Nové přírůstky do koňské rodiny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.1.2006 19:52

Toto je náš přírůstek jménem Girby, je to hřebeček s klisny Gita, má jen jednostranný původ ale řekněte sami, není úžasnej? A už je i prodanej, bude to mazlik u jedné dívky od koní.

12.8.2005 11:49

tajemma danny napsal(a):
Toto je náš přírůstek jménem Girby, je to hřebeček s klisny Gita, má jen jednostranný původ ale řekněte sami, není úžasnej? A už je i prodanej, bude to mazlik u jedné dívky od koní.

a ještě jedna z foteček naší Gity a Girbyho

12.8.2005 12:15

tajemma danny napsal(a):
a ještě jedna z foteček naší Gity a Girbyho

A tohle je náš Gaston. Jeho máti je bezpapírová klisnička Kely (je to taková malá strakatá rebelka) a otec je ČT Monty (hřebec, který už opustil domov a je prodaný). gaston je také bez PP ale už je také prodaný...

18.8.2005 17:55

tajemma danny napsal(a):
A tohle je náš Gaston. Jeho máti je bezpapírová klisnička Kely (je to taková malá strakatá rebelka) a otec je ČT Monty (hřebec, který už opustil domov a je prodaný). gaston je také bez PP ale už je také prodaný...

Sice jsem už starší, ale jsem také nepostradatelná část rodiny...

18.8.2005 17:56

muchlos napsal(a):
Sice jsem už starší, ale jsem také nepostradatelná část rodiny...

Učitelka jezdectví...Askona

18.8.2005 17:57

muchlos napsal(a):
Učitelka jezdectví...Askona

mazlíček Lenička

18.8.2005 17:58

muchlos napsal(a):
mazlíček Lenička

Její věrná kamarádka Rozárka

18.8.2005 18:00

muchlos napsal(a):
Její věrná kamarádka Rozárka

Hlídáááám........ (Bobina)

18.8.2005 18:01

muchlos napsal(a):
Hlídáááám........ (Bobina)

Silná trojka..... Kelyna, Ledyta, Askona.....Helča, Kamča a Já

19.8.2005 11:45

muchlos napsal(a):
Silná trojka..... Kelyna, Ledyta, Askona.....Helča, Kamča a Já

Kdo jsi muchlos? ty chodíš do Klokočí...?
tak tohle je naše zákeřná Laidy Hope...kobyla, která si hlídá stádo a jen tak někoho k sobě nepustí...a proto si ji holky kupují pamlsky...ale marně...

19.8.2005 11:56

tajemma danny napsal(a):
Kdo jsi muchlos? ty chodíš do Klokočí...?
tak tohle je naše zákeřná Laidy Hope...kobyla, která si hlídá stádo a jen tak někoho k sobě nepustí...a proto si ji holky kupují pamlsky...ale marně...

...a tohle je naše veteránka Lucka, je to ČT 25-ti letá kobylka na které se již nejezdí a plně si užívá důchodu a vychovávání hříbat (tedy abych to upřesnila tak Lucka už delší dobu není a už ani nebude březí, zabývá se výchovou hříbat svých kamarádek ze stáda). Děti se na ní učí čištění, vybírání kopyt...prostě taková pasivní učitelka... Lucinko, ať si slouží zdravíčko

19.8.2005 12:12

tajemma danny napsal(a):
...a tohle je naše veteránka Lucka, je to ČT 25-ti letá kobylka na které se již nejezdí a plně si užívá důchodu a vychovávání hříbat (tedy abych to upřesnila tak Lucka už delší dobu není a už ani nebude březí, zabývá se výchovou hříbat svých kamarádek ze stáda). Děti se na ní učí čištění, vybírání kopyt...prostě taková pasivní učitelka... Lucinko, ať si slouží zdravíčko

...a tohle jsou dvě sestřičky Leontýnka a Luna. Leontýnka je rok a půl stará a Luně bude půl roku. Jsou suprový,že?

22.8.2005 14:43

tajemma danny napsal(a):
...a tohle jsou dvě sestřičky Leontýnka a Luna. Leontýnka je rok a půl stará a Luně bude půl roku. Jsou suprový,že?

A tohle je kobylka Ladyta...klisna od Kubištů, která je v této době březi po jednom významném parkurovém bílém hřebci...

22.8.2005 14:50

tajemma danny napsal(a):
A tohle je kobylka Ladyta...klisna od Kubištů, která je v této době březi po jednom významném parkurovém bílém hřebci...

A tohle je klisna Bára, kobylka bez původu. Je to taková úča pro děti, nikam nepospíchá, nikam se nežene a oddaně jde po stopách koně před sebou... pro děcka na vyjížďky jako dělaná...

22.8.2005 14:57

tajemma danny napsal(a):
A tohle je klisna Bára, kobylka bez původu. Je to taková úča pro děti, nikam nepospíchá, nikam se nežene a oddaně jde po stopách koně před sebou... pro děcka na vyjížďky jako dělaná...

Tady je ještě jedna z foteček Leontýnky...moje nová oběť na výchovu...je jí rok a půl, chodíme na procházky...v sobotu jsem ji poprvé sprchovala a absolutně v pohodě...je to hodná holka...

22.8.2005 15:05

tajemma danny napsal(a):
Tady je ještě jedna z foteček Leontýnky...moje nová oběť na výchovu...je jí rok a půl, chodíme na procházky...v sobotu jsem ji poprvé sprchovala a absolutně v pohodě...je to hodná holka...

A tohle je Luna...letošní hříbátko z Laidy Hope...a sestra Leontýnky, také úžasnej tvor...

22.8.2005 15:14

tajemma danny napsal(a):
A tohle je Luna...letošní hříbátko z Laidy Hope...a sestra Leontýnky, také úžasnej tvor...

Tak ještě jedna z fotek Gity...tato kobyla je suprová ale pod sedlem k neudržení...jde strašně ráda dopředu...takže si jezdec pěkně protáhne ruce a když sleze z Gity tak je má jak orangutan...(az u kolen)...

23.8.2005 16:16

tajemma danny napsal(a):
Tak ještě jedna z fotek Gity...tato kobyla je suprová ale pod sedlem k neudržení...jde strašně ráda dopředu...takže si jezdec pěkně protáhne ruce a když sleze z Gity tak je má jak orangutan...(az u kolen)...

...málem bych zapomněla na Kelču, je to matka Gastona a Rozárky. Kely je něco mezi huculem-klasickým ponclem a teploktevníkem. Je to kobylka bez papírů ale to na našem štěstí, že ji máme nic nemění. Nyní je opět březí po isabel hřebci jménem Monty (ČT).

23.8.2005 16:21

tajemma danny napsal(a):
...málem bych zapomněla na Kelču, je to matka Gastona a Rozárky. Kely je něco mezi huculem-klasickým ponclem a teploktevníkem. Je to kobylka bez papírů ale to na našem štěstí, že ji máme nic nemění. Nyní je opět březí po isabel hřebci jménem Monty (ČT).

Tak a poslední koník z naší stáje, který tady chybí je Monty, je to koník, který už je prodaný k jedné slečně do Rakouska. Byl to "PAN" kůň.

10.9.2005 15:22

tajemma danny napsal(a):
Tak a poslední koník z naší stáje, který tady chybí je Monty, je to koník, který už je prodaný k jedné slečně do Rakouska. Byl to "PAN" kůň.

Pár obrázků z jednoho prázdninového dne u koníků v Klokočí:

10.9.2005 15:25

muchlos napsal(a):
Pár obrázků z jednoho prázdninového dne u koníků v Klokočí:

Celý den byl tak trochu ospalý... Rozárka při odpolední siestě

10.9.2005 15:29

muchlos napsal(a):
Celý den byl tak trochu ospalý... Rozárka při odpolední siestě

Kelča už skoro neudrží hlavu...

10.9.2005 15:33

muchlos napsal(a):
Kelča už skoro neudrží hlavu...

lucinka si v důchodu spinkání užívá až až.....

10.9.2005 15:36

muchlos napsal(a):
lucinka si v důchodu spinkání užívá až až.....

nakonec jsme se rozhodli, že půjdeme ven s Kelčou a Leničkou...

10.9.2005 15:40

muchlos napsal(a):
nakonec jsme se rozhodli, že půjdeme ven s Kelčou a Leničkou...

Ledytu celé focení opravdu moc zajímalo.

10.9.2005 15:41

muchlos napsal(a):
Ledytu celé focení opravdu moc zajímalo.

barča se pořád jenom cpala...

10.9.2005 15:43

muchlos napsal(a):
barča se pořád jenom cpala...

stejně tak i Girbísek pořád po mamině loudil.... chudinka náš maličkej teď kulhá.

10.9.2005 15:46

muchlos napsal(a):
stejně tak i Girbísek pořád po mamině loudil.... chudinka náš maličkej teď kulhá.

naše přísná Laidy Hope nenechá nic bez povšimnutí, musí prece kontrolovat situaci ve své stáji...

10.9.2005 15:48

muchlos napsal(a):
naše přísná Laidy Hope nenechá nic bez povšimnutí, musí prece kontrolovat situaci ve své stáji...

A Bobina má také svůj zvláštní styl hlídání....jen kdyby někde poblíž zašustil igeliťák!!!

14.10.2005 08:37

muchlos napsal(a):
A Bobina má také svůj zvláštní styl hlídání....jen kdyby někde poblíž zašustil igeliťák!!!

Já a Gita na Hubertovce...

14.10.2005 10:47

tajemma danny napsal(a):
Já a Gita na Hubertovce...

...a ještě jedna...

14.10.2005 10:51

tajemma danny napsal(a):
...a ještě jedna...

...a ještě...

14.10.2005 11:09

tajemma danny napsal(a):
...a ještě...

...a poslední...

17.10.2005 13:03

tajemma danny napsal(a):
...a poslední...

Ahoj Dančo! Moc Vám to s Gitou sluší...jak jinak! Jaký byl Hubert? Určitě jste si to užili. Jestli máš ještě nějaké fotky,moc ráda se podívám. zatím pa Káča

17.10.2005 16:50

tajemma danny napsal(a):

Rakousy zdraví Klokočí

17.10.2005 16:52

sara napsal(a):
Rakousy zdraví Klokočí

a ještě jednou

28.10.2005 16:09

sara napsal(a):
a ještě jednou

Taky zdravím!!! zase musíme přijet na návštěvu. káča

28.10.2005 16:11

muchlos napsal(a):
Taky zdravím!!! zase musíme přijet na návštěvu. káča

Ještě jsem našla fotku z procházky s verunkou....

25.11.2005 20:26

muchlos napsal(a):
Ještě jsem našla fotku z procházky s verunkou....

Ještě jsem vyhrabala v počítači nějaké fotky z léta, tak je přidávám, ať můžeme zavzpomínat na léto...

spinkající gaston

25.11.2005 20:27

muchlos napsal(a):
Ještě jsem vyhrabala v počítači nějaké fotky z léta, tak je přidávám, ať můžeme zavzpomínat na léto...

spinkající gaston

ham...ham

25.11.2005 20:30

muchlos napsal(a):
ham...ham

Maruška na Kelyně...

25.11.2005 20:36

muchlos napsal(a):
Maruška na Kelyně...

Leontýnka

25.11.2005 21:44

tajemma danny napsal(a):

ahoj, neni Gita nahodou od Ostravy? od intersparu na Krmelin po prave straně? dik

26.11.2005 15:12

cerridwen napsal(a):
ahoj, neni Gita nahodou od Ostravy? od intersparu na Krmelin po prave straně? dik

ahoj! Není, tihle koníci jsou z Klokočí u Turnova.

30.11.2005 08:13

muchlos napsal(a):
ahoj! Není, tihle koníci jsou z Klokočí u Turnova.

Tohle je koník jménem Lucky, už je bohužel prodaný. Ta tomto koníkovi jsem hodně zažila. Je to stodola kůň, má v kohoutku cca 190 cm, spadla jsem z něho jen jednou a naprosto mi to stačilo, měla jsem pocit že padám tak dvacet minut, hrozná výška. Lucky byl ohromně vychytralý kůň, když byla překážka pod metr tak na ní kašlal a schazoval ale pokuď měla překážka vice jak metr tak už si na nožičky dával pořádného majzla a zvedal je co to šlo. byl to můj miláček, ale neměl využití. Teď je prý někde v Prahy, kdyby jste ho někdo z této "kvalitně" nascanerované fotky poznal tak dejte vědět.

30.11.2005 08:20

tajemma danny napsal(a):
Tohle je koník jménem Lucky, už je bohužel prodaný. Ta tomto koníkovi jsem hodně zažila. Je to stodola kůň, má v kohoutku cca 190 cm, spadla jsem z něho jen jednou a naprosto mi to stačilo, měla jsem pocit že padám tak dvacet minut, hrozná výška. Lucky byl ohromně vychytralý kůň, když byla překážka pod metr tak na ní kašlal a schazoval ale pokuď měla překážka vice jak metr tak už si na nožičky dával pořádného majzla a zvedal je co to šlo. byl to můj miláček, ale neměl využití. Teď je prý někde v Prahy, kdyby jste ho někdo z této "kvalitně" nascanerované fotky poznal tak dejte vědět.

Tak tady je fotečka z Huberta...upozorňuji že Lucky je klasický ČT ale jedna holčina na poníkovi, která byla Luckymu po kolena na mě:" Hele ty máš ale pěknou Appalosu" hehe málem jsem žuchla dolů, když mi tohle řekla. MNo sice má takové vzláštní zbarvení, je to červený bělouš ale Appallosu se 190 cm v kohoutku jsem ještě nidky neviděla...

1.12.2005 12:29

tajemma danny napsal(a):
Tak tady je fotečka z Huberta...upozorňuji že Lucky je klasický ČT ale jedna holčina na poníkovi, která byla Luckymu po kolena na mě:" Hele ty máš ale pěknou Appalosu" hehe málem jsem žuchla dolů, když mi tohle řekla. MNo sice má takové vzláštní zbarvení, je to červený bělouš ale Appallosu se 190 cm v kohoutku jsem ještě nidky neviděla...

Tak a tohle je Labyrint, je to pravý bratr Montyho (toho isabela, který je vyfocen výše). Ta genetika je nevyspitatelná co? Jeden hřebec isabel ze stejného otce a druhý červený bělouš...

1.12.2005 14:17

tajemma danny napsal(a):
Tak a tohle je Labyrint, je to pravý bratr Montyho (toho isabela, který je vyfocen výše). Ta genetika je nevyspitatelná co? Jeden hřebec isabel ze stejného otce a druhý červený bělouš...

A tohle je teda zmiňovaný Monty...pravý bratr Labyrinta...

1.12.2005 14:36

tajemma danny napsal(a):
A tohle je teda zmiňovaný Monty...pravý bratr Labyrinta...

