Neznáte někdo prosim tuto kobylku?????

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.9.2006 13:47

Shanim jake koliv informace o této kobylce. Co vim stala nekde u Zlina a pozdeji byla dana jako nezvladatelna k panu Vlasicovi na Ranc Ladna. Je 5-6leta, bohuzel nevim presne.

27.9.2006 13:50

bobis napsal(a):
Shanim jake koliv informace o této kobylce. Co vim stala nekde u Zlina a pozdeji byla dana jako nezvladatelna k panu Vlasicovi na Ranc Ladna. Je 5-6leta, bohuzel nevim presne.

dalsi

27.9.2006 13:57

bobis napsal(a):

A jaké je jméno??

27.9.2006 14:00

kikuska napsal(a):
A jaké je jméno??

Siki

27.9.2006 14:04

bobis napsal(a):
Siki

A bohuzel nevim jmeno ani jednoho z rodicu - bez PP.

27.9.2006 15:39

bobis napsal(a):
A bohuzel nevim jmeno ani jednoho z rodicu - bez PP.

Jedinou informaci, kterou mam je, ze majitelem byl pan Antonin Juřík ze Zlína. Pokud nekdo znate, prosim o vsechny info! Diky!

alenkacz

27.9.2006 16:24
alenkacz

bobis napsal(a):

Stoji u nas ve staji ve Stehelcevsi u Kladna:)Pokud chces vic info nebo kontakt na majitelku napis na mejl a_hoskova@post.cz ..

27.9.2006 19:04

alenkacz napsal(a):
Stoji u nas ve staji ve Stehelcevsi u Kladna:)Pokud chces vic info nebo kontakt na majitelku napis na mejl a_hoskova@post.cz ..

Ájo,myslím že právě tohle psali holky od Vás ze stáje.(podle těch fotek se mi to zdá focené ve Stehelčevsi)

alenkacz

27.9.2006 19:24
alenkacz

anushka napsal(a):
Ájo,myslím že právě tohle psali holky od Vás ze stáje.(podle těch fotek se mi to zdá focené ve Stehelčevsi)

Nezdá se mi, že by se tu Káťa na ní ptala..uvidíme

alenkacz

27.9.2006 20:35
alenkacz

alenkacz napsal(a):
Nezdá se mi, že by se tu Káťa na ní ptala..uvidíme

Zdá se mi nějaká hubená:( Ale na fotkách má stejný otěže jako má teď, tak nevim, čéče..

27.9.2006 20:46

alenkacz napsal(a):
Zdá se mi nějaká hubená:( Ale na fotkách má stejný otěže jako má teď, tak nevim, čéče..

neřekla bych že Káťa ale ta druhá,jejda zapoměla jsem jméno,má dvě dětičky malý..

alenkacz

28.9.2006 15:48
alenkacz

anushka napsal(a):
neřekla bych že Káťa ale ta druhá,jejda zapoměla jsem jméno,má dvě dětičky malý..

Bohunka..nevim, nevim..uvidíme, snad se někdo ozve..

29.9.2006 07:28

alenkacz napsal(a):
Bohunka..nevim, nevim..uvidíme, snad se někdo ozve..

JJ, jsem to ja. Napadlo me, ze se na ni poptam. Bohuzel jsem toho zatim moc nezjistila...

29.9.2006 07:31

bobis napsal(a):
JJ, jsem to ja. Napadlo me, ze se na ni poptam. Bohuzel jsem toho zatim moc nezjistila...

Takhle uz nevypada tak hubena. I kdyz je pravda, ze od te doby co jsem ji privezla, zhubla...

29.9.2006 07:36

bobis napsal(a):
Takhle uz nevypada tak hubena. I kdyz je pravda, ze od te doby co jsem ji privezla, zhubla...

Ja - Katka. Bohous nema pristup na net...

29.9.2006 12:32

bobis napsal(a):

Nejvic je to videt asi na sedlani. Momentalne ji dotahuji o 3 diry vic nez na zacatku. Ale co, ona nabere. Zacneme pracovat a pak uz snad bude ok. Taky ji ted nepridala ta nemoc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík