Klasické wade 58 výroba westjack, ježděné rok a půl, pc 32 (se řemeny 35) nyní 29 (řemeny dohodou). jižní čechy, po dohodě můžu dovézt téměř kamkoliv. Foto aktuální stav. ctnv@seznam.cz 724410646
A koupím FQH od Antonína Frinty nejlépe také ve stylu wade. Možnost i výměny těchto sedel.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Prodám westernové sedlo v typu Wade přírodní barvy, výrobce A. Frinta Saddlery. Velikost Full Quarter horse, posedlí 16. Zakoupeno na jaře 2009, používáno do podzimu, od té doby mi leží doma. Záruka na kostru 5 let (fiberglass). Velice pohodlné na vyjížďky, má měkčené posedlí. Decentně zdobené basketem a kamufláží. K sedlu je poprsák se středem podšitým pravým beránkem zdobený kamufláží a podbřišník s umělým beránkem v délce 70 cm. Původní cena (bez poprsáku a podbřišníku) 28 000 Kč, nyní komplet cena 20000 Kč. Preferuji osobní převzetí (Brno), na vyzkoušení zapůjčím pouze proti záloze.
Pište na e-mail katyq@seznam.cz nebo volejte 728146607
Nabízím k prodeji westernové sedlo od P. Císaře. S měkčným posedlím, v super stavu, na méně robustní koně - mému je již úzké (vhodné spíše na A1/1 nebo ČT a pod). Decentně zdobené, včetně předního, bavlněného, a zadního podbřišníku v barvě. Sedlo má dřevěné twist třmeny a je po kompletní revizi u sedláře - v naprostém pořádku. Více info na mayerova.katerina@seznam.cz

napsal(a):
Prodám westernové sedlo v typu Wade přírodní barvy, výrobce A. Frinta Saddlery. Velikost Full Quarter horse, posedlí 16. Zakoupeno na jaře 2009, používáno do podzimu, od té doby mi leží doma. Záruka na kostru 5 let (fiberglass). Velice pohodlné na vyjížďky, má měkčené posedlí. Decentně zdobené basketem a kamufláží. K sedlu je poprsák se středem podšitým pravým beránkem zdobený kamufláží a podbřišník s umělým beránkem v délce 70 cm. Původní cena (bez poprsáku a podbřišníku) 28 000 Kč, nyní komplet cena 20000 Kč. Preferuji osobní převzetí (Brno), na vyzkoušení zapůjčím pouze proti záloze.
Pište na e-mail katyq@seznam.cz nebo volejte 728146607
Ještě pár aktuálnějších fotek sedla:

Ahoj,
tak já bych potřebovala ideálně vyměnit toto westernové sedlo - typ worker, kvalitní zakázková práce, silná kůže, málo opotřebované, posedlí 15,5", má komoru takovou širší trojku a já bych právě potřebovala sedýlko s komorou 2 :-(. Vyměním pouze kvalitu za kvalitu! Popřípadě i toto sedlo prodám.
Můj meil je kdyžtak Microfon@seznam.cz
sestra prodá černou natowu ježděnou měsíc ale s urvaným podbřišákovým řemenem není utržený úplně je normálně funkční posedlí 16. k tomu pobřišák provázkový, černou deku bez beránka a uzdečku s otěžemi. cena 5500
WADE Horseman posedlí 16" ,zánovní ručně šité, na širší bezkohoutkové koně ,Qh APH,Appa ,více na meilu Jennyamy@seznam.cz
STARŠÍ RUČNÉ ŠITÁ CALIFORNIA VEL POSEDLÍ 16 ,CENA 7000 KČ NA ČT ,KONĚ S VYSOKÝM KOHOUTKEM,VÍCE na Jennyamy@seznam.cz
Prodám sedlo ( http://www.equisboy.cz/westernova-sedla-turisticka/westernove-sedlo-santa-fe ) Skvělý stav, málo ježděné, vhodné pro koně užší, s vysokým kohoutkem. Podrobnosti na emailu ph-@seznam.cz
redbla
napsal(a):
Klasické wade 58 výroba westjack, ježděné rok a půl, pc 32 (se řemeny 35) nyní 29 (řemeny dohodou). jižní čechy, po dohodě můžu dovézt téměř kamkoliv. Foto aktuální stav. ctnv@seznam.cz 724410646
A koupím FQH od Antonína Frinty nejlépe také ve stylu wade. Možnost i výměny těchto sedel.
prý je to hodně takže nyní za rozumnou dohodu
Wade 58 klasické provedení (dobytkářské sedlo, pohodlné a funkční), přetočené oplechované široké třmeny. Posedlí a fendry rubem nahoru. Výroba Westjack (kostra z USA a střih od Westman), ježděné rok a půl. Po dohodě dovezu téměř kamkoliv. Nyní k vidění České Budějovice Písek Tábor a okolí. PC včetně poprsáku a druhého podbřišníku 35 tisíc. Nyní rozumná dohoda. Foto aktuální stav.
happyhvezda

XXX.XXX.92.21
Dobrý den, sháním sedláře, který by ušil pouze řemeny k podřišníku (popřípadě i zadní podbřišník). Budu ráda pokud se mi tu někdo ozve případně i na e-mail excelsion@seznam.cz
Nabízím několik let staré west. sedlo typ reining, výroba poctivé sedlářství dnes již nežijícího p. Hudečka/Zlín.Majitel jej nechal šít na míru pro středně vysokého koně ČT.Bude tedy sedět koním typu A1/1, ČT, klusák,klidně i s vyšším kohoutkem.ne arab, ne QH.Bylo pouze cca 2 roky ježděno, protože maj.koně prodal a přešel na parkur.100 % stav, váha cca 14 kg,kostra laminát,(byla doživotní záruka),zadní podbřišník v ceně, po dohodě možno přikoupit i poprsník a uzdečku.Barva tm. hnědá +basket, Cena sedlo+zadní podbřišník - 15 tis. Kč.Kontakt: Dalibor Břečka, 728 614 658, Dalibor.brecka@tiscali.cz, Morava - Zlín, Vizovice
Prodám kvalitní, pohodlné w. sedlo. Používané, ale v pořádku (zkontrolováno sedlářem). Dřevěná kostra, kvalitní kůže, pravidelně ošetřované. Posedlí asi 16' míry viz. foto. Vhodné na mohutného koně (chlaďase s nízkým kohoutkem). K sedlu 3x použitý neoprenový podbřišník. Pro mě je sedlo kvůli zdravotním obtížím nevyužitelné. Více informací a fotek na evelinh@email.cz
salitka

XXX.XXX.186.42
Westernové sedlo typu California, vhodné pro koně se středním až vyšším kohoutkem, velice pohodlné na dlouhé cestování v sedle, příjemně hluboké pro pocit jistoty, velikost posedlí 15,5", ve velmi dobrém stavu, PC 26000,- nyní prodám za 16000,-
Prodám westernové sedlo, domácí práce z kůže, zdobené, bez podbřišníků, používané spíš na širší a kulatší koně (typu QH, hafling..), cena 15 000,- i s dekou. Kontakt: vija1@seznam.cz, 776 682 734
kachnicka

XXX.XXX.221.254
Moderovaná diskuse - obrázekProdám westernové sedlo Westman Wade, z řady WestStar, skoro neježděné, půl roku staré, cena 22500, možná dohoda, e-mail: MichalaSvecova@seznam.cz, tel.:721381664. Důvod prodeje nesedí kobylce. Bližší info mail nebo tel..
Prodám wade sedlo, málo ježděné. Sedlo dovezené z Německa. Cena 12 000,-. Bohužel nám nesedí tak, jak bychom chtěli
Prodám westernové sedlo -typ trail, vyrobeno na podzim roku 2005. Výrobce J. Hudeček. Kostra PE (neupravovaná – neobrušovaná, apod.). Seat: 14 1/2" Swell: 11 1/2" Cantle: 3" Bars: 18 1/4" Gullet: 6 1/4" width x 6 1/2" height Horn: 3 1/4". Měkké posedlí, opletená hruška, kvalitní kůže. Pevná cena 16 500,- zdarma přidám používaný podbřišník s beránkem a poprsák (není možnost splátek). Více foto na http://anarwen.rajce.idnes.cz/sedlo_na_prodej/
K vidění v Brně, možno dovést kamkoliv na trase Brno – Zlín, jinak dle domluvy na emailu: anarwen@email.cz
Koupím westernové sedlo na čt se středním až vyšším kohoutkem.Posedlí 15.Nejlépe starší,české výroby ale 100% v pořádku.Za rozumnou cenu,prosím nabýdněte!Olomoucký kraj. m.p.loucka@seznam.cz
Prodám westernové sedlo značky Lucky Horse® typu California, posedlí 15, vhodné především pro dámy, je to velmi pohodlné a příjemné sedlo pro práci, turistiku a dlouhý pobyt v sedle. Sedlo je vhodné pro koně s vyšším kohoutkem, možno zaslat foto kobylky, která ho nosila. Sedlo není nijak poničené, pravidelně ošetřované. K sedlu je možné přidat deku, viz. foto a mohérový provazový podbřišník. Sedlo je možné kdykoliv vyzkoušet. Piště na e-mail jaklova.marketa@seznam.cz
prodám westernové sedlo,spěchá
Posedlí 15.Prodám půl roku nepravidelně používané sedlo od značky Colorado Springs.Pravidelně mazané,100% v pořádku.Sedlo je vyrobené z bůvolí kůže zdobené ražbou- vzor „Basket“ a hvězdami na okrajích.
Sklolaminátová kostra, komfortní měkké pěnové posedlí. Sedlo je podšité umělým
beránkem a zdobené měděnými rozetami.Spojuje v sobě atraktivní vzhled a pohodlí.Pasuje na střední kohoutek,s tlustou dekou i na vysoký.
Sedla Colorado Springs jsou dobré kvality za dobrou cenu,vyrábí se v USA a nedají se srovnávat se značkou Natowa a podobnými šunty.
Původní cena 10tis, nyní 7500kč.Rychlé jednání 7000kč!!!
Při opravdu rychlém jednání k sedlu dám zdarma další hodnotné věcy.
Uničov.
m.p.loucka@seznam.cz
Nabízím westernové sedlo od pana Vacka. Velikost posedlí je 14,5 - 15, měkčené, velmi pohodlné, hladké bez zdobení. Výborný stav, téměř rok nepoužívané. Sedí spíše užším koním s kohoutkem. email:monika.horejsova@seznam.cz
používané westernové sedlo, posedlí 16, ruční práce. Vhodné na koně se středním kohoutkem i na kulaté koně. Používané na hucula, appaloosa, čt x qh a paint horse. Všem sedělo bez problémů. je to sedlo jak pro chlapa tak pro ženu (mě se v něm jezdilo v pohodě).
anarwen
napsal(a):
