Ahoj holky, plánuji si pořídit koníka, ale jako student střední školy naivně sháním nejlevnější, ale zároveň ne tragické ustájení, chápete :D Tím okolím myslím spíše směr na Břeclav, děkuji :) Taky by mi nevadilo mít u soukromníků koně, nenabízíte někdo levné ustájení? Klidně bych vypomáhala s ostatními koňmi.. Vše je jenom o domluvě, Děkuju za každou nabídku a vaši zkušenost s levným ustájením. Byly jste někdy ve stejné situaci? A jestli ano, tak jak jste ji řešili právě vy? :)
belliana
napsal(a):
Ahoj holky, plánuji si pořídit koníka, ale jako student střední školy naivně sháním nejlevnější, ale zároveň ne tragické ustájení, chápete :D Tím okolím myslím spíše směr na Břeclav, děkuji :) Taky by mi nevadilo mít u soukromníků koně, nenabízíte někdo levné ustájení? Klidně bych vypomáhala s ostatními koňmi.. Vše je jenom o domluvě, Děkuju za každou nabídku a vaši zkušenost s levným ustájením. Byly jste někdy ve stejné situaci? A jestli ano, tak jak jste ji řešili právě vy? :)
Ahojky, já nabízím pastevní ustájení za cenu 2500.- koníky mám doma takže tu žádná práce není vše stíhám s přítelem. Jinak v ceně je krmení buď jádro,sladový květ nebo granule. K senu mají koně celodenní přístup k vodě+ líz také. Mám tady sedlárnu takže zázemí pro jezdce
a mistnost kde se dá uvařit káva, čaj a hlavně v zimě se zahřát + WC
belliana
napsal(a):
Pokud by jsi měla zájem více fotek a info na emailu miska.rabova@seznam.cz
belliana
napsal(a):
Jsem Brno-venkov směr Břeclav obec Přísnotice
Nevím, jestli je to na střední ta nejlepší volba:) Teda pokud ti samozřejmě nebudou platit ustájení a další nemalý výdaje kolem koníka rodiče To pak jo, protože už nikdy nebudeš mít víc času
Ale nedovedu si představit, jak bych tenkrát na gymplu stíhala školu, práci (abych ho uživila) a ještě koně
Každopádně nevím, co je pro tebe levný, ale pod 2000,- za pastevko se určitě nedostaneš, což stejně v Brně nehrozí (tady kolem 4000)..každopádně tady ta nabídka je supr, neváhej a ber
Na Ranči u cesty nabízeli pastevko za 2600,-/měsíc, ale bylo to bez užívání sedlovny.
Podívej se na jejich stránky, mají tam ceník. www.ranchucesty.cz
RenataS

XXX.XXX.128.35
Nabízím ustájení koní v Popůvkách u Brna.
Velká kruhovka, v okolí lesů.
Šatna, společná místnost s krbem. Krásné prostředí.
Vzdálenost od Brna 10min. dobré autobusové spojení.
Více informací na tel.731 109 489.
RenataS

XXX.XXX.128.35
Nabízím ustájení koní v Popůvkách u Brna.
Velká kruhovka, v okolí lesů.
Šatna, společná místnost s krbem. Krásné prostředí.
Vzdálenost od Brna 10min. dobré autobusové spojení.
Více informací na tel.731 109 489.
Solono

XXX.XXX.139.63
Ahojky, plánuji pořídit si haflinga a chci se poptat na možnost pastevniho ustájení v místě Brno a okolí, může být popřípadě i směr Kuřim. Cena do 2500kč, klidně bez sedlárny, s možností využít zvlášť placených tréninků.
Děkuji za nabídky. Když tak prosím info na email - cerrynka@email.cz.
Nejlevnejsi jsou v okoli Brna Radostice - myslim,ze to tam zacina od 3800, -. Jeste jsem videla nekdy v lete? inzerat na farmu u Slouku v Rajci-Jestrebi. Nebylo by lepsi si kone pronajmout? I kdyz sezenete ustajeni za tuhle cenu (coz pochybuju), porad zbyva zaplatit ockovani, odcerveni, kovar... A to jen pokud je kun zdravy. Pocitejte, ze zdravy kun vas vyjde minimalne na 60 tis rocne.
Můžete se leda zkusit domluvit, že si zbytek ustájení odpracujete.
A trénovat chcete kde a co? Takže potřebujete jízdárnu. Takové ustájení nebude za 2,5 tis. Ustajovatelé nejsou charita.
Ale jak je řečeno nademnou, jestli nemáte na ustájení, tak ho radši ani nekupujte. Kůň je hoodně drahý koníček.
Solono
napsal(a):
Ahojky, plánuji pořídit si haflinga a chci se poptat na možnost pastevniho ustájení v místě Brno a okolí, může být popřípadě i směr Kuřim. Cena do 2500kč, klidně bez sedlárny, s možností využít zvlášť placených tréninků.
Děkuji za nabídky. Když tak prosím info na email - cerrynka@email.cz.
Tak to je v dnešní dobbě, kdy balík sena stojí přes 1000 Kč, vtip hledat tak levné ustájení... Pokud nejste ochotná platit za péči o svého koně víc a dát ho do slušných podmínek, tak bych doporučila koně nepořizovat...