Sem dejte Vaše skokové fotečky...
Je jedno, jsetli skáčet hory nebo jen malé kavaletky....
nightdevil
napsal(a):
a ještě já s Nicem v Brozanech
nightdevil
napsal(a):
a ještě já s Nicem v Brozanech
A nakonec já a Nico ve Vestci...
jájinkah

nightdevil
napsal(a):
No tak mi se asi známe z ufonka=D Bohužel nemam fotku jak skáču na svy,m prďolovi, jenom fotku na kámoščině kobylce (Granada). Překonáváme spolu 100cm
doga

nightdevil
napsal(a):
super, jen tak dál...:-)
J8 a MOje klisna Jezabel! Holky taky jsem z Ufa! Jesa
evizna
napsal(a):
Já bych svoje skokové fotky asi hledala pěkně dlouho a navíc za moc nestojí... Ale z Ufa jsem taky :)) Evka
Já jsem taky z Ufonka Nečekaně.... Panda
Vkládám skokovou fotečku na jednom koníkovi na kterým jsem kdysi jezdila... a to jsem skákala asi potřetí v životě
karwen
napsal(a):
Já jsem taky z Ufonka Nečekaně.... Panda
Vkládám skokovou fotečku na jednom koníkovi na kterým jsem kdysi jezdila... a to jsem skákala asi potřetí v životě
Čirč...tady jen rozeskakování, jinak skáčeme větší...
barbucha61
napsal(a):
Čirč...tady jen rozeskakování, jinak skáčeme větší...
Tak to jsem já s mou milovanou kobylkou Kathleen na veřejném tréningu ve Frýdku-Místku
monca
napsal(a):
Tak to jsem já s mou milovanou kobylkou Kathleen na veřejném tréningu ve Frýdku-Místku
a ještě jedna
monca
napsal(a):
a poslední
Moc pěkné fotky!!
Škoda že někdo nevifotil mě při mé premiéře na první skok s kobylkou...
Mám na to super památku naražený žebra,něco s bránicí/spadla jsem na překážku/ a zlomený kotník.Tak už vím že to byl můj první a taky poslední skok..
nightdevil
napsal(a):
Já taky přihodím
nightdevil
napsal(a):
super, jen tak dál...
tomisek a jeho prvni zavody..az na ten ksixt na nem hold jinak se tvarit asi neumim
nightdevil
napsal(a):
Nene ten obličej není vidět, já jsem ho ale dřív dělala také, když jsem najížděla něco vyššího
Myslím, že nikdo nedělá oslňující úsměvy do kamer, když skáče. Tady je welsh ponička.
sadzi saj

janamalik
napsal(a):
ještě přihodím jednu bez sedla
Ahojík, tak koukám, že jsem docela zase chodíš a ani si se neozvala, na mail neodepsala, že by ses na mě zlobila...nebo jinak nevím, jak si to vysvětlit ...
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Ahojík, tak koukám, že jsem docela zase chodíš a ani si se neozvala, na mail neodepsala, že by ses na mě zlobila...nebo jinak nevím, jak si to vysvětlit ...
Sakra, to je pro Janu Malík - nechápu, proč se to nevložilo pod to
sadzi saj
napsal(a):
Sakra, to je pro Janu Malík - nechápu, proč se to nevložilo pod to
Tak já se taky přidám. Jeden z prvních skoků mojí první vlastní kobylky Rebeky v tréninku.
hvezdicka
napsal(a):
Tak já se taky přidám. Jeden z prvních skoků mojí první vlastní kobylky Rebeky v tréninku.
A jeji prvni (tedy ta bedna byla jako posledni) ukazka na oficialnim vyjezdu.
nightdevil
napsal(a):
Když už je tu i Helča, tak já se taky přidám, je to ze závodů na Slovensku, můj čtvrtý parkur L.
hvezdicka
napsal(a):
Jééééé, Ivášek
To jsou jediné fotky, které mám tady v PC, tak sem toho musela využít. Viděla sem se s mámou, říkala ti?
Čusík, neříkala potvůrka, a to jsem ju včera trýznila na jízdárně s Bíbou. Ale zkusím si typnout, na té firemní akci u Chytila, že? Kdybys nebyla fotit Jaspel, tak se tam potkáš aj se mnou, ale musela jsem vypadnout dřív jak ostatní, koníci volali.
lump
napsal(a):
Čusík, neříkala potvůrka, a to jsem ju včera trýznila na jízdárně s Bíbou. Ale zkusím si typnout, na té firemní akci u Chytila, že? Kdybys nebyla fotit Jaspel, tak se tam potkáš aj se mnou, ale musela jsem vypadnout dřív jak ostatní, koníci volali.
Jů, potvora flekatohubá:) No jo, bylo to na té akci. Marťa říkal, že ses na mě ptala. Já nakonec fotila Ninu, protože Jaspel má odřenou hlavu. Ale měla sem Jaspel pak pod sedlem A ve čtvrtek si dám repete.
Není to sice ve skoku, ale třeba budou tady píplíci chápavý:) Sem se asi zamilovala...Co říkáš, sluší nám to?
hvezdicka
napsal(a):
Jů, potvora flekatohubá:) No jo, bylo to na té akci. Marťa říkal, že ses na mě ptala. Já nakonec fotila Ninu, protože Jaspel má odřenou hlavu. Ale měla sem Jaspel pak pod sedlem A ve čtvrtek si dám repete.
Není to sice ve skoku, ale třeba budou tady píplíci chápavý:) Sem se asi zamilovala...Co říkáš, sluší nám to?
Tý jo, Tonka snad pořád roste, taky se mi vždycky hrozně líbíla, ale tu pan majitel nechtěl pustit, tehdy jedině valachy nebo hřebce. Ať vám to s Jaspelkou klape a Danča nemusí udělat to stejné co ty...tak se držte! A pozdravuj je obě i s pejsou
hvezdicka
napsal(a):
já a můj miláček :)
nightdevil
napsal(a):
můj koník skákání bere dost v rychlosti .. ale aspoň jednu fotešku jsem našla
nightdevil
napsal(a):
a ještě sám ..
nightdevil
napsal(a):
tak tady při menším tréninku na mini-maxi...
aaangelika
napsal(a):
tak tady při menším tréninku na mini-maxi...
na chovatelském dni ve Vilémově
daty
napsal(a):
a ještě jedna
já & my love v Boskovicích- moje první skokové závody