Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.10.2008 18:14
caleta

XXX.XXX.144.6

Ahojda mám připuštěnou kobču tímto hřebcem,nemáte někdo po něm hříbátka?Docela by mě zajímalo jak vypadají,prosím pokud máte dejte sem nějaké fotky

21.10.2008 19:45
caleta

XXX.XXX.84.230

caleta napsal(a):
Ahojda mám připuštěnou kobču tímto hřebcem,nemáte někdo po něm hříbátka?Docela by mě zajímalo jak vypadají,prosím pokud máte dejte sem nějaké fotky

Opravdu nikdo doma nemá hříbka nebo už dospělého jedince po tomto hřebci??

21.10.2008 23:40
stieberova

XXX.XXX.248.182

caleta napsal(a):
Opravdu nikdo doma nemá hříbka nebo už dospělého jedince po tomto hřebci??

Tenhle by měl být 2 letý po Grey. Jestli to nepletu a jeho původ je tady: http://www.aschk.cz/welsh/pk/pk_display _welsh.php?id=178725&plem=welsh (mezera za display)

22.10.2008 09:41
caleta

XXX.XXX.90.33

stieberova napsal(a):
Tenhle by měl být 2 letý po Grey. Jestli to nepletu a jeho původ je tady: http://www.aschk.cz/welsh/pk/pk_display _welsh.php?id=178725&plem=welsh (mezera za display)

Joj ten je pěknej díky za foto...
Prosím pokud máte někdo další tak sem dejte fotku.. ráda se podívám.. Díky.. moc

18.11.2019 16:02
Jita07

XXX.XXX.203.177

Hříbě klisna po o.878 Grey

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.11.2019 21:08

Tak mi to nedá...., nechci vám kazit radost z hříbátka, ale mě se zdá, že má trochu strmý postoj- nebo k tomu spěje, stává se to u až moc dobře krmených hříbátek a mladých koní- spíš k jejich škodě(překlubní postoj/energeticky bohaté krmivo) Jak je na tom ponďa teď?

20.11.2019 07:02
Dotaz

XXX.XXX.110.146

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak mi to nedá...., nechci vám kazit radost z hříbátka, ale mě se zdá, že má trochu strmý postoj- nebo k tomu spěje, stává se to u až moc dobře krmených hříbátek a mladých koní- spíš k jejich škodě(překlubní postoj/energeticky bohaté krmivo) Jak je na tom ponďa teď?

Je v inzerci.
https://www.ifauna.cz/kone/inzerce/r/detail/3518200/welsh-part-bred-klisnu-s-pp/

15.1.2020 13:32
Jita07

XXX.XXX.203.177

Preklub nemá žádný.Stoji na strmém terénu
Blbé vyfocena fotka

15.1.2020 13:46
Jita07

XXX.XXX.203.177

Nedavame energetická krmiva.dostava to co hříbě má dostat a má mléko.Klisna dostává granule pro březí hříbata.
A Veroniko myslím si že pomluvít hříběte kterého nevidím na vlastní oči nemůžu soudit podle fota které skresluje a nebo je špatně nafocene.Myslim že je to lidská závist z vaší strany.

15.1.2020 13:56
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Jita07 napsal(a):
Nedavame energetická krmiva.dostava to co hříbě má dostat a má mléko.Klisna dostává granule pro březí hříbata.
A Veroniko myslím si že pomluvít hříběte kterého nevidím na vlastní oči nemůžu soudit podle fota které skresluje a nebo je špatně nafocene.Myslim že je to lidská závist z vaší strany.

Ano, všichni Vám to zvíře závidíme. :D Teď půjdu do koupelny a napláču plné umyvadlo, protože ta kobyla není moje.
Samozřejmě fotka zkreslovat může, ale reagovat po dvou měsících na tak opatrné prohlášení (ale mě se zdá, že má trochu strmý postoj- nebo k tomu spěje) takovýmto způsobem mi přijde trochu hysterické. Pokud si jste jista, že máte zdravé hříbě, tak buďte ráda. A pokud si jista nejste, tak se ujistěte u někoho povolanějšího, kdo ji uvidí na vlastní oči. Každopádně by se slušelo poděkovat, že jste stála verun za zájem a komentář.

15.1.2020 14:07
Jita07

XXX.XXX.203.177

Tak co má preklub.Nechodim každý den na internet.

15.1.2020 14:16
Jita07

XXX.XXX.203.177

To rozhodně mám zdravé zvířata pod kontrolou veterináře a kovare.A není to jediné hříbě které se tu narodilo a které jsem odchovala.Takze si laskavě odpuste tak trapné komentáře.

15.1.2020 14:21
Jita07

XXX.XXX.203.177

Tohle je další moje hříbě s matky Athabaska a Grey.Ktere jsem odchovala do 1 roku .Jmenuje se Gany boy

Lůca111

15.1.2020 15:35
Lůca111

XXX.XXX.134.246

Zdravím hrebce znám osobně 🙂 a jeho pár potomků též 🙂 hřebec dává úžasnou povahu. A také suprovy potenciál. Hříbě co jsem dávala jita tak jsem sní pár měsíců byla a můžu říct že je to zlaté hříbě má úžasné oba rodiče a úžasnou stavbu těla 🙂 a věřím že bude suprova i do sportu. Jinak ohledně hřebce nemohu si stěžovat. úžasný k dětem i pod sedlem. Sice je to už dedula ale neznám žádného hřebce co by byl tak úžasný vůči péči, k dětem a k práci. Takže pro mě Grey má 10 z 10 🙂 mít k němu nevěstu neváhala bych 🙂

15.1.2020 17:01
Dotaz

XXX.XXX.110.146

Vážně musíte tak prožívat něčí poznámku na anonymní diskuzi?

16.1.2020 02:23
Jita07

XXX.XXX.203.177

Dotaz napsal(a):
Vážně musíte tak prožívat něčí poznámku na anonymní diskuzi?

Odstraňte nevhodný komentář,který sem nepatří.Vse jsem nahlásila redakci ifauna.

16.1.2020 02:53
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Jita07 napsal(a):
Odstraňte nevhodný komentář,který sem nepatří.Vse jsem nahlásila redakci ifauna.

A co je na odkazu k vašemu inzerátu nevhodného?

16.1.2020 03:05
Jita07

XXX.XXX.203.177

Dotaz napsal(a):
A co je na odkazu k vašemu inzerátu nevhodného?

Hřebec Grey a to hribe. Je v mém majetku.A nepřejí si v me diskuzi tyto poznámky.Takze vás žádám o odstranění.

