Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.10.2006 12:53

Sem dejte Vaše skokové fotečky...
Je jedno, jsetli skáčet hory nebo jen malé kavaletky....

6.10.2006 12:54

nightdevil napsal(a):

a ještě já s Nicem v Brozanech

6.10.2006 12:54

nightdevil napsal(a):
a ještě já s Nicem v Brozanech

A nakonec já a Nico ve Vestci...

jájinkah

6.10.2006 13:13
jájinkah

nightdevil napsal(a):

No tak mi se asi známe z ufonka=D Bohužel nemam fotku jak skáču na svy,m prďolovi, jenom fotku na kámoščině kobylce (Granada). Překonáváme spolu 100cm

6.10.2006 17:03

jájinkah napsal(a):
No tak mi se asi známe z ufonka=D Bohužel nemam fotku jak skáču na svy,m prďolovi, jenom fotku na kámoščině kobylce (Granada). Překonáváme spolu 100cm

super, jen tak dál...:-)

doga

6.10.2006 20:26
doga

nightdevil napsal(a):
super, jen tak dál...:-)

J8 a MOje klisna Jezabel! Holky taky jsem z Ufa! Jesa

6.10.2006 23:02

doga napsal(a):
J8 a MOje klisna Jezabel! Holky taky jsem z Ufa! Jesa

Ahoj lidičky...jak vás tady vidím..no tak se v neděli nechám vyfotit a taky to sem hodím...jinak já jaem taky z ufa - Hanulik.Jinak všichni skáčete pěkně a máte pěkné koně

6.10.2006 23:12

hoorse napsal(a):
Ahoj lidičky...jak vás tady vidím..no tak se v neděli nechám vyfotit a taky to sem hodím...jinak já jaem taky z ufa - Hanulik.Jinak všichni skáčete pěkně a máte pěkné koně

přesně tak moc pěkný fotečky, já nikde jak skáču vyfocená nejsem :-( Jinak na ufonku jsem taky Racina .-)

6.10.2006 23:53

hoorse napsal(a):

Já bych svoje skokové fotky asi hledala pěkně dlouho a navíc za moc nestojí... Ale z Ufa jsem taky :)) Evka

7.10.2006 07:37

evizna napsal(a):
Já bych svoje skokové fotky asi hledala pěkně dlouho a navíc za moc nestojí... Ale z Ufa jsem taky :)) Evka

Já jsem taky z Ufonka Nečekaně.... Panda Vkládám skokovou fotečku na jednom koníkovi na kterým jsem kdysi jezdila... a to jsem skákala asi potřetí v životě

7.10.2006 08:42

karwen napsal(a):
Já jsem taky z Ufonka Nečekaně.... Panda Vkládám skokovou fotečku na jednom koníkovi na kterým jsem kdysi jezdila... a to jsem skákala asi potřetí v životě

Čirč...tady jen rozeskakování, jinak skáčeme větší...

7.10.2006 13:36

barbucha61 napsal(a):
Čirč...tady jen rozeskakování, jinak skáčeme větší...

Tak to jsem já s mou milovanou kobylkou Kathleen na veřejném tréningu ve Frýdku-Místku

7.10.2006 13:37

monca napsal(a):
Tak to jsem já s mou milovanou kobylkou Kathleen na veřejném tréningu ve Frýdku-Místku

a ještě jedna

7.10.2006 13:42

monca napsal(a):
a ještě jedna

a poslední

7.10.2006 14:18

monca napsal(a):
a poslední

Moc pěkné fotky!!
Škoda že někdo nevifotil mě při mé premiéře na první skok s kobylkou...
Mám na to super památku naražený žebra,něco s bránicí/spadla jsem na překážku/ a zlomený kotník.Tak už vím že to byl můj první a taky poslední skok..

7.10.2006 22:06

karwen napsal(a):

Koukám že ufon se tu rozmáhá..taky tam jsem..Ukulemba Bohuzel fotku jak skaceme jeste nemam..

9.10.2006 21:23

ukulemba napsal(a):
Koukám že ufon se tu rozmáhá..taky tam jsem..Ukulemba Bohuzel fotku jak skaceme jeste nemam..

tak kdopak přihodí další fotečku ze skoků???

9.10.2006 21:51

nightdevil napsal(a):

Já taky přihodím

9.10.2006 21:53

janamalik napsal(a):
Já taky přihodím

ještě přihodím jednu bez sedla

10.10.2006 06:09

janamalik napsal(a):

super, jen tak dál...

10.10.2006 06:46

nightdevil napsal(a):
super, jen tak dál...

tomisek a jeho prvni zavody..az na ten ksixt na nem hold jinak se tvarit asi neumim

10.10.2006 09:12

xarinka napsal(a):
tomisek a jeho prvni zavody..az na ten ksixt na nem hold jinak se tvarit asi neumim

Nene ten obličej není vidět, já jsem ho ale dřív dělala také, když jsem najížděla něco vyššího

10.10.2006 09:50

nightdevil napsal(a):
Nene ten obličej není vidět, já jsem ho ale dřív dělala také, když jsem najížděla něco vyššího

Myslím, že nikdo nedělá oslňující úsměvy do kamer, když skáče. Tady je welsh ponička.

