Jaké máte zkušenosti s Perfect Equi COBS HEALTH

Irský cob / tinker
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Daki

1.5.2023 19:24
Daki

XXX.XXX.60.13

Zdravím,
zajímalo by mě jaké maté zkušenosti s Perfect Equi COBS HEALTH a zda něčemu pomohl nebo ne. Přemýšlím o koupi, ale nikde jsem nenalezla žádná doporučení. Tak se chci zeptat tady zda Vám to koníci dobře jedí, jestli jim to pomohlo s hojením boláků v rousech a jestli po to nemají moc energie. A o celkovou zkušenost s tím to doplňkem stravy.

DarcysBay

3.5.2023 12:24
DarcysBay

XXX.XXX.108.59

Dobrý den,

Perfect Equi dostával náš cob. Má hyperkeratózu. Zlepšení jsem nepozorovala
Začínali jsme na kávové lžičce, museli to míchat s řepnýma řízkama,nastrouhanou mrkví... Ale když jsme se dostali asi na celou odměrku, žral to míň a míň a pak už vůbec.Nedostali jsme se ani na plnou dávku, a to on sežere skoro všechno.
Mě to teda strašně smrdí. Teď dostava Mustang Trace COB. Později snad Perfect Equi dokrmíme, mám ještě 4 kg

3.5.2023 14:06
evcusik

XXX.XXX.47.40

tento typ neznám, jen doporučuju vyzkoušet vzorek/kupovat co nejmenší balení na vyzkoušení. z 5 koní jsme se nedostali na plnou dávku u běžného PE a to je jeden faaaakt popelnice, co neřeší (dosud) v kyblícku nic. (PE se zchutnovalo melasou a i tak, odmítání celého krmení)

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.5.2023 16:28
Uživatel s deaktivovaným účtem

.PE je minerálka.ne lecivo na fujtajblik v rousech.pro cobiky je to bez biotinu....musíte ten fujtajblik taky něčím ošetřit....a ano moje kobyla také měla co dělat. aby kýbl dozrala.

4.5.2023 13:29
Sabcula

XXX.XXX.83.32

Krmím obyč perfekt equi dvěma koním.
Oba jsou na plné dávce. U valacha (klusák) to trvalo déle, ale žere to už bezproblému. Stačí krmení zalít trochou vody a zamíchat. A hodně mi pomohl lněný olej.
Kobyla (šlonzák) sežere prakticky všechno, ta byla na plné dávce o dost rychleji.
Takže jsme všichni spokojení.

Přidejte reakci

Přidat smajlík