Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

anik

30.9.2006 21:59
anik

Ahojky!Hledam tohoto konika,je to asi 14 lety valach plemene A1/1,jmenuje se Dubrovnik Es(GB),ale rikase mu Lucky.drive behal dostihy,je to hnedak s nosnim pruhem a povolenym spodnim pyskem.Klka.Konik mi sice nepatril,ale kydala jsem mu box a cistila jsem ho a mazlila jsem se s nim,tak bych rada vedela jak se maKdybyste o tomhle konikovi neco vedeli,tak pisnete dik moc

1.10.2006 18:00

anik napsal(a):
Ahojky!Hledam tohoto konika,je to asi 14 lety valach plemene A1/1,jmenuje se Dubrovnik Es(GB),ale rikase mu Lucky.drive behal dostihy,je to hnedak s nosnim pruhem a povolenym spodnim pyskem.Klka.Konik mi sice nepatril,ale kydala jsem mu box a cistila jsem ho a mazlila jsem se s nim,tak bych rada vedela jak se maKdybyste o tomhle konikovi neco vedeli,tak pisnete dik moc

nemáš náhodou fotku?

2.10.2006 00:11

anik napsal(a):

Jedna z Fitminu (autor tam nebyl napsaný):

2.10.2006 13:01

widle napsal(a):

Mno co já vím, tak naposledy byl u Petry Březinový někde v Unhošti nebo okolí na Praze západ a vim, že byl na prodej. Ale opravdu netuším, jestli ho nakonec prodali nebo si ho nechali. Ani netuším, jak to může bejt dlouho... dejme tomu, že to bylo na podzim nebo v zimě ty inzeráty......
Petra Březinová je vetka, určitě tady nebo na EQCH na ní najdeš telefon, tak jí zkus zavolat.
Papa Zuzan

anik

4.10.2006 19:32
anik

widle napsal(a):

tohle je supr fotka!nebylo by jich tam vic?

5.10.2006 20:49

anik napsal(a):

Opět ze stejného zdroje (Dubrovnik je první vlevo)

5.10.2006 20:50

anik napsal(a):

A poslední:

30.7.2014 10:49
ketty2424

XXX.XXX.208.124

Ahoj jsem majitelka Dubrovnika s přezdívkou laky pokud chcete najdete me na fb jako Katka Majklikova Vavrova dnes mu je už 19 let a je to nás miláček

30.7.2014 10:57
ketty2424

XXX.XXX.208.124

Ahoj jsem majitelka Dubrovnika s přezdívkou laky pokud chcete najdete me na fb jako Katka Majklikova Vavrova dnes mu je už 19 let a je to nás miláček

Přidejte reakci

Přidat smajlík