Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.8.2014 23:15
mikeška

XXX.XXX.73.177

Zdravím ;) Chci se zeptat na vaše zkušenosti, příp názory, jestli je lepší zařídit si ježdění u soukromníka nebo v jezdeckém klubu. Jistěže oboje je člověk od člověka, stáj od stáje, ale zajímaly by mě konkrétní zkušenosti. Chci změnit stáj a pár lidí mi radilo ať jezdím u soukromníka, protože upřímně vyhovující klub v okolí nenalézám. Na druhou stranu mi jde momentálně hlavně o to se toho o koních co nejvíc naučit a co nejvíc se zlepšit v sedle, což by šlo přece jen lépe pod dohledem trenéra..
za jakýkoliv názor/radu/zkušenost budu ráda

23.8.2014 08:04
aliciahbabyone

XXX.XXX.195.8

i u soukromnika se naucis. staci se domluvit s nekym zkusenejsim at se na tebe podiva nebo si rekni nejakemu trenerovi z okoli - spousta jich je schopnych dojizdet

23.8.2014 18:10
mikeška

XXX.XXX.73.177

Co se týče těch trenérů tak úplně nevím jak bych byla shcopná je platit, navíc v jezdeckých stájích můžu jezdit třikrát týdně a to vždycky pod trenérem, aspoň co já si myslím (ačkoliv to může bejt jinak) tak přece jen ta možnost tréninků by byla omezená. A abych "řekla někomu zkušenějšímu" tak moc nevím komu, když hodně soukromníků má koně někde u sebe :/

kostková

22.8.2019 12:52
kostková

XXX.XXX.51.173

hledám ježdění za výpomoc v okolí Vsetína. Je mi 12 let jezdím na halingovi pište mi na mail: lps.kosticka@post.cz

Hanulinka

26.8.2019 13:55
Hanulinka

XXX.XXX.167.252

mikeška napsal(a):
Co se týče těch trenérů tak úplně nevím jak bych byla shcopná je platit, navíc v jezdeckých stájích můžu jezdit třikrát týdně a to vždycky pod trenérem, aspoň co já si myslím (ačkoliv to může bejt jinak) tak přece jen ta možnost tréninků by byla omezená. A abych "řekla někomu zkušenějšímu" tak moc nevím komu, když hodně soukromníků má koně někde u sebe :/

Tak v podstate si odpovidas sama...
A podvedomne vis,co je pro tebe asi lepsi..
Spousta soukromniku,i kdyz by ti umoznila jezdit a treba i ma zkusenosti,neumi svoje zkusenosti predavat dal,neumi vysvetlovat a neumi ucit...

Ale najdou se i taci,kteri jsou po vsech strankach velmi schopni...ti si to ale vetsinou nechaji zaplatit.

Ze ktere lokality vybiras-odkud jsi?

26.8.2019 14:48
lenacia

XXX.XXX.173.31

Hanulinka napsal(a):
Tak v podstate si odpovidas sama...
A podvedomne vis,co je pro tebe asi lepsi..
Spousta soukromniku,i kdyz by ti umoznila jezdit a treba i ma zkusenosti,neumi svoje zkusenosti predavat dal,neumi vysvetlovat a neumi ucit...

Ale najdou se i taci,kteri jsou po vsech strankach velmi schopni...ti si to ale vetsinou nechaji zaplatit.

Ze ktere lokality vybiras-odkud jsi?

po 5 letech už asi něco našla

Přidejte reakci

Přidat smajlík