Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.10.2006 16:10

Ahojky, vytvořila jsem novou webovku na pomoc těm, kteří hleddají svého čtyřnohého miláčka. Jestli jste to právě vy, co jej nemůžete najít, mrkně na www.najdese.websnadno.cz a písněte mi. A určitě tuhle adresu dejte i svým známým. Byla bych ráda, kdyby se ten můj nápad vydařil a já mohla číst o šťastných shledáních. Předem moc děkuji. Petra
P.S. Stránky jsou dělány amatérsky a ještě se na nich bude hodně pracovat.

3.10.2006 16:16

mazlik 26 napsal(a):
Ahojky, vytvořila jsem novou webovku na pomoc těm, kteří hleddají svého čtyřnohého miláčka. Jestli jste to právě vy, co jej nemůžete najít, mrkně na www.najdese.websnadno.cz a písněte mi. A určitě tuhle adresu dejte i svým známým. Byla bych ráda, kdyby se ten můj nápad vydařil a já mohla číst o šťastných shledáních. Předem moc děkuji. Petra
P.S. Stránky jsou dělány amatérsky a ještě se na nich bude hodně pracovat.

ahoj, půjdou ti tam i fotky? Jinak je to supeeeer nápad :-) Hlavně až to jde

3.10.2006 16:25

racina napsal(a):
ahoj, půjdou ti tam i fotky? Jinak je to supeeeer nápad :-) Hlavně až to jde

Jo jo, fotečky tam půjdou. Jednu už tam má u kobči, kterou jsem jezdila. Tak snad se to uchytí a doufám, že hodně lidí bude využívat této pomoci a že každý, kdo tu stránku uvidí, to řekně dál. Potřebuji i pomoc ostatních, aby se koukali, kdyby tam nějakýho toho koníka znali. Takže předem všem děkuji za pomoc.

3.10.2006 16:41

mazlik 26 napsal(a):
Jo jo, fotečky tam půjdou. Jednu už tam má u kobči, kterou jsem jezdila. Tak snad se to uchytí a doufám, že hodně lidí bude využívat této pomoci a že každý, kdo tu stránku uvidí, to řekně dál. Potřebuji i pomoc ostatních, aby se koukali, kdyby tam nějakýho toho koníka znali. Takže předem všem děkuji za pomoc.

ahoj, už jsem ti písla, díky :)

5.10.2006 18:22

racina napsal(a):
ahoj, už jsem ti písla, díky :)

Ahojky, znovu připomínám moji stránečku a těším se na nové příspěvky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík