Lucka111

XXX.XXX.50.66
Dobry den,potřebuji poradit s ohlavkou.muzu koupit na cca 85cm vysokého ponika ohlavku shetty? bude mu dobra?
Lucka111

XXX.XXX.50.66
Bude mu dobre i sedlo,podsedlova decka a madla?
Lucka111
napsal(a):
Dobry den,potřebuji poradit s ohlavkou.muzu koupit na cca 85cm vysokého ponika ohlavku shetty? bude mu dobra?
Určitě ano,já mám ponici 83 cm a máme Shetty,jen jsme malinko povolili...povolit jde jeste o dost,tak není problém
Lucka111

XXX.XXX.50.66
Děkuji za pomoc a ze sedlem nebude problém?
AndyKin

XXX.XXX.87.250
Dobrý den, mám miniponíka 79 kvh. Mám na něj ohlávky vel. Shetty, teď jsem objednala vel. minishetty protože mu je Shetty trochu větší na nos, a různě se mu přetáčí. Myslíte, že mu minishetty nebude malá? (Shetty mu je větší jen o trošku a nevím jaký je rozdíl mezi Minishetty a shetty..) Přikládám foto v ohlávkách Shetty
Terka73

XXX.XXX.71.229
Dobrý den,
chtěla bych koupit mému poníkovi uzdečku. Má cca 115 kvh a já si nejsem jistá, jesli mám koupit shetty anebo pony.?
Předem děkuji všem za odpověď.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak mu změř hlavu ne?
Terka73
napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych koupit mému poníkovi uzdečku. Má cca 115 kvh a já si nejsem jistá, jesli mám koupit shetty anebo pony.?
Předem děkuji všem za odpověď.
Jak píše Efe,důležitá je při koupi uzdečky,hlava
Takže má li poník metr v kohoutku a hlavu jak kýbl ,klidně může mít cob.
Každopádně velikosti jsou taky zavádějící ,každý výrobce to mívá jinak.
Přeměřte hlavu krejčovským metrem od koutku do koutku,to máte délku lícnic a nátylníku.
Někdy nesedí čelenka
Máte li možnost,vyjeďte do kamenného obchodu i s tím metrem, a tam přikládejte k vybraným uzdečkám
To je tak asi nejjistější varianta pro koupi