Ahoj všem! Každoročně se u nás v oddíle konají závody uzavírající sezónu, zvané Veřejný trénink. Skládají se z drezurní sestavy, parkuru a jízdy zručnosti. V té bylo letos za úkol projet slalomem, překonat pár kavalet, zajet do ohraničeného prostoru, seskočit s koně, oběhnout tento prostor, vzít si ohlávku, nasednout, pověsit ohlávku na stojan, překonat skok, další kavaletky, poslední skok a projet vymezeným koridorem k cíli. Představím Vám některé domácí i přespolní jezdce, ale předem se moc moc omlouvám, že nemohu doplnit všechny informace - na jízdárně se nenacházím natolik často, abych znala všechna jména...
sanulka
napsal(a):
Ahoj všem! Každoročně se u nás v oddíle konají závody uzavírající sezónu, zvané Veřejný trénink. Skládají se z drezurní sestavy, parkuru a jízdy zručnosti. V té bylo letos za úkol projet slalomem, překonat pár kavalet, zajet do ohraničeného prostoru, seskočit s koně, oběhnout tento prostor, vzít si ohlávku, nasednout, pověsit ohlávku na stojan, překonat skok, další kavaletky, poslední skok a projet vymezeným koridorem k cíli. Představím Vám některé domácí i přespolní jezdce, ale předem se moc moc omlouvám, že nemohu doplnit všechny informace - na jízdárně se nenacházím natolik často, abych znala všechna jména...
Zatímco někteří koníci si vyhýbání překážek trénovali již před parkurem....
Sunny Boy, Miloslav Buriánek
sanulka
napsal(a):
Zatímco někteří koníci si vyhýbání překážek trénovali již před parkurem....
Sunny Boy, Miloslav Buriánek
... jiní si to nechali až do soutěže.
Sorbon a Sabrina
sanulka
napsal(a):
... jiní si to nechali až do soutěže.
Sorbon a Sabrina
Skákali mladí (a malí)...
sanulka
napsal(a):
Skákali mladí (a malí)...
... skákali starší...
Kateřina Otrubčiaková a San - Li - Pas
sanulka
napsal(a):
... skákali starší...
Kateřina Otrubčiaková a San - Li - Pas
... a jeho maminka Santa Lucia (odtud počátek jeho jména), která je naší stájovou nejstarší provozní kobylkou a umí naše začátečníky pěkně potrápit nejen pod sedlem, ale i ve stáji.
sanulka
napsal(a):
... a jeho maminka Santa Lucia (odtud počátek jeho jména), která je naší stájovou nejstarší provozní kobylkou a umí naše začátečníky pěkně potrápit nejen pod sedlem, ale i ve stáji.
... a skákali nám ještě starší...
Jitka Kurilová a Dick
sanulka
napsal(a):
... a skákali nám ještě starší...
Jitka Kurilová a Dick
... i ti nejstarší...
Miloslav Buriánek a Sunny Boy - Sany
sanulka
napsal(a):
... i ti nejstarší...
Miloslav Buriánek a Sunny Boy - Sany
Povšiměte si vytříbeného stylu, který mohou mnozí jezdci, mladši o desítky let, jenom závidět!
sanulka
napsal(a):
Povšiměte si vytříbeného stylu, který mohou mnozí jezdci, mladši o desítky let, jenom závidět!
A ještě jednou San - Li - Pas, alias Lipánek. Když jsem se majiteli panu Hybnerovi netaktně zmínila o jeho kondici, řekl mi na to se šibalským úsměvem, že "Každému dle jeho zásluh", načež jsem se zamyšleně podívala na vyvinuté bříško svého manžela a začala horečně přemýšlet, jaké že zásluhy vykrmily jeho...
sanulka
napsal(a):
A ještě jednou San - Li - Pas, alias Lipánek. Když jsem se majiteli panu Hybnerovi netaktně zmínila o jeho kondici, řekl mi na to se šibalským úsměvem, že "Každému dle jeho zásluh", načež jsem se zamyšleně podívala na vyvinuté bříško svého manžela a začala horečně přemýšlet, jaké že zásluhy vykrmily jeho...
To někteří koně se rozhodli, že skákat bez překážek je mnohem lepší zábava!!
Sabrina a provozní Kiwi
sanulka
napsal(a):
Ano, Jaruško, přesně tak... Nebudu se o tom tady rozepisovat, napíšu Ti na email.
hop
sanulka
napsal(a):
a ještě jednou
Když už se Kiwi konečně rozhodla, že to zkusí i přes překážky, byl z toho velice zajímavý styl
sanulka
napsal(a):
Když už se Kiwi konečně rozhodla, že to zkusí i přes překážky, byl z toho velice zajímavý styl
sanulka
napsal(a):
Model Dick
A tak zatímco někteří hnali do cíle jako by jim za patami hořelo...
(Opět Dick a paní Kurilová)
sanulka
napsal(a):
A tak zatímco někteří hnali do cíle jako by jim za patami hořelo...
(Opět Dick a paní Kurilová)
... a to dokonce i když jezdec zas tak rychle jet nechtěl...
Kiwi
sanulka
napsal(a):
... a to dokonce i když jezdec zas tak rychle jet nechtěl...
Kiwi
... někteří do cíle opravdu nepospíchali...
Kateřina Otrubčiaková a Bonkao
sanulka
napsal(a):
... někteří do cíle opravdu nepospíchali...
Kateřina Otrubčiaková a Bonkao
Ale nakonec se zvedli...
sanulka
napsal(a):
Ale nakonec se zvedli...
... a nakonec soutěž zdárně dokončili.
sanulka
napsal(a):
... a nakonec soutěž zdárně dokončili.
Bitva o čas probíhala i při obíhání ohrazeného prostoru s ohlávkou
Tereza Řezníčková a Falin
sanulka
napsal(a):
Bitva o čas probíhala i při obíhání ohrazeného prostoru s ohlávkou
Tereza Řezníčková a Falin
Běhali mladší...
(zase Tereza, při bližším pohledu uvidíte, že i vystrčený jazyk může pomoci
)
sanulka
napsal(a):
Běhali mladší...
(zase Tereza, při bližším pohledu uvidíte, že i vystrčený jazyk může pomoci
)
(koukám, že s tím bližším pohledem to bude těžší, ale věřte mi, je to tam!!!!)
...ale Ti starší to měli trochu příjemnější... Nám abstinentům bylo pouze řečeno, že ta domácí slivovice je opravdu výbornáááááá
sanulka
napsal(a):
(koukám, že s tím bližším pohledem to bude těžší, ale věřte mi, je to tam!!!!)
...ale Ti starší to měli trochu příjemnější... Nám abstinentům bylo pouze řečeno, že ta domácí slivovice je opravdu výbornáááááá
Tak tomuhle se říká dávat si pozor na zadní nohy...
sanulka
napsal(a):
Tak tomuhle se říká dávat si pozor na zadní nohy...
... a tomuhle "přijít k tomu jako hluchý k houslím"
(Kiwinka a její skokový styl)
sanulka
napsal(a):
... a tomuhle "přijít k tomu jako hluchý k houslím"
(Kiwinka a její skokový styl)
(škoda, že z předchozího snímku ení dobře vidět výraz jezdkyně, TEN totiž odpovídal mému heslu
)
A pak už se odměňovalo! Někdo dostal krabici... Káťa Otrubčiaková
sanulka
napsal(a):
(škoda, že z předchozího snímku ení dobře vidět výraz jezdkyně, TEN totiž odpovídal mému heslu
)
A pak už se odměňovalo! Někdo dostal krabici... Káťa Otrubčiaková
... někdo osvěžení...
sanulka
napsal(a):
... někdo osvěžení...
Terezka nám sbírala zásadně jen takové stužky, které se jí hodily k vlasům (shodou okolností ty za první místa)
sanulka
napsal(a):
Terezka nám sbírala zásadně jen takové stužky, které se jí hodily k vlasům (shodou okolností ty za první místa)
Bosna
Všem zůčastněným děkujeme, přejeme jim i jejich koním vše nejlepší do dalších sezón a těšíme se na Vás na všechny při mnoha soutěžích, které každoročně pořádáme!
Jezdecký klub Karlovy Vary, Stará Role
sanulka
napsal(a):
Bosna
Všem zůčastněným děkujeme, přejeme jim i jejich koním vše nejlepší do dalších sezón a těšíme se na Vás na všechny při mnoha soutěžích, které každoročně pořádáme!
Jezdecký klub Karlovy Vary, Stará Role
Tak to zkusíme jinak.... "jako hluchý k houslím" detail
berry4
napsal(a):
TAk tady jsem se opravdu ještě nikdy tak dobře nezasmála,jako nad těmito fotkami,super,sqelé,jak fotky,tak komentáře!!!!!!!
Děkuji a ještě doplňuji poslední inkriminující fotografii!