Ahoj, lidičky zakládám novou seznamku ohledně koňáků. Vidím, že v předchozí seznamce
už někjaké příspěvky jsou,ale poněkud už starší,tak to aktualializuji.Kdo bude chtít z koňáků se přidat,tak by to bylo skvělé...
Ahoj, jsem 22 letá slečka, která hledá nejlépe kamaráda-přítele koňáka v jedné osobě do 35 let.,která by chtěl chovat koně nebo už nějakého má. Ráda vařím, šiju. Momentálně bydlím v Praze,ale časem bych se chtěla odstěhovat někam na nějaký statek a chovat zvířata a pěstovat rostliny. KOntakt je maka.kun@seznam.cz
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím, jsem 39.let starý koňák a rád bych našel kamarádku koňařku.
Uživatel s deaktivovaným účtem

tedy zapomenul jsem uvést místo, tedy nejlépe z Hlučínska, OV, OP..
Ahoj. Nějak jsem ze žalu brouzdal po netu a hledal, zda najdu nějakou koňačku. Pořídili jsme si s poslední přítelkyní koníka a plánovali si časem udělat farmu u Lovosic kde bychom je chovali a žili fajn koňáckej život ale bohužel z toho sešlo. Já jsem se ale do koníků a všeho kolem toho tak zamiloval, že už nechci holku bez zájmu o koně a zvířata jako takové. Byla by tu koňačka pro seznámení ? Ludvík 30 let. Ústecký kraj - Litvínov časem snad společně Lovosice (nějaký vlastní malinký ranch a chov koníků)
mail: lleass@seznam.cz
Áďa Ryzá

XXX.XXX.174.9
Já bych šla...
Áďa Ryzá

XXX.XXX.174.9
Lenny12345

XXX.XXX.32.221
Ahoj rada najdu milého kluka, co ma rad kulturu a Kone. Studuji marketing a zároveň mám Kone ustáleného na farmě u Lanškrouna :) najde se někdo?
Claire & Lea

XXX.XXX.233.182
Ahoj,
jsme dvě baby - Claire a Lea tedy spíš víc jsme cowgirls, které též hledají pořádné
koňáky či cowboys, kteří mají život plný koní, případných westernových závodu pod spolkem Prcza, WRC apod. :)
Věkové rozhraní je pro každou zvlášť.
Fotky a bližší informace na uvedeném emailu. :).
Sisi66

XXX.XXX.103.178
Ahoj, ráda bych našla partaka. Doma mám 4 letého painta. Mě je 22 😊
Claire & Lea
napsal(a):
Ahoj,
jsme dvě baby - Claire a Lea tedy spíš víc jsme cowgirls, které též hledají pořádné
koňáky či cowboys, kteří mají život plný koní, případných westernových závodu pod spolkem Prcza, WRC apod. :)
Věkové rozhraní je pro každou zvlášť.
Fotky a bližší informace na uvedeném emailu. :).
jsem tu :-)
Loss

XXX.XXX.1.109
Ahoj všichni.Prosím Vás,našla by se tady slečna se zájmem o koně a přírodu?Jsem 33letý úplně normální pohodový kluk.Bydlím s koněm a psem na okraji hezkého městečka Český Dub.Email skodao@seznam.cz.
Marbulin

XXX.XXX.247.76
Ahoj,poslala jsem Ti e-mail.
Denny9323

XXX.XXX.138.72
Ahojky koňak 26 let by se rád seznámil s nejlépe s konarkou v stejné věkové kategorii :) z Královéhradeckého kraje napiš Nekoušu 😋🌷
Meadows

XXX.XXX.132.93
Ahojky:-)) zdravim odkud jsi?
fechral

XXX.XXX.15.100
Ahoj, hledám přítelkyni/ koňařku, je mi 24 let a jsem z Olomoucka. :)
Konarka87

XXX.XXX.25.96
Ahooj koňáci :) Jmenuji se Evča, letos mi věk připsal dvě trojky 🙈 Pocházím ze severu Čech z Děčína a ráda bych poznala správného človíčka na vyjížďky a společné toulky životem ;) Pokud jsi veselá kopa máš rád zvířata, sport tak si budem rozumět víc nám můžou napovědět písmenka a setkání...
Hledám kluka od koní nebo s farmou, Hodného, romantika, charakterního atd.. Nejdříve jako kamaráda pak čas ukáže.....Já 23 let. měřím 150 cm ,jsem nekuřačka a abstinentka, pracující ,mám ráda život na vesnici ,výlety do přírody, zvířata (koně) cestování ,hrady a zámky.. jsem akční typ. Hledám kluka mezi 22-28 lety. který by měl podobné koníčky jako já. Když se ozveš budu ráda. Liberec a okolí a foto do vzkazu.pa
Já 47let,rozvedený,190cm ,štíhlé postavy,nekuřák,pohodář se stabilním zaměstnáním,bez dluhů,hledám ženu 35-45 která nemá koně,ale chtěla by ,na pozdější trvalý vztah.Mám 3koně.Nejlépe Hlučín,OV,OP ,ale může být i dojinud,třeba z Prahy.
Lusila

XXX.XXX.108.247
Ahoj, je mi 43 let a mám vlastního koníka. Ráda najdu přítele, který také propadl této vášni. Souznění je přece nejvíc.:) Jsi tam někde na Plzeňsku?
Erickaaa

XXX.XXX.185.180
Ahoj, jaaaaa☺️
Ahoj, zaujal mě tvůj inzerát, hledám holku, která by se mnou chtěla strávit zbytek života na ranči :)
Napiš J
Tak já to tu tedy také zkusím trochu oživit... Snad se nikoho moc nedotknu.
Já 45 let, 3 děti, pes, 3 koně a 10 krav na 20ti ha v CHKO České středohoří. Samozřejmě pohledný, vtipný a tak dále :D
Hledám partnerku, kterou baví venkovský styl života. A to se v vším co k tomu patří. Takovou, co má ráda děti, zvířata, umí zatopit (nebo alespoň přikládat), ráda peče, vaří, baví ji zahrada a chápe, že v době kdy se dělá seno, není možné jet na dovolenou. Prostě že nejde mít všechno.
Místa pro další děti, zvířata a seberealizaci je tu dostatek :)