16.1.2020 03:06
Jita07

XXX.XXX.203.177

Varaxi napsal(a):
Ano, všichni Vám to zvíře závidíme. :D Teď půjdu do koupelny a napláču plné umyvadlo, protože ta kobyla není moje.
Samozřejmě fotka zkreslovat může, ale reagovat po dvou měsících na tak opatrné prohlášení (ale mě se zdá, že má trochu strmý postoj- nebo k tomu spěje) takovýmto způsobem mi přijde trochu hysterické. Pokud si jste jista, že máte zdravé hříbě, tak buďte ráda. A pokud si jista nejste, tak se ujistěte u někoho povolanějšího, kdo ji uvidí na vlastní oči. Každopádně by se slušelo poděkovat, že jste stála verun za zájem a komentář.

Hřebec Grey a to hribe. Je v mém majetku.A nepřejí si v me diskuzi tyto poznámky.Takze vás žádám o odstranění

16.1.2020 03:07
Jita07

XXX.XXX.203.177

Dotaz napsal(a):
Je v inzerci.
https://www.ifauna.cz/kone/inzerce/r/detail/3518200/welsh-part-bred-klisnu-s-pp/

Hřebec Grey a to hribe. Je v mém majetku.A nepřejí si v me diskuzi tyto poznámky.Takze vás žádám o odstranění

16.1.2020 03:07
Jita07

XXX.XXX.203.177

16.1.2020 03:14
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Nechtěla byste se uklidnit? SAMA jste sem postovala fotky, které byly ve VAŠEM inzerátu. Odkaz vede na inzerát, který VY spravujete. Vede k němu i váš profil.
Téma je veřejné, nikomu nepatří, navíc ani nejste zadavatelka, abyste tu lidem zakazovala se jakkoliv vyjadřovat.
Jako jestli vám někdo šlápnul na kuří oko, tak to je váš problém. Nikdo tu o vás či vašem chovu nenapsal ani nit špatnou a vůbec se k vám nevyjádřil. Sama píšete, že fotka zkresluje, tu fotku jste sem dala VY. Není divu, že tedy dojem zkreslila. Opravdu sem musíte proto naházet 7 postů a vyhrožovat tu kdekomu, kdo si z vámi dodané nekvalitní fotky udělal názor?

Mimochodem kdo sem naházel fotky? Většina pochází od vás, tak nechápu, jak je mají ostatní odstranit?!

16.1.2020 03:18
Sophii

XXX.XXX.173.31

Jediná věc co tu porušuje pravidla je tenhle spamming stejné věty. Oni nic ne porušují, nemůžete si bohužel na veřejné diskuzi diktovat co kdo smí a nesmí psát.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeme udělat...

16.1.2020 03:20
Sophii

XXX.XXX.173.31

Dotaz napsal(a):
Nechtěla byste se uklidnit? SAMA jste sem postovala fotky, které byly ve VAŠEM inzerátu. Odkaz vede na inzerát, který VY spravujete. Vede k němu i váš profil.
Téma je veřejné, nikomu nepatří, navíc ani nejste zadavatelka, abyste tu lidem zakazovala se jakkoliv vyjadřovat.
Jako jestli vám někdo šlápnul na kuří oko, tak to je váš problém. Nikdo tu o vás či vašem chovu nenapsal ani nit špatnou a vůbec se k vám nevyjádřil. Sama píšete, že fotka zkresluje, tu fotku jste sem dala VY. Není divu, že tedy dojem zkreslila. Opravdu sem musíte proto naházet 7 postů a vyhrožovat tu kdekomu, kdo si z vámi dodané nekvalitní fotky udělal názor?

Mimochodem kdo sem naházel fotky? Většina pochází od vás, tak nechápu, jak je mají ostatní odstranit?!

Není ta slečna příbuzná s jinou slečnou? 🤔🤔😂😂

16.1.2020 03:24
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Sophii napsal(a):

Taky mě to napadlo. :)

16.1.2020 03:40
Jita07

XXX.XXX.203.177

Vy si laskavě dopilujte mezery a nepište nevhodné komentáře pokud jste hříbě neviděli osobne a drze připomínky.

16.1.2020 03:42
Jita07

XXX.XXX.203.177

Jinak předám celou věc .policii.

16.1.2020 03:45
Jita07

XXX.XXX.203.177

Sophii napsal(a):

Ty nevhodné komentáře vymazat slečno od vás.

16.1.2020 03:46
Sophii

XXX.XXX.173.31

Ammm a uvědomujete si že to smazat nejde 😂😂😂

16.1.2020 03:47
Sophii

XXX.XXX.173.31

Navíc noc neporusuji 😂

16.1.2020 03:48
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Jita07 napsal(a):
Vy si laskavě dopilujte mezery a nepište nevhodné komentáře pokud jste hříbě neviděli osobne a drze připomínky.

Super, takže vy koně blbě vyfotíte, pak tu zkreslující fotku veřejně prezentujete a vinni jsou ostatní, že si udělali na základě vámi dodané fotky nějaký názor? Navíc vás jen jeden člověk jemně upozornil na možnost problému - v zájmu toho koně. A proto je třeba lidem, o kterých nic nevíte a které tu urážíte, vyhrožovat? Taková hysterie kvůli jedné větě? Opravdu?

16.1.2020 03:50
Jita07

XXX.XXX.203.177

Sophii napsal(a):

Nejste slečno drzá.Nevim co na tom nechápete aby jste odstranila své hloupé komentáře🤔🤔🤔

16.1.2020 03:52
Sophii

XXX.XXX.173.31

Jita07 napsal(a):
Nejste slečno drzá.Nevim co na tom nechápete aby jste odstranila své hloupé komentáře🤔🤔🤔

Nevím která z nás dvou skutečně postrádá inteligenci, jestli ta která se tu suverénně jenom baví, nebo ta která neví že ty komentáře smazat nejdou. A já nebudu nikomu psát Ab je smazal, protože na to sem moc líná, navíc nic neporusuji. To raději ať mi zavolá znova policie 😂😂😂

16.1.2020 03:55
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Sophii napsal(a):
Nevím která z nás dvou skutečně postrádá inteligenci, jestli ta která se tu suverénně jenom baví, nebo ta která neví že ty komentáře smazat nejdou. A já nebudu nikomu psát Ab je smazal, protože na to sem moc líná, navíc nic neporusuji. To raději ať mi zavolá znova policie 😂😂😂

Popravdě netuším, s kým dotyčná konverzuje.

Jinak to už tu taky bylo, že sem někdo nacpe svoje fotky a pak podává trestní oznámení. Ale musím Petře přiznat, že takhle malicherná teda rozhodně nebyla.

16.1.2020 03:56
Jita07

XXX.XXX.203.177

Dotaz napsal(a):
Super, takže vy koně blbě vyfotíte, pak tu zkreslující fotku veřejně prezentujete a vinni jsou ostatní, že si udělali na základě vámi dodané fotky nějaký názor? Navíc vás jen jeden člověk jemně upozornil na možnost problému - v zájmu toho koně. A proto je třeba lidem, o kterých nic nevíte a které tu urážíte, vyhrožovat? Taková hysterie kvůli jedné větě? Opravdu?

