Daki

XXX.XXX.60.13
Zdravím,
zajímalo by mě jaké maté zkušenosti s Perfect Equi COBS HEALTH a zda něčemu pomohl nebo ne. Přemýšlím o koupi, ale nikde jsem nenalezla žádná doporučení. Tak se chci zeptat tady zda Vám to koníci dobře jedí, jestli jim to pomohlo s hojením boláků v rousech a jestli po to nemají moc energie. A o celkovou zkušenost s tím to doplňkem stravy.
DarcysBay

XXX.XXX.108.59
Dobrý den,
Perfect Equi dostával náš cob. Má hyperkeratózu. Zlepšení jsem nepozorovala
Začínali jsme na kávové lžičce, museli to míchat s řepnýma řízkama,nastrouhanou mrkví... Ale když jsme se dostali asi na celou odměrku, žral to míň a míň a pak už vůbec.Nedostali jsme se ani na plnou dávku, a to on sežere skoro všechno.
Mě to teda strašně smrdí. Teď dostava Mustang Trace COB. Později snad Perfect Equi dokrmíme, mám ještě 4 kg
Uživatel s deaktivovaným účtem

.PE je minerálka.ne lecivo na fujtajblik v rousech.pro cobiky je to bez biotinu....musíte ten fujtajblik taky něčím ošetřit....a ano moje kobyla také měla co dělat. aby kýbl dozrala.
Krmím obyč perfekt equi dvěma koním.
Oba jsou na plné dávce. U valacha (klusák) to trvalo déle, ale žere to už bezproblému. Stačí krmení zalít trochou vody a zamíchat. A hodně mi pomohl lněný olej.
Kobyla (šlonzák) sežere prakticky všechno, ta byla na plné dávce o dost rychleji.
Takže jsme všichni spokojení.