Budu prodávat toto sedlo-holé. Je přímo od Libicha. Kolik bych za něj měla chtít?
marketka
napsal(a):
Budu prodávat toto sedlo-holé. Je přímo od Libicha. Kolik bych za něj měla chtít?
a ještě další foto
hvezdicka
napsal(a):
Napiš ještě další údaje - kolik jsi za něj dala, jak je staré, jak často ježděné..velikost komory, posedlí..vyfoť i zápinky. Jestli bylo opravované, docpávané..Je to důležité. A jestli sedlo má někde vyrytou značku nebo odznáček Libich, tak to taky vyfoť.
Nevím, jak se sedlo staré, ale kupovali jsme ho asi před 5 lety a to už bylo použité, ale ve slušném stavu. Dali jsme za něj 3500 Kč. Za pár let jsme ho nechali docpat.
Jinak značka Libich tam je opravdu vyražená, ale nedaří se mi to vyfotit. Je to vyražené v kůži.
Sedlo je používané tak 2x týdně na mohutnějšího ČT, spíše bezkohoutkového.
marketka
napsal(a):
Nevím, jak se sedlo staré, ale kupovali jsme ho asi před 5 lety a to už bylo použité, ale ve slušném stavu. Dali jsme za něj 3500 Kč. Za pár let jsme ho nechali docpat.
Jinak značka Libich tam je opravdu vyražená, ale nedaří se mi to vyfotit. Je to vyražené v kůži.
další
marketka
napsal(a):
-
-sedlo chce koupit moje známá, tak abych věděla, kolik jí mám říct.Pokud nebude sedět jejímu koníkovi, zkusím ho prodat tady.
marketka
napsal(a):
Markét,my jsme dávali za sedlo na anglii kolem pěti tisíc,to bylo kompletní,kvalitní kůže,i s podbřišníkem,třmeny,řemeny.Neboj se za kompletní si těch 5 tisíc říct,3.500 je málo.
jaruska
napsal(a):
Markét,my jsme dávali za sedlo na anglii kolem pěti tisíc,to bylo kompletní,kvalitní kůže,i s podbřišníkem,třmeny,řemeny.Neboj se za kompletní si těch 5 tisíc říct,3.500 je málo.
Jé,promiň,teď jsem si všimla,že budeš prodávat sedlo holé.V tom případě by ta cena měla být ty 4,5 tisíce.