anik

Ahojky!Hledam tohoto konika,je to asi 14 lety valach plemene A1/1,jmenuje se Dubrovnik Es(GB),ale rikase mu Lucky.drive behal dostihy,je to hnedak s nosnim pruhem a povolenym spodnim pyskem.Klka.Konik mi sice nepatril,ale kydala jsem mu box a cistila jsem ho a mazlila jsem se s nim,tak bych rada vedela jak se maKdybyste o tomhle konikovi neco vedeli,tak pisnete dik moc
anik
napsal(a):
Ahojky!Hledam tohoto konika,je to asi 14 lety valach plemene A1/1,jmenuje se Dubrovnik Es(GB),ale rikase mu Lucky.drive behal dostihy,je to hnedak s nosnim pruhem a povolenym spodnim pyskem.Klka.Konik mi sice nepatril,ale kydala jsem mu box a cistila jsem ho a mazlila jsem se s nim,tak bych rada vedela jak se maKdybyste o tomhle konikovi neco vedeli,tak pisnete dik moc
nemáš náhodou fotku?
anik
napsal(a):
Jedna z Fitminu (autor tam nebyl napsaný):
widle
napsal(a):
Mno co já vím, tak naposledy byl u Petry Březinový někde v Unhošti nebo okolí na Praze západ a vim, že byl na prodej. Ale opravdu netuším, jestli ho nakonec prodali nebo si ho nechali. Ani netuším, jak to může bejt dlouho... dejme tomu, že to bylo na podzim nebo v zimě ty inzeráty......
Petra Březinová je vetka, určitě tady nebo na EQCH na ní najdeš telefon, tak jí zkus zavolat.
Papa Zuzan
anik

widle
napsal(a):
tohle je supr fotka!nebylo by jich tam vic?
anik
napsal(a):
Opět ze stejného zdroje (Dubrovnik je první vlevo)
anik
napsal(a):
A poslední:
Ahoj jsem majitelka Dubrovnika s přezdívkou laky pokud chcete najdete me na fb jako Katka Majklikova Vavrova dnes mu je už 19 let a je to nás miláček
Ahoj jsem majitelka Dubrovnika s přezdívkou laky pokud chcete najdete me na fb jako Katka Majklikova Vavrova dnes mu je už 19 let a je to nás miláček