Prodám westernové sedlo -typ trail, vyrobeno na podzim roku 2005. Výrobce J. Hudeček. Kostra PE (neupravovaná – neobrušovaná, apod.). Seat: 14 1/2" Swell: 11 1/2" Cantle: 3" Bars: 18 1/4" Gullet: 6 1/4" width x 6 1/2" height Horn: 3 1/4". Měkké posedlí, opletená hruška, kvalitní kůže. Pevná cena 16 500,- zdarma přidám používaný podbřišník s beránkem a poprsák (není možnost splátek). Více foto na http://anarwen.rajce.idnes.cz/sedlo_na_prodej/
K vidění v Brně, možno dovést kamkoliv na trase Brno – Zlín, jinak dle domluvy na emailu: anarwen@email.cz
Dobry den, mate jeste na prodej sedlo? Velmi mne zaujalo. Dekuji
Prodám westernové sedlo na užšího koně (typ A1/1).Dovoz Italie,málo ježděné.Více info na e-mailu.Cena 15tis.
Prodám sedlo Wade cena 25.000,- na vyzkoušení se můžeme dohodnout.
Více foto pošlu na vyžádání
Rozměry sedla a použité materiály najdete zde: http://www.tokalasha.com/cliff-wade-4/
Re: bazar westernových sedel - prosím jen sedla pro přehlednost - díky moc (Vložil: cucka - 12.02.2012 14:46:40)
Moderovaná diskuse - obrázekpoužívané westernové sedlo, posedlí 16, ruční práce. Vhodné na koně se středním kohoutkem i na kulaté koně. Používané na hucula, appaloosa, čt x qh a paint horse. Všem sedělo bez problémů. je to sedlo jak pro chlapa tak pro ženu (mě se v něm jezdilo v pohodě).
Dobrý den, velmi mě váš inzerát zajímal, ale rozhodující je pro mne cena, mohla byste ji prosím uvést?
Westernové sedlo, výroba Václav Čechtický CV Saddlery, typ RANCHER (all around). Posedlí 16“, laminátová kostra, měkčené posedlí, zapínání podbřišníku na kravatu, v ceně i zadní podbřišník. Perfektní stav, pravidelně ošetřované, pouze drobné oděrky na kůži. Vhodné na koně s normálním nebo lehce vyšším kohoutkem (ale sedělo i QH, Xhucul). Váha cca 13kg, Western. poprsák, ruční výroba, nastavitelný, zdobený ražením, funguje i jako martingal (odejímatelná část). Western. uzdečka s čelenkou typu uzlík, velikost full, dělené otěže, jako nová. Prodej pouze komplet, vše barevně sladěno (tm. hnědá), ošetřováno. Více fotek zašlu. Cena komplet 18 800,- při rychlém jednání sleva.
chelsey
napsal(a):
Re: bazar westernových sedel - prosím jen sedla pro přehlednost - díky moc (Vložil: cucka - 12.02.2012 14:46:40)
Moderovaná diskuse - obrázekpoužívané westernové sedlo, posedlí 16, ruční práce. Vhodné na koně se středním kohoutkem i na kulaté koně. Používané na hucula, appaloosa, čt x qh a paint horse. Všem sedělo bez problémů. je to sedlo jak pro chlapa tak pro ženu (mě se v něm jezdilo v pohodě).
Dobrý den, velmi mě váš inzerát zajímal, ale rozhodující je pro mne cena, mohla byste ji prosím uvést?
cena je 16 000
široké kožené westernové sedlo s posedlím 15'', velmi pohodlné, mezi conchos 22 cm. spíše na robustní koně s nižším kohoutkem, kulatější. cena k jednání 10 000 Kč, vyzkoušení vítáno, mohu zaslat více fotek, detaily apod. kvalitní sedlo!
westernkone@gmx.com
Prodám sedlo Frinta, velikost FQH/16" super stav, už pro něj nemám využití.
cena 19900,.
Lucia69