Vy taky o mě nic nevíte.A nikdo vás tu neurazí.

16.1.2020 03:56
Sophii

XXX.XXX.173.31

"I don't know how to play it safe
I like walking on a razor blade"
🤭🤭🤭

16.1.2020 03:57
Sophii

XXX.XXX.173.31

Dotaz napsal(a):
Popravdě netuším, s kým dotyčná konverzuje.

Jinak to už tu taky bylo, že sem někdo nacpe svoje fotky a pak podává trestní oznámení. Ale musím Petře přiznat, že takhle malicherná teda rozhodně nebyla.

😀 Tohle je zábava to ještě vyeskaluje

16.1.2020 04:01
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Sophii napsal(a):
😀 Tohle je zábava to ještě vyeskaluje

Já jsem teda spíš v údivu až úžasu a občas se nechytám v myšlenkových pochodech. Opravdu jsem tu stran toho hříběte nezaznamenala nic špatného, jen jednu jedinou opatrnou obavu. Vůbec nechápu, proč je z toho od paní takové haló.

16.1.2020 04:04
Jita07

XXX.XXX.203.177

Měli by jste si každá po sobe přečíst co od vzteku tu píšete.A nikdo vás tu neurazi .........🤔

16.1.2020 04:04
Sophii

XXX.XXX.173.31

Dotaz napsal(a):
Já jsem teda spíš v údivu až úžasu a občas se nechytám v myšlenkových pochodech. Opravdu jsem tu stran toho hříběte nezaznamenala nic špatného, jen jednu jedinou opatrnou obavu. Vůbec nechápu, proč je z toho od paní takové haló.

A hlavně po tolika měsících 🤷‍♀️

16.1.2020 04:09
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Jita07 napsal(a):
Měli by jste si každá po sobe přečíst co od vzteku tu píšete.A nikdo vás tu neurazi .........🤔

Já to po sobě čtu, abych tam neměla chyby a bludy. A ve vzteku to fakt nepíšu. :)

Vyhrožujete tu udáním na policii, sice nechápu důvod, ale já vám nijak nehrozím, jen logicky uvažuju nad vašimi argumenty a zdůvodňuji, proč s nimi nesouhlasím. Taky mám dojem, že zbytečně vytváříte nějaký problém, který tu vlastně původně vůbec nebyl.

16.1.2020 04:13
Sophii

XXX.XXX.173.31

Netrpí tu někdo rozkolem osobnosti? Nikdo tu nic nenapsal ale prej že že vzteku? Z čeho mám já mít tady vztek? Když sem nic az na menší provokaci neudělala.... 🤷‍♀️

16.1.2020 04:23
Jita07

XXX.XXX.203.177

🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

16.1.2020 04:26
Dotaz

XXX.XXX.235.225

No, dobrou, dámy. Jsem zvědavá na pokračování dramatu, až se vzbudím.

16.1.2020 04:37
Sophii

XXX.XXX.173.31

Jojo pořádně placejte ty Facepalmy možná se vám tím rozsvítí

Neregistrovaný uživatel

16.1.2020 06:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.57.9

Tady na konsky diskuzi to zacina vypadat jak na srazu Chocholouskovo pacientu 😂😂😂

16.1.2020 06:21
sisi58

XXX.XXX.191.1

Jita07 napsal(a):

Dejte si mokrý hadr na hlavu. Ve chvíli, kdy je fotka zveřejněna, bude kolovat po internetu,ať chcete nebo nechcete.
Proč tu děláte dusno? Navíc,pokud už je za nějakým příspěvkem příspěvek další, autor už ho neodstraní. Musíte žádat redakci a na to by se každý vybodnul, ztrácet čas kvůli někomu, kdo je nevyrovnaný.

16.1.2020 07:31
Slon Indický

XXX.XXX.244.236

No, ono to je pro zájemce o hřebce a jeho služby asi dost kvalitní reklama. Já pokud bych sháněla hřebce poníka, tak mám jasno - ne kvůli komentářům ostatních, ale těm od majitelky hřebce.

16.1.2020 10:17
Arbora

XXX.XXX.192.218

Ja by som chcela vidieť to žriebä na fotke v zootehcnickom potoji, na pevnom povrchu, lebo si tiež myslím plus-mínus to isté, čo Verun. Ale keďže pani chovateľka má nejakú poruchu, ani sa neodvážim opýtať.

16.1.2020 20:35

Dík zůčastněným za podporu...
Pro zadavatelku: koukněte se na to očima nezainteresované osoby, jako by poník na inkriminované fotce nebyl váš(mimochodem , nezávidím vám ho, proč bych měla, takových poníků jsou mraky) co vidíte? nebo to opravdu nevidíte? stačilo jen dát jinou, lepší fotku, a vysvětlení. že opravdu ne, hříbě na inkriminované fotce je opravdu tlusté a mě by netěšilo vám zatajit / nesdělit mé obavy....jak jste s mojí informací naložila tady všichni víme.

16.1.2020 22:58
Jita07

XXX.XXX.203.177

Dík zůčastněným za podporu...
Pro zadavatelku: koukněte se na to očima nezainteresované osoby, jako by poník na inkriminované fotce nebyl váš(mimochodem , nezávidím vám ho, proč bych měla, takových poníků jsou mraky) co vidíte? nebo to opravdu nevidíte? stačilo jen dát jinou, lepší fotku, a vysvětlení. že opravdu ne, hříbě na inkriminované fotce je opravdu tlusté a mě by netěšilo vám zatajit / nesdělit mé obavy....jak jste s mojí informací naložila tady všichni víme.

Děkuji za info a Vás názor.Ale názor od Veruna která nemá děti ani svého vlastního koně a probírá jiné diskuse.
Myslím že ještě nemáte tolik zkušeností aby posoudila ze dvou fotek z mob. focených ve výběhu na nerovném terénu.
Myslím že na posouzení hribeta jsu tu posuzovatele na vystave.
Pokud jste chtěla fotku na betonu a v zotechnickym postoji.
Tak jak to má být. Stačilo napsat jedna věta.
A ne tu psát blaboly.
A myslím že kdo to čte si udělá o vas názor sám
Jen si myslím ze tohle bylo zbytecne .
A smutne kam hloupý lidé až zajdou.

16.1.2020 23:00
Jita07

XXX.XXX.203.177

Konec diskuse.

16.1.2020 23:09
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Jita07 napsal(a):
Děkuji za info a Vás názor.Ale názor od Veruna která nemá děti ani svého vlastního koně a probírá jiné diskuse.
Myslím že ještě nemáte tolik zkušeností aby posoudila ze dvou fotek z mob. focených ve výběhu na nerovném terénu.
A ne tu psát blaboly.

Verun se tu hloupě neprojevuje.

16.1.2020 23:28

Jita07 napsal(a):
A ne tu psát blaboly.

Jita07 : asi budete nějaký věštecký guru, když z psaného textu odhadnete věk a stav pisatele-mě....jinak těsně vedle. a opravdu nás tady můžete fotkou v zoo. postoji a na betonu oblažit. myslí, že by se rád každý podíval a trochu si i zazáviděl. možná by si i pořídil děti a koně, když je to tak důležité pro internetovou diskusi.
Na vaší úroveň se já nesnížím....

17.1.2020 00:15
Sophii

XXX.XXX.173.31

Jita07 napsal(a):
A ne tu psát blaboly.

A přesto... Fotka není

17.1.2020 01:07
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Jita07 : asi budete nějaký věštecký guru, když z psaného textu odhadnete věk a stav pisatele-mě....jinak těsně vedle. a opravdu nás tady můžete fotkou v zoo. postoji a na betonu oblažit. myslí, že by se rád každý podíval a trochu si i zazáviděl. možná by si i pořídil děti a koně, když je to tak důležité pro internetovou diskusi.
Na vaší úroveň se já nesnížím....

Paní si vás asi "důkladně" prověřila. :D Kdyby jukla aspoň na fotky, nemusela by se tu tak ztrapňovat. :)

17.1.2020 06:45
Slon Indický

XXX.XXX.245.21

Mně přijde vtipné, že paní hodí svoje hříbě na prodej do 11 let staré diskuse, a po úplně nevinné poznámce se rozjede úplně nepředstavitelná lavina od urážek až po trestní oznámení. Asi už se hříbě prodalo a nový majitel nesmí být ani na jakoukoli možnost problému upozorněn, aby náhodou nevrátil?

17.1.2020 07:42
sisi58

XXX.XXX.191.1

Jita07 napsal(a):
A ne tu psát blaboly.

Verun je naše. Vy jste přivandrovala a chováte se jako migranti. To mi tu nemáme rádi, lidi chytré jak rádio, arogantní až na půdu. Trochu skromnosti dámo s Klabzubovou jedenáctkou.

17.1.2020 07:50

sisi58 napsal(a):
Verun je naše. Vy jste přivandrovala a chováte se jako migranti. To mi tu nemáme rádi, lidi chytré jak rádio, arogantní až na půdu. Trochu skromnosti dámo s Klabzubovou jedenáctkou.

Hezky napsáno!

17.1.2020 08:42
Dotaz

XXX.XXX.20.142

Slon Indický napsal(a):
Mně přijde vtipné, že paní hodí svoje hříbě na prodej do 11 let staré diskuse, a po úplně nevinné poznámce se rozjede úplně nepředstavitelná lavina od urážek až po trestní oznámení. Asi už se hříbě prodalo a nový majitel nesmí být ani na jakoukoli možnost problému upozorněn, aby náhodou nevrátil?

Mmě to spíš připadá, že zatím kůň prodaný není a podle té hysterie tipuji, že měl někdo v minulosti nějakou připomínku ke koni už dříve.

17.1.2020 12:51
Jita07

XXX.XXX.88.117

Nic jsem sem nedávala že prodávám Hříbě do této diskuze pouze fotku potomka po Grey.Tak prosím čtěte kdo to tam dal.Ja rozhodně ne.

17.1.2020 13:51

Jita07 napsal(a):
Nic jsem sem nedávala že prodávám Hříbě do této diskuze pouze fotku potomka po Grey.Tak prosím čtěte kdo to tam dal.Ja rozhodně ne.

A ty ostatní fotky toho hřibete se zjevily samy od sebe?

17.1.2020 14:34
Jita07

XXX.XXX.203.177

Já jsem je sem rozhodně nedala.

17.1.2020 14:41
Jita07

XXX.XXX.203.177

Napište si Veruna ,Sopio ..a těm co nemají co na práci tak sem dávají blábolí..,a našli můj inzerát.

Jeana12

17.1.2020 14:48
Jeana12

XXX.XXX.231.252

někdo tu asi nemá správně nastavený dávkování, jinak fakt nevim.

Každopádně zlatá Atlantida

17.1.2020 14:49
akscha

XXX.XXX.112.169

Jita07 napsal(a):
Já jsem je sem rozhodně nedala.

Se Vám asi někdo naboural do profilu

17.1.2020 15:26
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Normálka. Za mě taky občas píše sestřenka - skočí si k nám na PC a nevšimne si, že je přihlášená pod mým nickem. :) To se stát náhodou reálně může, pokud je jednomu z uživatelů dvanáct...
Ale já furt nechápu, co Jitě07 vadí.
Jestli ty fotky nejsou dobré a zkreslují, není naše vina. Jestli je to hříbě tlusté a nemocné, není naše vina. Tak jako tak bylo upozorněno ve vší slušnosti na nedostatek. Já bych za to byla ráda. Opravdu. Poděkovala bych, případně bych napsala svůj pohled na věc - a finito.
A ten inzerát na netu visí snad právě proto, aby nalákal případné zájemce, tudíž že je snadno dohledatelný, je snad dobře, ne?
Když zveřejním fotku na netu, musím počítat s tím, že se může ten odkaz šířit. Kdyby někdo tu fotku stáhl a vydával za svou, je to špatně. Kdyby pod ní inzeroval jiného koně, je to špatně. Ale sdílet odkaz? To snad nemůže vadit nikomu.

neverend

17.1.2020 15:43
neverend

XXX.XXX.213.247

Mě nápadně připomíná jednu osobu které taky pořád vadilo zveřejňování jejích fotek které vlastně zveřejnila ona sama.😀 Poznávacím znamením je trestní oznámení v ruce a druhé v kapse na zítra.😁

17.1.2020 16:47
Jita07

XXX.XXX.203.177

akscha napsal(a):
Se Vám asi někdo naboural do profilu

Tu fotku jsem přidala k těm dvoum že hříbě je zdravé a nemá žádný preklub jak pise slečna.Je pod kontrolou veterináře a pravidelně dělané korektury kovarem.

17.1.2020 17:06
Dotaz

XXX.XXX.110.146

Nikdo jiný tady ale fotky vašich koní nezveřejňoval, jen vy, tak co pořád řešíte? Stejné fotky jste měla v inzerátu, náhodou jsem je tam viděla, tak jsem verun za dva dny od dotazu, kdy jste se nevyjádřila, odpověděla odkazem, když se ptala, co je s koníkem. Nevidím na tom nic špatného a vůbec nechápu, proč je tu okolo toho z vaší strany tolik emocí.

17.1.2020 17:49
Dep

XXX.XXX.233.158

Ty jo, tak tahle diskuze mi zlepšila den ! :D Jsem si myslela, že jak dobře seštelovaná mašina, na první našlápnutí, funguje jenom Atlantida :D

17.1.2020 19:36
Sophii

XXX.XXX.168.82

blábolí... :D :D řekla slečna která určuje co kdo smí a nesmí posílat na veřejnou diskuzi, a a´t to všichni smažeme, i když tady jde smazat pouze úplně poslední příspěvek a to pouze v případě že na něj nikdo nereagoval.... A to všechno protožeee... eeee..... ona je stará zasloužilá matrona s děcky a koňmi????

