Shanim jake koliv informace o této kobylce. Co vim stala nekde u Zlina a pozdeji byla dana jako nezvladatelna k panu Vlasicovi na Ranc Ladna. Je 5-6leta, bohuzel nevim presne.
bobis
napsal(a):
Shanim jake koliv informace o této kobylce. Co vim stala nekde u Zlina a pozdeji byla dana jako nezvladatelna k panu Vlasicovi na Ranc Ladna. Je 5-6leta, bohuzel nevim presne.
dalsi
alenkacz

bobis
napsal(a):
Stoji u nas ve staji ve Stehelcevsi u Kladna:)Pokud chces vic info nebo kontakt na majitelku napis na mejl a_hoskova@post.cz ..
alenkacz

anushka
napsal(a):
Ájo,myslím že právě tohle psali holky od Vás ze stáje.(podle těch fotek se mi to zdá focené ve Stehelčevsi)
Nezdá se mi, že by se tu Káťa na ní ptala..uvidíme
alenkacz

alenkacz
napsal(a):
Nezdá se mi, že by se tu Káťa na ní ptala..uvidíme
Zdá se mi nějaká hubená:( Ale na fotkách má stejný otěže jako má teď, tak nevim, čéče..
alenkacz

anushka
napsal(a):
neřekla bych že Káťa ale ta druhá,jejda zapoměla jsem jméno,má dvě dětičky malý..
Bohunka..nevim, nevim..uvidíme, snad se někdo ozve..
bobis
napsal(a):
JJ, jsem to ja. Napadlo me, ze se na ni poptam. Bohuzel jsem toho zatim moc nezjistila...
Takhle uz nevypada tak hubena. I kdyz je pravda, ze od te doby co jsem ji privezla, zhubla...