Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.5.2023 09:18
Nezzie

XXX.XXX.70.13

Tak nevím jestli se naštvat nebo zasmát.
Když nás to stejné onemocnění postihlo, řešila jsem to pouze v kruhu rodinném tedy hlavně jen s partnerem. A tady někdo bude brečet, že nemá veřejně. Jako fakt to funguje...? Soudného člověka by to asi ani nenapadlo.

https://cnn.iprima.cz/zacala-krvacet-z-nozder-plisen-ji-szira-cevu-quinte-hrozi-vykrvaceni-pomoci-muze-operace-345319

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.5.2023 09:34
Uživatel s deaktivovaným účtem

Proč ne, lidé jsou různí a v krizových situacích každý reagujeme jinak, někdo se stáhne do sebe, jiný to potřebuje s někým sdílet a nevzdá se možnosti další podpory.
Někdo se nestydí si říct o finanční pomoc, založit sbírku, je-li to jeho poslední možnost, u jiného člověka je to prostě nemožné, neb by se hanbou propadl. To tak je, kdo přispěje či ne, je jeho věc a pokud nechci přispívat nebudu se v tom (třeba já osobně) pitvat.

2.5.2023 09:41
Naja

XXX.XXX.30.73

Nechápu spíše já Vás. To, jak řešíme náročné životní situace je opravdu odlišné a to, že jste se to rozhodla řešit v rodinném kruhu je v pořádku a to, že se majitelé snaží kobylce zachránit život tímto způsobem je taktéž v pořádku. Pomoc od veřejnosti je čistě dobrovolná a každý o ni může požádat. Poté je to na svobodné vůli každého... Myslím, že bychom se konečně jako komunita mohli podporovat, aby se dalo pomoci co nejvíce lidem a koním, když to potřebují. Protože nikdy nevíte, do jaké situace se dostanete Vy a pomoc pro Vás bude rozhodující.

2.5.2023 10:07
Arbora

XXX.XXX.149.42

Mne príde smutné, že dnes musí mať každý koňa, a potom, keď zistí, že je nejaký problém, spraví si zbierku, zahrá ľuďom city a ľudia sa mu pozbierajú na to, aby si mohol ďalej užívať koňa. Pre mňa je to nezodpovedné chovanie.

Zvlášť, keď je operácia v taktomto prípade je pomerne riziková.

2.5.2023 10:33
jesie

XXX.XXX.224.171

Arbora napsal(a):
Mne príde smutné, že dnes musí mať každý koňa, a potom, keď zistí, že je nejaký problém, spraví si zbierku, zahrá ľuďom city a ľudia sa mu pozbierajú na to, aby si mohol ďalej užívať koňa. Pre mňa je to nezodpovedné chovanie.

Zvlášť, keď je operácia v taktomto prípade je pomerne riziková.

..naprostý souhlas....nění co dodat

2.5.2023 10:36
Nezzie

XXX.XXX.70.13

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Proč ne, lidé jsou různí a v krizových situacích každý reagujeme jinak, někdo se stáhne do sebe, jiný to potřebuje s někým sdílet a nevzdá se možnosti další podpory.
Někdo se nestydí si říct o finanční pomoc, založit sbírku, je-li to jeho poslední možnost, u jiného člověka je to prostě nemožné, neb by se hanbou propadl. To tak je, kdo přispěje či ne, je jeho věc a pokud nechci přispívat nebudu se v tom (třeba já osobně) pitvat.

Neberu to za sebe jako "pitvání se v cizí věci" . Beru tak tak jak jsem to sama zažila..říkat někomu o peníze, když vím že možnost přežití je velmi relativní. Ano, chápu že nevíme jak moc je mykóza pokročila. Ale jako majitel takto nemocného koně, jsem zvážila vše...a to i ne jen citovou hodnotu koně.
Právě proto by měli když už teda chtějí, dát veškeré informace i ty negativní, které tu nikde nevidím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík