ahoj,nevíte jestli se i nás v čr pořádají aukce koní??byla jsem na jedné v německu a bylo to super.. proto by mě zajímala jestli je i u nás něco takového..díky za odpovědi..
sonatka
napsal(a):
ahoj,nevíte jestli se i nás v čr pořádají aukce koní??byla jsem na jedné v německu a bylo to super.. proto by mě zajímala jestli je i u nás něco takového..díky za odpovědi..
Kdysi se pořádaly v Napajedlích, ale dlouho jsem o tom neslyšela.
Jinak se bude dražit jeden poník na koňském trhu v Ředhošti.
marketka
napsal(a):
Kdysi se pořádaly v Napajedlích, ale dlouho jsem o tom neslyšela.
Jinak se bude dražit jeden poník na koňském trhu v Ředhošti.
nekecej! kdy tu ředhošť spouštěj? tam se dobře nakupujou sazenice a tak. loni jsme tam byli prvně a líbilo se nám to. jo kdysi bejvávaly dražby v mimoni... takových 20 let zpátky. to bylo naprosto skvělý!!!! to bych vám přála zažít :)
lapata
napsal(a):
nekecej! kdy tu ředhošť spouštěj? tam se dobře nakupujou sazenice a tak. loni jsme tam byli prvně a líbilo se nám to. jo kdysi bejvávaly dražby v mimoni... takových 20 let zpátky. to bylo naprosto skvělý!!!! to bych vám přála zažít :)
podívej se na stránky hřebčince Tlumačov,je to: www.hrebcinectlumacov.wz.cz/ ,koná se tam každé jaro dražba teplasů
westgirl
napsal(a):
podívej se na stránky hřebčince Tlumačov,je to: www.hrebcinectlumacov.wz.cz/ ,koná se tam každé jaro dražba teplasů
Pro lapata.
Dražba poníka Dne 1.2.2009 se v Ředhošti na Litoměřicku konájí Masopustní oslavy, kde se bude kolem 15hod. dražit poník. Vyvolávací cena je 1.500,- Kč blžší informace: Bc.Jiří Nováček tel.: 602661912 kontakt: organizator.obchodu@seznam.cz
> Odpovědět< | E-mail: blizenec.a@seznam.cz
Inzerát vložen: 24.01.2009 17:42:49 | Kategorie: prodám | Kraj: Ústecký
jaruska
napsal(a):
Pro lapata.
Dražba poníka Dne 1.2.2009 se v Ředhošti na Litoměřicku konájí Masopustní oslavy, kde se bude kolem 15hod. dražit poník. Vyvolávací cena je 1.500,- Kč blžší informace: Bc.Jiří Nováček tel.: 602661912 kontakt: organizator.obchodu@seznam.cz
> Odpovědět< | E-mail: blizenec.a@seznam.cz
Inzerát vložen: 24.01.2009 17:42:49 | Kategorie: prodám | Kraj: Ústecký
Napište víc info o poníkovi, příp. fotku.
jaruska
napsal(a):
Jojo,koukala,ale ta cena je určitě i za ten valník i s těma dětma!
Ale my fakt o dalším poníčkovi neuvažujeme.
Když se bude chtít mladá vyřádit na větším koníkovi,ráda jí půjčím Moruš,docela jim to spolu jde.
sonatka
napsal(a):
Dve drazby v Pardubiciach pre rok 2009,
9. května sobota
I.pardubická aukce sportovních a hobby koní,
9. října pátek 12:00
Středoevropská dražba anglického plnokrevníka
Natysek152
napsal(a):
Nevíte o nějaké aukci nebo něčem takovém? chtěla bych nějakou vidět 😉