Ahojte všichni ,nabízím ježdění za finanční příspěvek.Hledám zkušeného ,plnoletého jezce na mého koně , který potřebuje trochu ráznější přístup (pevnou ruku ) .Pokud budete mít zájem napište mi na email majdaturbo@post.cz , Jsme z Ostravy .
Zodpovím všechny otázky
majdinka
napsal(a):
Ahojte všichni ,nabízím ježdění za finanční příspěvek.Hledám zkušeného ,plnoletého jezce na mého koně , který potřebuje trochu ráznější přístup (pevnou ruku ) .Pokud budete mít zájem napište mi na email majdaturbo@post.cz , Jsme z Ostravy .
Zodpovím všechny otázky
Taky se připojím - hledám jezdce, ideálně dvě kamarádky, na mé dva chladnokrevné valachy - jen terén. Hledám zkušenější, ideálně plnoleté, s vlastním autem (není podmínkou - MHD jezdí, sice mizerně, ale jezdí). Docházka alespoň 2krát týdně, ježdění zdarma.
Ze zdravotních důvodů jsem ze dne na den přestala jezdit a koně stojí....Zaječice - 25 km jižně od Prahy, 15 km před Benešovem. Pište na mail, odpovím každému!! Díky...snajberkova.peta@seznam.cz
petapeta
napsal(a):
Taky se připojím - hledám jezdce, ideálně dvě kamarádky, na mé dva chladnokrevné valachy - jen terén. Hledám zkušenější, ideálně plnoleté, s vlastním autem (není podmínkou - MHD jezdí, sice mizerně, ale jezdí). Docházka alespoň 2krát týdně, ježdění zdarma.
Ze zdravotních důvodů jsem ze dne na den přestala jezdit a koně stojí....Zaječice - 25 km jižně od Prahy, 15 km před Benešovem. Pište na mail, odpovím každému!! Díky...snajberkova.peta@seznam.cz
taky se vtěrknu..od jara hledam kamaradku bo kamarada nejlepe westernaka...lehčí váhy ,zkušeneho spolehliveho jako partaka
petapeta
napsal(a):
Také hledáme nějakého spolehlivého človíčka, nejlépe plnoletého, na 5l.valáška křížence norik x PH, KVH 156cm, je málo ježděný, v terénu hodný. Za příspěvek na ustájení dle dohody. Kůň je ježděn westernově, k dispozici je k němu westernová výbava, jízdárna, hala, hezké terény. Možnost společných vyjížděk nebo i tréninku pod trenérem. Ustájen je ve Zlíně, 3 km od centra, MHD.
ghajariy
napsal(a):
Také hledáme nějakého spolehlivého človíčka, nejlépe plnoletého, na 5l.valáška křížence norik x PH, KVH 156cm, je málo ježděný, v terénu hodný. Za příspěvek na ustájení dle dohody. Kůň je ježděn westernově, k dispozici je k němu westernová výbava, jízdárna, hala, hezké terény. Možnost společných vyjížděk nebo i tréninku pod trenérem. Ustájen je ve Zlíně, 3 km od centra, MHD.
ahoj,mohu vědět z kama přesně jste?
dakotka
napsal(a):
taky se vtěrknu..od jara hledam kamaradku bo kamarada nejlepe westernaka...lehčí váhy ,zkušeneho spolehliveho jako partaka
Tady Dakot, já se hlásím... jen škoda te dálky...brala bych to hned..
majdinka
napsal(a):
Zodpovím všechny otázky
hledám samostatné,zkušené jezdce na pomoc ke koním ČT,k dispozici i pony.Jsme z Lysé nad Labem.Dobré spojení z Prahy každou půl hodinu.Další info mailem nebo tel. 775179585.
majdinka
napsal(a):
Zodpovím všechny otázky
Tak já hledám dva jezdce z okolí TEPLIC, ale dojet lze i z Ústí nebo Mostu, mám dva hodné koníky, více na www.smart-web.cz/stajulucky v sekci "Pronájem koní". Možné jsou i hobby závody, ZZVJ, nebo jen "courání po venku", jak je libo.
majdinka
napsal(a):
Zodpovím všechny otázky
no toto jak se všichni připojují na mé téma ale v poho ale kdyby ste někoho znaky kdo je z ovy a měl by zájem tak ať mi pisne
majdinka
napsal(a):
Zodpovím všechny otázky
taky taky..
Sháním 1-2 spolehlivé lidi ke koním.Umožním ježdění na koních i s výcvikem za pravidelnou docházku do naší stáje + příspěvek na koně a na trénink..Stáj cca 15km od Olomouce.Koně jsou hodní,jezdíme závodně.Více na e-mailu.Schopného člověka,který pomůže a chce na sobě pracovat.Možná příprava na ZZVJ.. později sportovní aktivity,vše záleží na domluvě.
Přijmeme členy do JK - již od 5-ti let.
www.jkstarnov.estranky.cz
jarca
napsal(a):
taky taky..
Sháním 1-2 spolehlivé lidi ke koním.Umožním ježdění na koních i s výcvikem za pravidelnou docházku do naší stáje + příspěvek na koně a na trénink..Stáj cca 15km od Olomouce.Koně jsou hodní,jezdíme závodně.Více na e-mailu.Schopného člověka,který pomůže a chce na sobě pracovat.Možná příprava na ZZVJ.. později sportovní aktivity,vše záleží na domluvě.
Tak já také hledám jezdce a parťáka ke koním. Nabízím ježdění na valachovi 10 let, zodpovědnému , zkušenému jezdci se zájmem jezdit terén i jízdárna.
Jsme 3 km od PŘEROVA
Dobry den,ja bych mela zajem o vas inzerat bydlim ve vsetine a byla bych schopna prijit kdykoli. jmenuji se dominika je mi 14 let a na konich sem jezdila v huslenkach, Ale kvuli dojizdeni jsem musela odejit. Kdybyste mela zajem byla bych rada . muzete mi napsat na e-mail : domca565@seznam.cz nebo na telefon:606 234 727 predem dekuju za odpoved
pajda
napsal(a):
Dobry den,ja bych mela zajem o vas inzerat bydlim ve vsetine a byla bych schopna prijit kdykoli. jmenuji se dominika je mi 14 let a na konich sem jezdila v huslenkach, Ale kvuli dojizdeni jsem musela odejit. Kdybyste mela zajem byla bych rada . muzete mi napsat na e-mail : domca565@seznam.cz nebo na telefon:606 234 727 predem dekuju za odpoved
ten inzerát je dva roky starý!
já nechápu co se to tu rozmáhá, vytáhnout letitý inzerát nebo téma a odpovídat na něj
každopádně je to legrační
Nabízíme ZDARMA pravidelné ježdění na poníkovi s KV cca 110 cm pro zkušenější dítě, které je schopné samostatné práce ze sedla.
Poníkovi je 6 let, je obsednutý, pod sedlem i ze země bezproblémový. Dává nohy, nechá se v klidu nauzdit a nasedlat, nekouše, nekope, nevyhazuje, rád se učí.
Poník aktuálně pracuje na lonži a skáče ve volnosti. Nicméně prospěla by mu jízdarenská práce a vyjížďky to terénu.
VZHLEDEM KE STUPNI VÝCVIKU NENÍ URČENÝ PRO VÝUKU ZAČÁTEČNÍKŮ. Opravdu hledáme alespoň mírně pokročilého jezdce, který bude schopný s poníkem samostatně pracovat.
Účast na dětských hobby závodech nebo i v oficiálních pony soutěžích možná.
Poník je ustájený cca 20 km od severního okraje Prahy směr Ústí nad Labem. Stáj je dostupná také hromadnou dopravou (bus cca 1x za hodinu). K dispozici je venkovní písková jízdárna 20x40 m, skokový materiál, šatna, sedlovna.
Docházka je možná cca 3x týdně v čase dle dohody. Nepožadujeme žádnou finanční úhradu, pouze pravidelnou dlouhodobou docházku, vztah ke koním, odpovědný přístup a zvládnuté základní jezdecké dovednosti. Drobnou výpomoc s úklidem výběhu a stání uvítáme.
Bližší informace poskytnu na požádání v soukromé zprávě.
Laurac

XXX.XXX.96.9
jarca
napsal(a):
taky taky..
Dobrý den nabízím se jako jezdec. (POUZE OLOMOUC A JEHO BLÍZKÉ OKOLÍ) Studuju SŠ zemědělskou v Olomouci obor jezdec a chovatel koní, takže u koní jsem celkem dost často. Na koni jezdím pět let (pouze pod trenérem) takže nějaké ty zkušenosti mám. Jezdila jsem všechny druhy koní, ale nerada bych MLADÉHO koně, který si rád vymýšlí. Klidně starší koník po závodní kariéře. Jsem schopna přijít, koníka vyházet, nakrmit, vyčistit, ojezdit, jít s ním na procházku apod.!NEJSEM PLNOLETÁ!(15+)
Ramon

XXX.XXX.151.105
Laurac
napsal(a):
Dobrý den nabízím se jako jezdec. (POUZE OLOMOUC A JEHO BLÍZKÉ OKOLÍ) Studuju SŠ zemědělskou v Olomouci obor jezdec a chovatel koní, takže u koní jsem celkem dost často. Na koni jezdím pět let (pouze pod trenérem) takže nějaké ty zkušenosti mám. Jezdila jsem všechny druhy koní, ale nerada bych MLADÉHO koně, který si rád vymýšlí. Klidně starší koník po závodní kariéře. Jsem schopna přijít, koníka vyházet, nakrmit, vyčistit, ojezdit, jít s ním na procházku apod.!NEJSEM PLNOLETÁ!(15+)
Nabízím 1-2 x týdně do terénu....Staměřice, Dolní Újezd.75125.Klidný koník 12 let, podrobnosti lépe osobně.KN.
JessiContes

XXX.XXX.179.212
stacey
napsal(a):
Jezdců je málo.
To mě pobavilo:) přijde mi že lidí na ježdění jsou mraky, a nemyslim začátečníky, když si vezmu kolik lidí za to platí. Když vidím u známých ve stáji kolik mají lidí. Ale nemám koně tak to asi těžko posoudim. Já bych zase řekla že nejsou westernaci:) sháním možnost ježdění nebo pronájmu už půl roku.
JessiContes
napsal(a):
To mě pobavilo:) přijde mi že lidí na ježdění jsou mraky, a nemyslim začátečníky, když si vezmu kolik lidí za to platí. Když vidím u známých ve stáji kolik mají lidí. Ale nemám koně tak to asi těžko posoudim. Já bych zase řekla že nejsou westernaci:) sháním možnost ježdění nebo pronájmu už půl roku.
Lidí na ježdění je skutečně mraky,ale bohužel jsou to většinou lidi co se stěží udrží na koni ve všech chodech a už honem chtějí skákat, do terénu ,na huberty a hobíčka. Ale když člověk hledá někoho kdo opravdu "umí" jezdit tedy u toho dobře vypadá místo plácání se a ještě dovede něco tomu koni předat,tak to už je oříšek.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, sice jsou tyhle příspěvky trochu starší, ale sháním ježdění v okolí Kolína. Pokud máte zájem tel.604872298 nebo email elik.kuk@seznam.cz
JessiContes

XXX.XXX.25.177
Majdalenka66
napsal(a):
Lidí na ježdění je skutečně mraky,ale bohužel jsou to většinou lidi co se stěží udrží na koni ve všech chodech a už honem chtějí skákat, do terénu ,na huberty a hobíčka. Ale když člověk hledá někoho kdo opravdu "umí" jezdit tedy u toho dobře vypadá místo plácání se a ještě dovede něco tomu koni předat,tak to už je oříšek.
A není to spíš tím že trénuje každý? Když jsem na vlastní oči viděla trénovat šestnáctiletou holku tak jsem byla u vytržení.
JessiContes
napsal(a):
A není to spíš tím že trénuje každý? Když jsem na vlastní oči viděla trénovat šestnáctiletou holku tak jsem byla u vytržení.
Tak když se najde nějaký trouba, co se nechá trénovat od holčičky nebo někoho kdo umí jen o trochu víc než dotyčný,tak je pak někde chyba.Dneska je mraky stájí,jde jen o to vybrat si tu správnou a když už si za to ježdění platím tak taky požaduji kompetentního člověka nejlépe trenéra s licencí nebo cvičitelákem .Nebo alespoň člověka,kterého vidím na vlastní oči pracovat a jezdit na koních,který těch let má odježděno víc,má i třeba nějaké oficiální závody za sebou a hlavně má spokojené dobře vypadající koně.
lucka177

XXX.XXX.168.74
Dobrý den, já a má sestra sháníme ježdění. Je nám 14 let a u koní se pohybujeme kolem 10 let. Máme zajetých i pár hobby závodů. Jsme z Jihočeského kraje ze Slavonic.