XXX.XXX.98.46
Prosím vás aká je veľkosť posedlia a cena? :) ďakujem
wade West star Nepustil,3 r. staré cena 17000,- velikost semiquater. / čt,arab,lehčí paint či kříženci .../
Prodám westernové sedlo nepoškozené v dobrém stavu, nebo vyměním za jiné westernové sedlo na mohutného koně+ případně doplatím.
Koupím westernové sedlo na mohutného koně s vyšším kohoutkem. Za rozumnou cenu
Koupím westernové sedlo na mohutného koně s vyšším kohoutkem. Za rozumnou cenu
Prodám kožené westernové sedlo s dekou i podbřišníkem. Z důvodů finančních jsem nucena prodat téměř nepoužívané sedlo. Zakoupené minulý rok v květnu. Bylo párkrát použito. Skvělý stav, bez škrábance!!!!
informace k sedlu:
Vyrobeno z olejové kůže
Měkké posedlí z hlazené kůže
Sklolaminátová kostra
Včetně řemenů na podbřišník, provazový podbřišník (vázání sedla je na kravatový uzel)
Včetně zadního koženého podbřišníku
Velikost: 16
Cena:6 000 Kč
Ondraskova.Jana@seznam.cz
Dominik.H

XXX.XXX.253.87
Zdravím já bych měl zájem a tak se chci zeptat jestli bys te mě v blízké době mohl kontaktovat na tel. číslo 604857020 spěchá děkuju.
Dobrý den,
nabízím sedlo na širšího krátkého koně, je xtra lehké a krátké.
Cena 2000 kč, kontakt lysitheared@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.4
Prodám sedlo California, výroba A.Frinta, staré 2 roky, posedlí 17. 24.00,- Mohu přidat podbřišník používaný k sedlu, a novou podsedlovku umělý beránek, za vše pak 25.000,-
Na posedlí jsou fleky, spadlo na něj pár kapek. Světlá kůže, lehké zdobení, kostra by měla být FQH, ale myslím, že není. Měla jsem jí na QHxA1/1 šité na míru.
kayecek@seznam.cz
Koupím kvalitní westernové sedlo na mohutného koně se středním kohoutkem. Nejelépe do 15000,-..
e-mail zanetice123@seznam.cz
Prodám westernové sedlo typu Will James, FQH, kostra polyethylen, posedlí 16, ruční práce K. Císař,posedlí roughout, rok staré. pajpi(zav)seznam.cz
Nehodilo by se někomu tohle sedlo? Známý ho koupil v Německu , kožené, semišové měkčené posedlí, úplně nové.Cena 5 tis. Vikyy2@seznam.cz.
Prodám westernové sedlo v typu wade na mohutného koně. Gullet 7", posedlí 16,5-17", texas twist. Cena 25000,- Kč.
prodám western. sedlo z usa - Prodám starší, ale v dobrém stavu (krom oděrek atd z běžn. úžívání) westernové sedlo. Kvalitní, težší, na dřevěné kostře. Na střední až žádný kohoutek. cena 9tis.
prodám následující sedlo :
https://www.ifauna.cz/kone/inzerce/r/detail/2218191/sedlo-westernove/
Ekonomický western v TOP stavu, velmi málo používaný. Kvalitní zpracování ekonomicky dostupného sedla. Pohodlné, velmi pěkné. Možno včetně kozičky od truhláře a westernové uzdečky ruční výroby. - zbylo mi to po tátově koni, já jezdím anglii a nevyužiji westernovou výbavu
kontaktujte mě případně na email uvedený v inzerátu, na i faunu chodím zřítka
prodám kvalitní westernové sedlo americké výroby HAND CRAFTED SADDLERY COLORADO SPRING
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/33082594/kvalitni-westernove-sedlo.php
Prodám reiningové sedlo Pool´s, zánovní, super stav, posedlí 16, kostra FQH, přetočené třmeny, spěchá
Predám westernove sedlo od Slovenskeho sedlara tomˇ(2 roky stare) typ California a sedlo od a.frintu (5 rokov stare) typ barell, obe sedla vhodne na užšie kone ako je arab alebo a1/1. Obe sedla maju drevenu kostru.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/43239453/Predam-westernove-sedla.php.
Sedlo Tom pc:37000 teraz 27 000 popripade dohoda, sedlo pomaham predavat kamosovi, nesedi mu uz na kona potrebuje kratsie a Frintu cenu nabidnete alebo moznost vymenit za sedlo orvnakej kvality ( zajac frinta a tak najlepsie barell alebo reining ale len posedlie 15, 5-16 a komora musi byt fqh, mne sedlo zacina konika tlacit, pretoze mohutneje, velmi nerada ale musim predat. Viac info a foto mailom hurnabeata@centrum.sk.
Dobry den take prodavam westernove sedlo na uzsiho kone s vyssim kohoutkem. Dovezeno z usa. Posedli 15. K nemu uzdecku a podbrisnik neopren. Sedlo je krasne zdobene v perfektnim stavu. Stari cca 5 let. Kupovane za v prepoctu 45 000, - nxni 18000, - v pripade zajmu a rychlem jednani slevim.
Prodám barelové sedlo, ručně šité českým sedlářem Hoffmanem, posedlí 15,5. Vhodné pro kratší hřbet, celková délka 60 cm. Sedlo je starší, ale plně funkční, pohodlné. Nový dotahovací řemen. Cena 13 tis.
U předchozí majitelky ježděno na QH a tlustém arabovi. Kupováno na haflinga, ale bohužel z něj vyrostl a je mu úzké.
Možné osobní předání Vlašim, Kostelec nad Černými lesy, Úvaly, Čelákovice.
pece

XXX.XXX.251.187
život se mi nešťastně zvrtl a proto bych moc stál o to získat zpět za jakoukoliv cenu své sedlo
Simonak

XXX.XXX.168.245
Dobrý den, mohu vás požádat o rozměry sedla? Mezi Conchos Posedlí délka sedla atd mám kulatou kobylu a nic ji nesedí ani s Barefootem nejsem úplně spokojená tak bych možná přešla na wade sedlo. Pro ukázku posílám sedlo které ji sedí jak zadek na hrnec potřebujeme mezi conschos 24 a délku 50 tedy kratší variantu. Dekuji Simona K.