý měsíc. A to mám b-reitera. A teď budu kupovat sedlo za 12 000. Z druhé ruky.

Upřímně, kůň žije na pastvině, se stromy o které se rád drbe + máme ve stádě kamarády hračičky. Takže se mi nechce dávat 3500 za něco co za 1. dost pravděpodobně nebude sedět a za 2. je velká pravděpodobnost, že bude roztrháno.
Pokud bych věděla, že to vydrží, tak klidně, ale vzhledem k tomu, že to opravdu nevím, tak chci zkusit nějakou levnější (tj. max 2000).

Jinak myslím, že srovnávat sedlo a síťovku je jako srovnávat jablka s hruškami. Do sedla je určitě třeba investovat, kolik je jen potřeba, vzhledem k tomu, že fakt musí sedět jak ulité.

Pokud máte radu na deku, budu ráda, když se podělíte. Pokud radu nemáte... moc nevím proč píšete. Chcete pochválit jak se hezky o koníka staráte, protože vás stojí peníze?

30.4.2023 15:05

Sitovka napsal(a):
Upřímně, kůň žije na pastvině, se stromy o které se rád drbe + máme ve stádě kamarády hračičky. Takže se mi nechce dávat 3500 za něco co za 1. dost pravděpodobně nebude sedět a za 2. je velká pravděpodobnost, že bude roztrháno.
Pokud bych věděla, že to vydrží, tak klidně, ale vzhledem k tomu, že to opravdu nevím, tak chci zkusit nějakou levnější (tj. max 2000).

Jinak myslím, že srovnávat sedlo a síťovku je jako srovnávat jablka s hruškami. Do sedla je určitě třeba investovat, kolik je jen potřeba, vzhledem k tomu, že fakt musí sedět jak ulité.

Pokud máte radu na deku, budu ráda, když se podělíte. Pokud radu nemáte... moc nevím proč píšete. Chcete pochválit jak se hezky o koníka staráte, protože vás stojí peníze?

Ne, chtěla jsem napsat, že kůň stojí peníze.

A každou síťovku vám kůň odrbe o strom nebo ji sežerou kamarádi. I tu za 2 000.

30.4.2023 17:14

Mám zn. Imperial Riding, v plecích krásně široká.

Přidejte reakci

Přidat smajlík