17.1.2020 22:30

Jita07 napsal(a):
Tu fotku jsem přidala k těm dvoum že hříbě je zdravé a nemá žádný preklub jak pise slečna.Je pod kontrolou veterináře a pravidelně dělané korektury kovarem.

Slečno mi už dlouho nikdo neřekl, asi se budu červenat....nebo Jita07 vidí přes monitor? asi by si teda měla vzít brýle.... a jestli si myslí, že mě někde našla na FC nebo jinde na soc. sítích, tak pro její klid duše : já FC nemám a nikdy mít nebudu

No jo no, lidé jsou různí a tak jí to její hříbě už někdo pochvalte, né? Já nemůžu, já čekám na tu fotku v zootechnickém postoji.
Edit: ...pod kontrolou veterináře....
proč je pod kontrolou? mě jezdí vet jen očkovat, jinak žádné kontroly, proč taky, myslím, že ani zdravé hříbě nemusí mít nějaké kontroly doktorem...muehehe, to jsem si pěkně rejpla.

17.3.2020 12:30
Jita07

XXX.XXX.203.177

Tady máte výstavní postoj.Hribe nemá ani strmou lopatku a už vůbec žádný překlub.

Hanulinka

17.3.2020 20:50
Hanulinka

XXX.XXX.167.252

Jita07 napsal(a):
Tady máte výstavní postoj.Hribe nemá ani strmou lopatku a už vůbec žádný překlub.

Je to neskutecne roztomile hribatko...
Libi se mi,ale opet blba fotka......
Pusobi to,ze ma vytocenou zadni nohu..pravou zadni...
Opet bych se zamerila na postaveni,nez zmacknu spoust a zverejnim foto?...
Jinak ale pusobi velmi roztomile.?.
Jaka je predpokladana vyska v dospelosti?

Neregistrovaný uživatel

17.3.2020 20:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

Jita07 napsal(a):

Průměrný hribe jakejch jsou stovky. Pěkný ale zadnej zazrak.

18.3.2020 14:26
Jita07

XXX.XXX.84.228

V dospělosti VKH 145 cm.Fotku fotil amatér a ne žádný profi fotograf.Tak se musíte spokojit i s touhle fotkou.

18.3.2020 16:43
Dotaz

XXX.XXX.110.178

Jita07 napsal(a):
V dospělosti VKH 145 cm.Fotku fotil amatér a ne žádný profi fotograf.Tak se musíte spokojit i s touhle fotkou.

My se spokojovat nemusíme s ničím, nám je to vlastně jedno.

18.3.2020 17:47
Jita07

XXX.XXX.203.177

Vy jste také průměrná ale k...a.100 jsou kříženci bez PP.😅😅😅

18.3.2020 18:26
kallisto

XXX.XXX.135.43

18.3.2020 20:27
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Jita07 - vy si povídáte sama se sebou?

18.3.2020 20:31
saola

XXX.XXX.200.58

Asi fakt došly léky.
Doufám, že to hříbě s "divnýma" nohama neumře dřív sešlostí věkem, než se Jite07 zase obnoví medikace.

18.3.2020 20:35
Dotaz

XXX.XXX.235.225

saola napsal(a):
Asi fakt došly léky.
Doufám, že to hříbě s "divnýma" nohama neumře dřív sešlostí věkem, než se Jite07 zase obnoví medikace.

A zasekla se jí klávesnice. :) Těžko uvěřit, že dospělý člověk je schopný vyprodukovat tak kvalitní "text" (myslím tu smajlíkovou změť).

18.3.2020 21:37
Jita07

XXX.XXX.203.177

Chtěla bych vidět ty vaše koně.Tak se pochlupte.

18.3.2020 21:53
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Jita07 napsal(a):
Chtěla bych vidět ty vaše koně.Tak se pochlupte.

Nemám v okolí žádnou srst, v které bych se mohla vyválet. :)

18.3.2020 22:21
Jita07

XXX.XXX.203.177

Jseš drsná...

18.3.2020 22:35
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Jita07 napsal(a):
Jseš drsná...

Kdepak, poctivě oholená. ;)

19.3.2020 07:11
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Mně se to hříbě líbí, nepřipadá mi sice nijak speciální a výjimečné, ale líbí se mi. Ale hlavně si myslím, že ještě poroste, změní se, bude se vyvíjet. Takže na nějaké soudy je ještě brzo - může z něj vyrůst jak krasavec s plavným pohybem, tak křivonohá šmatlavá přestavěná godzila.
Ale s tou nohou souhlasím, ta pravá zadní je vytočená ven. Snad je to jen tou fotkou.

19.3.2020 08:05

Dotaz napsal(a):
Nemám v okolí žádnou srst, v které bych se mohla vyválet. :)

No nevím, jestli Jita07 pochopila vtip a rozdíl mezi pochluPit se a pochluBit se.

19.3.2020 08:28
koně

XXX.XXX.174.63

Varaxi napsal(a):
Mně se to hříbě líbí, nepřipadá mi sice nijak speciální a výjimečné, ale líbí se mi. Ale hlavně si myslím, že ještě poroste, změní se, bude se vyvíjet. Takže na nějaké soudy je ještě brzo - může z něj vyrůst jak krasavec s plavným pohybem, tak křivonohá šmatlavá přestavěná godzila.
Ale s tou nohou souhlasím, ta pravá zadní je vytočená ven. Snad je to jen tou fotkou.

Mě se hříbě líbí od začátku,neshledávám na něm žádné deformace .
Ovšem Jita 07 udržuje diskuzi dost originálním způsobem .To chlupení mě dostalo

19.3.2020 10:20
Pipilota

XXX.XXX.185.190

Jita07 - když si tak hezky nabíháte na vidle... ;-)

Já má doma 2 leté hříbě poncla a občas si stoupne tak, že bych si kolo neopřela. Přitom má mašli z chovatelské výstavy...

19.3.2020 21:31

JITA07: No vidíte,že to jde, dát lepší fotku, mohla jste si ušetřit todle celé nepovedené vlákno. ..... asi nejste dobrý fotograf, neumíte své "zboží" dobře prezentovat a jak jste se označila za majitele hřebce i jeho potomka, tak musím bohužel konstatovat, že ani v plemenné knize nemáte pěknou fotku hřebce.
http://www.aschk.cz/pk/kun/21322
A jak píší nade mnou, i mě je to celkem jedno, je to vaše prezentace, ať projevem nebo fotkama, já budu spát klidně.
PS: mě nevadí až tak, na fotce, vytočená pravá zadní, ale na fotce spíš strmější pravá přední. Jelikož s váma není rozumná řeč a neumíte kultivovaně komunikovat, jako dospělá, není tady už co dál řešit. Jo, jo, pohled na věc nemusí mít všichni jako vy a připravit se na jiné názory je škola života.

19.3.2020 21:46

Dotaz napsal(a):
Kdepak, poctivě oholená. ;)

....tahle konverzace mě DOST pobavila .... to si musím zapamatovat...ona: jseš drsná ....vy: kdepak, poctivě oholená :-)
Dobrá připravenost.

hodnocení výše prezentovaného mého koně (moje fotka) kliknete na POPIS
http://www.schct.cz/cz/plemenna-kniha/265438/anabel.html
koník-"k lesu a zpět"...

20.3.2020 01:06

Nestačím se divit.
Holky s majitelkou hřebce nemám nic společného.
Nicméně nepochopila jsem ten poprask nad vyjádřenou obavou. Hříbátko se jeví strmě na pravé přední i mě.

Jito nezlobte se foto jste dala vy sama jste pak překlub přiznala. Nedivte se že těch reakcí hlavně jste si to vyvolala sama! Vy jste začala kopat na obyčejnou obavu. Fotky jste měla v inzeru dala jste je sem i sama. Fauna toto mzat nebude nikoo tu nikdo nepoškodil. Jedině vy sama jste se poškodila.

Překlub není jen NO A je to celkem problém, který by se měl řešit. Nejsem tu oblíbená ale tohle i risknu. Pokud to neřešíte poškodíte hlavně koně zkrácením třeba šach počínaje končije chromostí a nejezditelností.

20.3.2020 08:16

JITA07: No vidíte,že to jde, dát lepší fotku, mohla jste si ušetřit todle celé nepovedené vlákno. ..... asi nejste dobrý fotograf, neumíte své "zboží" dobře prezentovat a jak jste se označila za majitele hřebce i jeho potomka, tak musím bohužel konstatovat, že ani v plemenné knize nemáte pěknou fotku hřebce.
http://www.aschk.cz/pk/kun/21322
A jak píší nade mnou, i mě je to celkem jedno, je to vaše prezentace, ať projevem nebo fotkama, já budu spát klidně.
PS: mě nevadí až tak, na fotce, vytočená pravá zadní, ale na fotce spíš strmější pravá přední. Jelikož s váma není rozumná řeč a neumíte kultivovaně komunikovat, jako dospělá, není tady už co dál řešit. Jo, jo, pohled na věc nemusí mít všichni jako vy a připravit se na jiné názory je škola života.

Nevšimla jsem si, souhlasím - PP vypadá jako strmá spěnka.

20.3.2020 13:16
Jita07

XXX.XXX.203.177

Jak říkám preklub nemělo hříbě ani když se narodilo a nemá ho ani ted .Nezlobte se ale s Vami některými tady taky není řeč.Chytrejch je dost na těchto strankach .Já určitě bych zvolila jet se na hříbě podívat a nez něco napíšu.A nehodnotit fotku jak je vyfocena.Kdyz někdo něco kupuje tak chce vidět originál.
Rozumní člověk napíše dejte novou fotku a ne takovou kritiku.Za mě až zbytečné , trapné.
Nejsem žádný velkochovatel koni jak někteří a za každou cenu prodávat nemusím.
Jinak hříbě je už zamluvené.

20.3.2020 13:30
Jita07

XXX.XXX.203.177

Celeta ,-Monika Štverakova Urbancova.zakladetelka Grey

Kterou znám .

Tak vzkazuji ji a jejím přátelům.ať toho už láskavě nechaji těch pomluv a drbů.A starají se sami o sebe.

20.3.2020 13:35
Jita07

XXX.XXX.203.177

....tahle konverzace mě DOST pobavila .... to si musím zapamatovat...ona: jseš drsná ....vy: kdepak, poctivě oholená :-)
Dobrá připravenost.

hodnocení výše prezentovaného mého koně (moje fotka) kliknete na POPIS
http://www.schct.cz/cz/plemenna-kniha/265438/anabel.html
koník-"k lesu a zpět"...

Žádný zázrak původově a sportovně.A foto?To asi není. Hlavně že jste připravena a oholena.😅😅😅

20.3.2020 14:49
Jita07

XXX.XXX.203.177

Nestačím se divit.
Holky s majitelkou hřebce nemám nic společného.
Nicméně nepochopila jsem ten poprask nad vyjádřenou obavou. Hříbátko se jeví strmě na pravé přední i mě.

Jito nezlobte se foto jste dala vy sama jste pak překlub přiznala. Nedivte se že těch reakcí hlavně jste si to vyvolala sama! Vy jste začala kopat na obyčejnou obavu. Fotky jste měla v inzeru dala jste je sem i sama. Fauna toto mzat nebude nikoo tu nikdo nepoškodil. Jedině vy sama jste se poškodila.

Překlub není jen NO A je to celkem problém, který by se měl řešit. Nejsem tu oblíbená ale tohle i risknu. Pokud to neřešíte poškodíte hlavně koně zkrácením třeba šach počínaje končije chromostí a nejezditelností.

Děkuji za váš komentář hříbě když se narodilo bylo naprosto zdravé a nemělo žádný preklub a strmé lopatky.A nemá je ani teď.Foto dala holčina která zatím se učí fotit a má ráda koně.Nezná ani výstavní postoj.Nedokazala si počkat až se hříbě dá do klidu a pořádně si stoupne.Jsem ráda aspoň že mi je nafotila .Než přijede profi fotograf který je domluven.

20.3.2020 14:54
Jita07

XXX.XXX.203.177

Tím bych ukončila Vaší debatu nesmyslnejch lži .

20.3.2020 14:59
kallisto

XXX.XXX.237.35

Jita07 napsal(a):
Tím bych ukončila Vaší debatu nesmyslnejch lži .

20.3.2020 15:58
Jita07

XXX.XXX.12.188

Celeta ,-Monika Štverakova Urbancova.zakladetelka Grey

Kterou znám .

Tak vzkazuji ji a jejím přátelům.ať toho už láskavě nechaji těch pomluv a drbů.A starají se sami o sebe.

20.3.2020 16:37
Dotaz

XXX.XXX.110.178

Vám se to všechno nějak plete...
Jednak motáte dohoromady různé uživatele.
Za druhé se vám motají části koňského těla, lidi píší o spěnce a vy tu rozporujete lopatku, o které se tu nikdo ani nezmínil.
Za třetí poptáváte fotku koně, kterou tu ale už dávno máte, to ji nevidíte?
A za čtvrté tu vyzýváte a obviňujete z nějakého spiknutí proti vaší osobě člověka, co tuhle diskuzi založil a přispěl do ní naposledy před 12 lety...

20.3.2020 17:32

Jita07: Vás bych chtěla vidět naživo, to musí být masakr kdyby tu byl emotikon s rukou na čele, tak jich dám přes půl monitoru....nikdo vás o ničem nepřesvědčuje- vyjádření k fotce je jen názor, nikdo vám nezávidí, nikdo na vás nekuje pikle, normálně jsme si mohli popovídat přes klávesnici, ale vy potřebujete vodit za ruku i v diskusi(ta fotka mojeho koně tam je)....No ale klidně se dál zapojujte, my si vás "vychováme".
ps: .....a co pořád máte s tím překlubem, já vám psala trochu strmé spěnky, v závorce byl překlubní postoj a energetické krmení, což bylo pro doplnění - klíčová slova pro hledání na internetu.....

20.3.2020 18:17

Jita07: Vás bych chtěla vidět naživo, to musí být masakr kdyby tu byl emotikon s rukou na čele, tak jich dám přes půl monitoru....nikdo vás o ničem nepřesvědčuje- vyjádření k fotce je jen názor, nikdo vám nezávidí, nikdo na vás nekuje pikle, normálně jsme si mohli popovídat přes klávesnici, ale vy potřebujete vodit za ruku i v diskusi(ta fotka mojeho koně tam je)....No ale klidně se dál zapojujte, my si vás "vychováme".
ps: .....a co pořád máte s tím překlubem, já vám psala trochu strmé spěnky, v závorce byl překlubní postoj a energetické krmení, což bylo pro doplnění - klíčová slova pro hledání na internetu.....

Ježiš marja co tu sakra řešíte? Vlákno z roku 2008 a vy se tu hádáte po 12 letech? Jinak fotku jste vložila sama nebo se ta fotografka nabourala na váš účet zde?

Nikdo vás nepoškodil ani nepomluvil. Pouze se lidi pozastavili nad vámi vloženou fotkou.Nicméně terén na footce opravdu není tak strmí aby hříbě stálo tak strmě.
Nejedná se o pomluvu nikdo vás nepoškozuje. Jestli je hříbě strmé nebo ne je už váš problém. Ale za vaše chování si rovnou nafackujte. Taky jsem si ve finále nechala zde poradit s krmením a vuala najednou mám klisnu v kondici v jaké má být.

5.5.2020 23:41
Jita07

XXX.XXX.203.177

Ježiš marja co tu sakra řešíte? Vlákno z roku 2008 a vy se tu hádáte po 12 letech? Jinak fotku jste vložila sama nebo se ta fotografka nabourala na váš účet zde?

Nikdo vás nepoškodil ani nepomluvil. Pouze se lidi pozastavili nad vámi vloženou fotkou.Nicméně terén na footce opravdu není tak strmí aby hříbě stálo tak strmě.
Nejedná se o pomluvu nikdo vás nepoškozuje. Jestli je hříbě strmé nebo ne je už váš problém. Ale za vaše chování si rovnou nafackujte. Taky jsem si ve finále nechala zde poradit s krmením a vuala najednou mám klisnu v kondici v jaké má být.

Petro K než budete někomu hanit hříbě podle fotky .Tak tady máte foto od profesionálního fotografa.

6.5.2020 06:51
akscha

XXX.XXX.26.89

Jito, fotka je esteticky pekna, ale cele to vzniklo kvuli spenkam a ty na ni nejsou videt. Nemusite se tu nijak obhajovat, ale je vtipne, ze jste sem nahrala x fotek a na zadne nejsou ty nohy videt. A pokud videt jsou, rikate, ze takhle ve skutecnosti nevypadaji. A ted prijde dalsi fotka kobyly, pro zmenu zaborene v trave. Me to hlava nebere, ale rozhodne kvůli me nemusite nahravat dalsi fotku a poustet se do planenne diskuze :)

6.5.2020 08:07

akscha napsal(a):
Jito, fotka je esteticky pekna, ale cele to vzniklo kvuli spenkam a ty na ni nejsou videt. Nemusite se tu nijak obhajovat, ale je vtipne, ze jste sem nahrala x fotek a na zadne nejsou ty nohy videt. A pokud videt jsou, rikate, ze takhle ve skutecnosti nevypadaji. A ted prijde dalsi fotka kobyly, pro zmenu zaborene v trave. Me to hlava nebere, ale rozhodne kvůli me nemusite nahravat dalsi fotku a poustet se do planenne diskuze :)

Přesně! Ale stejně - postoj není úplně ten správný zootechnický a navíc profesionál vyfotí koně na asfaltu nebo na betoně (a ne, jak píše akscha, zabořeného v trávě). Ale vy máte holt svou pravdu.

6.5.2020 09:10
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Jita07 napsal(a):
Petro K než budete někomu hanit hříbě podle fotky .Tak tady máte foto od profesionálního fotografa.

Tak profi fotograf je ten který se tím živý, že? To ale ještě nemusí značit, že umí vyfotit koně k posouzení. Na to je prostě foto v zootechnickém postoji a hlavně zaměřené opravdu na střed těla, ne pod úhlem. K takové fotce je potřeba umět najít vhodné místo - tvrdá a rovná zem (beton, asfalt, dlažba atd.) + jednolité pozadí (zeď, vrata, živý plot atd.). Cílem takové fotografie je zachytit skutečnou podobu koně. Tato fotka prostě z tohoto pohledu nevyhovuje. Fotograf se může živit čím chce, ale tahle fotka není dobrá zootechnická.

A navíc tahle fotka vůbec nelichotí tomu zvířeti! I z tohohle kritéria je naprosto špatná. Je na ní vidět opravdu obézní zvíře na hraně zdravotních problémů (schvácení, potíže s inzulínem). Navíc je ten kůň naprosto mimo kondici - co ta horní linie hřbetu? Jako je tam hezké světlo, prostředí sadu, kůň je vyčištěný a s hezkou ohlávkou - to ano, jenže tím ty pozitiva končí. Za tohle bych nezaplatila, pokud bych si objednala focení koně, ne náladovky.

6.5.2020 10:23

Pipilota napsal(a):
Tak profi fotograf je ten který se tím živý, že? To ale ještě nemusí značit, že umí vyfotit koně k posouzení. Na to je prostě foto v zootechnickém postoji a hlavně zaměřené opravdu na střed těla, ne pod úhlem. K takové fotce je potřeba umět najít vhodné místo - tvrdá a rovná zem (beton, asfalt, dlažba atd.) + jednolité pozadí (zeď, vrata, živý plot atd.). Cílem takové fotografie je zachytit skutečnou podobu koně. Tato fotka prostě z tohoto pohledu nevyhovuje. Fotograf se může živit čím chce, ale tahle fotka není dobrá zootechnická.

A navíc tahle fotka vůbec nelichotí tomu zvířeti! I z tohohle kritéria je naprosto špatná. Je na ní vidět opravdu obézní zvíře na hraně zdravotních problémů (schvácení, potíže s inzulínem). Navíc je ten kůň naprosto mimo kondici - co ta horní linie hřbetu? Jako je tam hezké světlo, prostředí sadu, kůň je vyčištěný a s hezkou ohlávkou - to ano, jenže tím ty pozitiva končí. Za tohle bych nezaplatila, pokud bych si objednala focení koně, ne náladovky.