10.10.2006 11:07

nightdevil napsal(a):

no ja delam blbe vyrazy totiz vzdy kdyz se soustredim:)))

sadzi saj

10.10.2006 11:20
sadzi saj

janamalik napsal(a):

Ahojík, tak koukám, že jsem docela zase chodíš a ani si se neozvala, na mail neodepsala, že by ses na mě zlobila...nebo jinak nevím, jak si to vysvětlit ...

sadzi saj

10.10.2006 11:20
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Ahojík, tak koukám, že jsem docela zase chodíš a ani si se neozvala, na mail neodepsala, že by ses na mě zlobila...nebo jinak nevím, jak si to vysvětlit ...

Sakra, to je pro Janu Malík - nechápu, proč se to nevložilo pod to

10.10.2006 11:38

sadzi saj napsal(a):

Tak já se taky přidám. Jeden z prvních skoků mojí první vlastní kobylky Rebeky v tréninku.

10.10.2006 11:39

hvezdicka napsal(a):
Tak já se taky přidám. Jeden z prvních skoků mojí první vlastní kobylky Rebeky v tréninku.

A jeji prvni (tedy ta bedna byla jako posledni) ukazka na oficialnim vyjezdu.

10.10.2006 12:14

sadzi saj napsal(a):

Pro Sadzi:už jsem ti konečně napsala meilíka, nezlobím se, jen nebyl čas, páč jsem věčně u koní místo ve škole

11.10.2006 06:52

nightdevil napsal(a):

Když už je tu i Helča, tak já se taky přidám, je to ze závodů na Slovensku, můj čtvrtý parkur L.

11.10.2006 07:32

lump napsal(a):
Když už je tu i Helča, tak já se taky přidám, je to ze závodů na Slovensku, můj čtvrtý parkur L.

Jééééé, Ivášek
To jsou jediné fotky, které mám tady v PC, tak sem toho musela využít. Viděla sem se s mámou, říkala ti?

11.10.2006 08:28

hvezdicka napsal(a):
Jééééé, Ivášek
To jsou jediné fotky, které mám tady v PC, tak sem toho musela využít. Viděla sem se s mámou, říkala ti?

Čusík, neříkala potvůrka, a to jsem ju včera trýznila na jízdárně s Bíbou. Ale zkusím si typnout, na té firemní akci u Chytila, že? Kdybys nebyla fotit Jaspel, tak se tam potkáš aj se mnou, ale musela jsem vypadnout dřív jak ostatní, koníci volali.

11.10.2006 09:54

lump napsal(a):
Čusík, neříkala potvůrka, a to jsem ju včera trýznila na jízdárně s Bíbou. Ale zkusím si typnout, na té firemní akci u Chytila, že? Kdybys nebyla fotit Jaspel, tak se tam potkáš aj se mnou, ale musela jsem vypadnout dřív jak ostatní, koníci volali.

Jů, potvora flekatohubá:) No jo, bylo to na té akci. Marťa říkal, že ses na mě ptala. Já nakonec fotila Ninu, protože Jaspel má odřenou hlavu. Ale měla sem Jaspel pak pod sedlem A ve čtvrtek si dám repete.
Není to sice ve skoku, ale třeba budou tady píplíci chápavý:) Sem se asi zamilovala...Co říkáš, sluší nám to?

11.10.2006 10:01

hvezdicka napsal(a):
Jů, potvora flekatohubá:) No jo, bylo to na té akci. Marťa říkal, že ses na mě ptala. Já nakonec fotila Ninu, protože Jaspel má odřenou hlavu. Ale měla sem Jaspel pak pod sedlem A ve čtvrtek si dám repete.
Není to sice ve skoku, ale třeba budou tady píplíci chápavý:) Sem se asi zamilovala...Co říkáš, sluší nám to?

Tý jo, Tonka snad pořád roste, taky se mi vždycky hrozně líbíla, ale tu pan majitel nechtěl pustit, tehdy jedině valachy nebo hřebce. Ať vám to s Jaspelkou klape a Danča nemusí udělat to stejné co ty...tak se držte! A pozdravuj je obě i s pejsou

12.10.2006 21:22

hvezdicka napsal(a):

já a můj miláček :)

12.10.2006 21:41

nightdevil napsal(a):

můj koník skákání bere dost v rychlosti .. ale aspoň jednu fotešku jsem našla

12.10.2006 21:42

nightdevil napsal(a):

a ještě sám ..

14.10.2006 15:12

nightdevil napsal(a):

tak tady při menším tréninku na mini-maxi...

14.10.2006 15:49

aaangelika napsal(a):
tak tady při menším tréninku na mini-maxi...

na chovatelském dni ve Vilémově

14.10.2006 15:51

daty napsal(a):
na chovatelském dni ve Vilémově

a ještě jedna

16.10.2006 19:39

daty napsal(a):
a ještě jedna

já & my love v Boskovicích- moje první skokové závody

Přidejte reakci

Přidat smajlík