Ahojky! Díky za fotky, konečně vím, jak Lucky a Labyrint vypadají...jinak Monty je samozřejmě fešák. Napiš mi prosím nějaké novinky ze stáje, ve sněhu se bojím jezdit autem,tak se tam jen tak nedostanu a je mi smutno. Jo, s Laidynou to tenkrát nedopadlo- když jí Luna opustila, chtěla rozsekat box´a házela na mě zubama. Pud sebezáchovy rozhodl, že to raději nechám na jindy.....ale po uzdečce se poohlížím! Nevíš, jestli už konečně dorazilo to sedlo z Kolína?? zatím ahoj K

5.12.2005 07:51

muchlos napsal(a):
Ahojky! Díky za fotky, konečně vím, jak Lucky a Labyrint vypadají...jinak Monty je samozřejmě fešák. Napiš mi prosím nějaké novinky ze stáje, ve sněhu se bojím jezdit autem,tak se tam jen tak nedostanu a je mi smutno. Jo, s Laidynou to tenkrát nedopadlo- když jí Luna opustila, chtěla rozsekat box´a házela na mě zubama. Pud sebezáchovy rozhodl, že to raději nechám na jindy.....ale po uzdečce se poohlížím! Nevíš, jestli už konečně dorazilo to sedlo z Kolína?? zatím ahoj K

Nazdárek Muchlos, tak jsem v pátek byla u koní. Konečně Libich uznal reklamaci tak máme nové sedlo. Vzala jsem ven....hádej koho...no Laidynu...byla to ze začátku celkem kovbojka...nemohla jsem ji dostat od stáje (závislačka jedna) ale když už neviděla na areál tak byla milionová. Za ten čas co nechodila ven nějak zapomněla co jsou to pobídky holení, tak jsem jednou byla nucela použít bič a ona hned začala vyhazovat...hehe to bylo tóčo, ale vydržela jsem a nesundala mě. No tak jsem za celou vyjížďku bič nesměla použít a bylo to dobré. Klusali jsme, cválali jsme. Druhá polovička jezdecké dvojice je ale v sadě bála i spadlého plotu...větví, káněte, srnek, zajíce. No alespoň bylo vzrůšo...ale jak říkám, bylo to tím, že nebyla dlouho venku a ještě k tomu sama...jo a druhá na řadu šla Gita...ale ta byla podezřele hodná...neutíkala dopředu, hlavinku nosila výborně...takže parádní pátek...jako v pohádce...zasněžený sad, kde nikdo ještě nejel, větve obalené sněhěm...no prostě romantika jako blázen...tak páček

5.12.2005 10:05

tajemma danny napsal(a):
Nazdárek Muchlos, tak jsem v pátek byla u koní. Konečně Libich uznal reklamaci tak máme nové sedlo. Vzala jsem ven....hádej koho...no Laidynu...byla to ze začátku celkem kovbojka...nemohla jsem ji dostat od stáje (závislačka jedna) ale když už neviděla na areál tak byla milionová. Za ten čas co nechodila ven nějak zapomněla co jsou to pobídky holení, tak jsem jednou byla nucela použít bič a ona hned začala vyhazovat...hehe to bylo tóčo, ale vydržela jsem a nesundala mě. No tak jsem za celou vyjížďku bič nesměla použít a bylo to dobré. Klusali jsme, cválali jsme. Druhá polovička jezdecké dvojice je ale v sadě bála i spadlého plotu...větví, káněte, srnek, zajíce. No alespoň bylo vzrůšo...ale jak říkám, bylo to tím, že nebyla dlouho venku a ještě k tomu sama...jo a druhá na řadu šla Gita...ale ta byla podezřele hodná...neutíkala dopředu, hlavinku nosila výborně...takže parádní pátek...jako v pohádce...zasněžený sad, kde nikdo ještě nejel, větve obalené sněhěm...no prostě romantika jako blázen...tak páček

Já ti tak závidím!!!!!! Měla jsem minulou středu také něco podobnýho, šéfka JK mi dala svojí mladou naději a ještě teď mě bolí celej člověk. Škola mi končí 16.12., takže doufám, že hned o víkendu do Klokočí dorazím...opravdu se mi už stýská! Tak zatím ahojik

29.12.2005 19:59

muchlos napsal(a):
Já ti tak závidím!!!!!! Měla jsem minulou středu také něco podobnýho, šéfka JK mi dala svojí mladou naději a ještě teď mě bolí celej člověk. Škola mi končí 16.12., takže doufám, že hned o víkendu do Klokočí dorazím...opravdu se mi už stýská! Tak zatím ahojik

Konečně moje první zimní návštěva....koníci dostali bednu jablíček, kupu suchýho pečiva a Asconka s laidynečkou něco speciálního na sedlo (uvidíte, až to při příští návštěvě vyfotím!!!)

Já a mazlivá Asconka

29.12.2005 20:01

muchlos napsal(a):
Konečně moje první zimní návštěva....koníci dostali bednu jablíček, kupu suchýho pečiva a Asconka s laidynečkou něco speciálního na sedlo (uvidíte, až to při příští návštěvě vyfotím!!!)

Já a mazlivá Asconka

vyhrála jsem si s foťákem....Askončino očičko

29.12.2005 20:03

muchlos napsal(a):
vyhrála jsem si s foťákem....Askončino očičko

S Ledytkou a Leontýnka se přidala....

29.12.2005 20:06

muchlos napsal(a):
S Ledytkou a Leontýnka se přidala....

Laidynka se nechala sama od sebe pohladit, pak dostala kousek houstičky a měla jsem jí pořád v zádech

29.12.2005 20:07

muchlos napsal(a):
Laidynka se nechala sama od sebe pohladit, pak dostala kousek houstičky a měla jsem jí pořád v zádech

Gituška

29.12.2005 20:09

muchlos napsal(a):
Gituška

Zimní Lucinka...narostl jí jeden z nejhuňatějších kožíšků z celé stáje.

29.12.2005 20:12

muchlos napsal(a):
Zimní Lucinka...narostl jí jeden z nejhuňatějších kožíšků z celé stáje.

Kelča...tak dlouho ryla ve sněhu, až jí omrzl frňák

29.12.2005 20:13

muchlos napsal(a):
Kelča...tak dlouho ryla ve sněhu, až jí omrzl frňák

naštvaná Barča

29.12.2005 20:21

muchlos napsal(a):
vyplazený jazyk

Malinká koulička Lenička

29.12.2005 20:24

muchlos napsal(a):
Malinká koulička Lenička

můj Tomáš s žebrající Leontýnkou

29.12.2005 20:25

muchlos napsal(a):
můj Tomáš s žebrající Leontýnkou

Luna

29.12.2005 20:28

muchlos napsal(a):
Luna

Gita chce také pohladit...nebo možná radši suchej chleba???

29.12.2005 20:29

muchlos napsal(a):
Gita chce také pohladit...nebo možná radši suchej chleba???

...kdy už sakra vyhrabu tu trávu....

29.12.2005 20:31

muchlos napsal(a):
...kdy už sakra vyhrabu tu trávu....

...Laidynka...

29.12.2005 20:33

muchlos napsal(a):
...Laidynka...

já s Leoškou a otravující Leduší

31.12.2005 08:34

muchlos napsal(a):
já s Leoškou a otravující Leduší

Já s Ĺedytkou a Leontýnkou

31.12.2005 08:36

muchlos napsal(a):
Já s Ĺedytkou a Leontýnkou

s Askonou

5.1.2006 10:38

muchlos napsal(a):
s Askonou 2.

Tak mám pro vás další fotečky z Klokočí...takdy je Luna a Girby, kteří si společně užívají odstavu v jednom boxe, jsou to nerozluční kámoši...a vedle sídlí Gita (maminka Girbyho)

5.1.2006 10:44

tajemma danny napsal(a):
Tak mám pro vás další fotečky z Klokočí...takdy je Luna a Girby, kteří si společně užívají odstavu v jednom boxe, jsou to nerozluční kámoši...a vedle sídlí Gita (maminka Girbyho)

...a ještě jedna...

5.1.2006 10:50

tajemma danny napsal(a):
...a ještě jedna...

...a poslední...

12.1.2006 18:53

tajemma danny napsal(a):
...a poslední...

Další krásný zimní den v Klokočí....
Helča s Gitou

12.1.2006 18:55

muchlos napsal(a):