116. Velká pardubická

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.10.2006 10:40

Ahoj. Tak co říkáte na letošní výsledky velké? Komu jste drželi palce? byl jste někdo v Pardubicích?Vkládejte sem hlavně fotečky ...

9.10.2006 11:40

dendulka napsal(a):
Ahoj. Tak co říkáte na letošní výsledky velké? Komu jste drželi palce? byl jste někdo v Pardubicích?Vkládejte sem hlavně fotečky ...

My jsme tam byli ¨po dlouhatánské době. Fandila jsem Decent Feloow. Také jsem si na něj vsadila pár korunek a vyhrála. Ale o to nešlo. Měla jsem radost, že vyhrál.

Atmosféra suprová, ale příště si to vychutnám u televize. Víc uvidím, víc uslyším.

9.10.2006 12:10

marketka napsal(a):
My jsme tam byli ¨po dlouhatánské době. Fandila jsem Decent Feloow. Také jsem si na něj vsadila pár korunek a vyhrála. Ale o to nešlo. Měla jsem radost, že vyhrál.

Atmosféra suprová, ale příště si to vychutnám u televize. Víc uvidím, víc uslyším.

Nemáte někdo fotku Váňova Juventuse? ten byl úplně nádhernej.

9.10.2006 14:55

impact napsal(a):
Nemáte někdo fotku Váňova Juventuse? ten byl úplně nádhernej.

Ahoj no bylo to napínavé, ten Vaňův koník byl fakt nádherný, fandila jsem jemu a pak Klipovi na poprve nebyl špatný co říkáte sice 5. místo,ale O.K.

9.10.2006 19:08

kessidis napsal(a):
Ahoj no bylo to napínavé, ten Vaňův koník byl fakt nádherný, fandila jsem jemu a pak Klipovi na poprve nebyl špatný co říkáte sice 5. místo,ale O.K.

Ahojiky no to byla snad nejsmutnější pardubická co sem viděla..Chudák Bargiel byl hodně dobrý nechápu to jenom k vůli nějakým penězůmmusely uhnat svojeho nejlepšího koníkaAle jinak fandila sem Maskuloviškoda no že nevyhrál. Ale i Decent Felow byl skvělý..!!

9.10.2006 20:56

dendulka napsal(a):

Já jsem teda fandila Glogloglovi. Fandím celkově Lukovi a jeho koním Jinak viděla jsem jenom Velkou. Jinak jsem prodávala na stánku

9.10.2006 21:02

skippka napsal(a):
Já jsem teda fandila Glogloglovi. Fandím celkově Lukovi a jeho koním Jinak viděla jsem jenom Velkou. Jinak jsem prodávala na stánku

Mně se taky líbil Juventus, ale Decentovi jsem to přála,je to přece div v 11 letech vyhrát! Taky sem tajně fandila Iraklionovi,bohužel to zapíchl hned na začátku. Škoda,že jich tolik popadalo,to bylo smutný.... a taky jsem si myslela,že Makul to dotáhne dál .

Přidejte reakci

Přidat smajlík