Pozor aby vás taky nečekal hysterický telefon ze strany Jitky jako teď mě. Slušný hysterický výstup asi půjdu navštívit i policii že jsem údajně byla na její zahradě což je dost vtipné když nevím ani kde má koně atd...

A pak že já jsem paranoidní. Tohle je zralí na psychinu.

6.5.2020 11:48
Dotaz

XXX.XXX.68.146

Víte, jak poznáte, že uběhl další měsíc? Jita07 přidá novou nedobrou fotku, aby se tu mohla pohádat.

6.5.2020 12:07
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Jdu se odmlčet (schovat).
Jenže prostě mi to nedá když vidím jak obecně padá úroveň držení koní v ČR. Hodně se to probírá v perličkách z inzerce...

11.5.2020 08:22
11.5.2020 08:40
Pipilota

XXX.XXX.46.93

https://zvirata.bazos.cz/inzerat/119625577/klisna-welsh-part-bret-s-pp.php

Neměla už vážného zájemce?

Já bych pochválila za inzerát. Je to slušný průměr, alespoň vypsala původ a dovednosti kobyly - ale chybí cena (nezavolala bych si). No a hlavní chyba inzerátu je ta tragická fotka v zootech. postoji. Ostatní náladovky jsou hezké, ALE ta hlavní fotka má být kvalitní zootechnická a ta tam prostě není. Takže celek jsou zas špatně utracené peníze...

12.6.2020 14:37
Jita07

XXX.XXX.203.177

Prodaná😘

12.6.2020 14:49
Jita07

XXX.XXX.203.177

Pozor aby vás taky nečekal hysterický telefon ze strany Jitky jako teď mě. Slušný hysterický výstup asi půjdu navštívit i policii že jsem údajně byla na její zahradě což je dost vtipné když nevím ani kde má koně atd...

A pak že já jsem paranoidní. Tohle je zralí na psychinu.

Na psychiatra jste tak zralá vy.K vám bych do kroužků nedala ani své dítě.Jste pěkně drzá a arogantní.Umite si vybíjet komplex psaním v ifaune a po tel.jen kricite a jste drzá .Tak laskavě přijeďte osobně.
Příště až budete něco psát tak si dejte pozor co píšete aby vám to někdo nevrátil.
A nakrmte si pořádně koně.
Velkochovatelko.

Jinak hříbě je prodané.😘

12.6.2020 14:54
Jita07

XXX.XXX.203.177

https://zvirata.bazos.cz/inzerat/119625577/klisna-welsh-part-bret-s-pp.php

Neměla už vážného zájemce?

Prodaná😘

12.6.2020 14:55
Jita07

XXX.XXX.203.177

Pipilota napsal(a):
Já bych pochválila za inzerát. Je to slušný průměr, alespoň vypsala původ a dovednosti kobyly - ale chybí cena (nezavolala bych si). No a hlavní chyba inzerátu je ta tragická fotka v zootech. postoji. Ostatní náladovky jsou hezké, ALE ta hlavní fotka má být kvalitní zootechnická a ta tam prostě není. Takže celek jsou zas špatně utracené peníze...

Prodaná😘

12.6.2020 14:57
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Jita07 napsal(a):
Prodaná😘

Cože? Pipilota je prodaná?

Coudas

12.6.2020 15:08
Coudas

XXX.XXX.87.254

A mne Atla psala, ze na ifaunu nechodi, tak o co mi jde..... 😭

12.6.2020 15:23
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Varaxi napsal(a):
Cože? Pipilota je prodaná?

Úplně prodaná, nevratně a hlavně se neberou žádné reklamace...

12.6.2020 16:16
Dotaz

XXX.XXX.25.166

Tak už se Jiti07 konečně zbavíme, to je úleva.

13.6.2020 11:45
Jita07

XXX.XXX.203.177

Takovych jako jste vy je tu sta tisíce k..v v řadě .Blog drbů to vás baví a že by jste si zametli před svým prahem a starali se o své kone ,uděláte nejlépe.
Ja zapomněla chytří raději hodnoti hříbě s fotky .
Tak už asi nemusíme jezdit na vystavy hodnotit se hříbata a dospělí koně budou s fotek ?????
Podle chytrých lidí.Nova doba.
hahaha🤣🤣🤣🤣

13.6.2020 11:50
Jita07

XXX.XXX.203.177

Dotaz napsal(a):
Tak už se Jiti07 konečně zbavíme, to je úleva.

Docela mě to teď začalo bavit paní 😆😆😆

13.6.2020 11:55
Jita07

XXX.XXX.203.177

Pipilota napsal(a):
Úplně prodaná, nevratně a hlavně se neberou žádné reklamace...

Mám na ni předkupní právo ve smlouve paní.

13.6.2020 11:56
Jita07

XXX.XXX.203.177

Jita07 napsal(a):

Pipiloto

13.6.2020 12:00
Dotaz

XXX.XXX.82.75

Jita07 napsal(a):

Vy obchodujete i s bílým masem?

neverend

13.6.2020 14:21
neverend

XXX.XXX.213.247

Ono asi záleží jak má kdo nastavenu stupnici "ideálu".Hitler měl taky za ideál blond vlasy a modré kukadla.😀 Ovšem sám vypadal jak "de*bil".😀

13.6.2020 20:51

Dotaz napsal(a):

14.6.2020 14:17
Jita07

XXX.XXX.203.177

Dotaz napsal(a):

Vy obchodujeme s cernym masem.😊

14.6.2020 14:19
Jita07

XXX.XXX.203.177

neverend napsal(a):
Ono asi záleží jak má kdo nastavenu stupnici "ideálu".Hitler měl taky za ideál blond vlasy a modré kukadla.😀 Ovšem sám vypadal jak "de*bil".😀

Vy máte stupnici nula a hopacihou koně k tomu.😆

14.6.2020 14:45

Jita07 napsal(a):
Vy obchodujeme s cernym masem.😊

Asi zůstalo nepochopeno. Nebo jsem já mimo mísu?

14.6.2020 15:01
kallisto

XXX.XXX.135.19

Ne. Jita jen bohuzel nepochopila psanou narazku u pipiloty a dalsimi komentari ze sebe dela jen vetsi trdlo.

14.6.2020 15:10

kallisto napsal(a):
Ne. Jita jen bohuzel nepochopila psanou narazku u pipiloty a dalsimi komentari ze sebe dela jen vetsi trdlo.

Dík, se mi ulevilo.

neverend

14.6.2020 16:06
neverend

XXX.XXX.213.247

Jita07 napsal(a):
Vy máte stupnici nula a hopacihou koně k tomu.😆

No,ale volat Petře K kvůli takové "blbosti" napadne jen lidi s IQ 170 a výš.😀😀

Přidejte reakci

Přidat smajlík