Kamaradka na pokec a radu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.10.2006 11:22

Ahojky.
Hledam nekoho,s kym bych si mohle pokecat o konich,popripade se sejit i s konikama a vyrazit do prirody..Proste nekoho,kdo ma sveho konika a rad se podeli o sve zazitky popripade poradi..Mam sveho kone teprve kratce a je pro me kazda rada draha..nemam moc zkusenosti,je to muj prvni kun,i kdyz jsem ke konim nekolik let chodila..ale to uz je davno.
Jestli se tu nekdo najde,budu mooc rada..je mi 21 a jsem z Jihlavy.Muj konik je A1/1 jsou mu 3 roky a je moc hodny a nekonfliktni..
Muj email: Nastasja84@seznam.cz

budu se tesit!

8.10.2006 16:49

ukulemba napsal(a):
Ahojky.
Hledam nekoho,s kym bych si mohle pokecat o konich,popripade se sejit i s konikama a vyrazit do prirody..Proste nekoho,kdo ma sveho konika a rad se podeli o sve zazitky popripade poradi..Mam sveho kone teprve kratce a je pro me kazda rada draha..nemam moc zkusenosti,je to muj prvni kun,i kdyz jsem ke konim nekolik let chodila..ale to uz je davno.
Jestli se tu nekdo najde,budu mooc rada..je mi 21 a jsem z Jihlavy.Muj konik je A1/1 jsou mu 3 roky a je moc hodny a nekonfliktni..

budu se tesit!

Ahoj,jen jsem Ti chtěla říct,že Ti fandím,abys se svým koníkem dokázala najít hezký vztah-taky jsem měla plnokrevníka s povahou toho nejmilejšího chlaďáska,ale už běhá na věčných pastvinách.Dodnes je však v mém srdci.
Jelikož jsi moc z velké dálky,na vyjížďku s Tebou jet nemůžu,ale kdybys potřebovala poradit nebo čistě jen pokecat,klidně napiš.
Ahoj,Jarka.

8.10.2006 19:50

ukulemba napsal(a):
Ahojky.

budu se tesit!

Čauec Nadi, tak se mnou můžeš klidně pokecat, protože téma určitě najdeme,ale ta společná vyjížďka asi nehrozí, protože jsem z Ostravska..Já mám 5 letého plňase, ale pořádně pod sedlem jsem s ním začala dělat až já, protože na něho neměli čas, tak si jenom tak lital po pastvinách a občas nějaká procházka..Jinak je to taky konečně můj první vlastní kůň, 10 let jsem jezdila u jedné kamarádky, ale teď jsem konenčně sama svým vlastním pánem a pro toho mého kulíška bych dýchala..Až se otec vrátí z cest, tak bych ho konečně mohla nafotit, tak se sním konečně budu moct pochlubit...Jinak kdybys chtěla s něčím poradit, nebo třeba jenom sdělit nějaké zážitky, tak tady je mail: kukinata@centrum.cz

9.10.2006 13:58

ukulemba napsal(a):
Ahojky.

budu se tesit!

Ahojky, pokecat můžem, poradit taky společná vyjížďka asi nehrozí, sice nejsem z daleka, ale kousek to přece jen je - sem od Telče
Pokud máš nekonfliktního a hodnýho koníka, tak si v poho.

9.10.2006 22:20

efika napsal(a):
Ahojky, pokecat můžem, poradit taky společná vyjížďka asi nehrozí, sice nejsem z daleka, ale kousek to přece jen je - sem od Telče
Pokud máš nekonfliktního a hodnýho koníka, tak si v poho.

Holky diky ze jste napsaly..jen me mrzi ze se nesejdeme.. :-(

A co vasi konici??? pisejte,jaky s nema mate zazitky,co vam vyvadeji a tak.. :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík