jaruska
napsal(a):
Ahoj Lucky,napsala jsi mi pochvalu do rubriky Představuje se Vám,já jsem Ti odepsala,máš tam pozvánku k nám na Hubertovu jízdu.Asi už jsi to nečetla,tak se na to mrkni.
Zdraví Jarka.
Ahoj! Ano, četla jsem to, ale nestíhala odpovídat. Moc děkuji za pozvání, ale my letos Huberta ještě nepojedeme. Usa chodila ven maximálně s jedním koněm, takže nemám představu, co by dělala v takové hromadě koní...není na to venku zvyklá. Snad se nám to povede příští rok. A kde toho Huberta máte?
Mimochodem, rychlá sice je, to jo, ale nevím, jak byh já chytala ocas!
lucky
napsal(a):
Ahoj! Ano, četla jsem to, ale nestíhala odpovídat. Moc děkuji za pozvání, ale my letos Huberta ještě nepojedeme. Usa chodila ven maximálně s jedním koněm, takže nemám představu, co by dělala v takové hromadě koní...není na to venku zvyklá. Snad se nám to povede příští rok. A kde toho Huberta máte?
Mimochodem, rychlá sice je, to jo, ale nevím, jak byh já chytala ocas!
Ahoj Lucky.Huberta máme v Drchkově,je to na statku u Beránků,je to asi tak bajvoko 6 Km od Slaného.
Jinak u nás probíhá Hubert velice pohodově,nestrpíme tam někoho,kdo si jezdí,jak chce nebo dělá bordel,ten je mástrem okamžitě vyloučen(naštěstí se to ještě nestalo),cválá se jenom na překážky,hned po nich se přejde do kroku a jde se krokem k dalším překážkám.Všude je fůra místa na objíždění pro ty,kdož neskáčou(já) a dostih o ocas se jede na obrovském vojtěškovém poli.Tak se přijeď třeba podívat bez Usy,abys věděla,co Tě příští rok čeká,kdybyste přijely.
To,že Usinu nechceš momentálně brát mezi moc koní, dokonale chápu.Ale zkus přijet aspoň sama.
14.10.-Drchkov-statek u Beránků,slavnostní zahájení fanfárami v 11 hodin.
Kdybys chtěla více info,napiš.
Zdraví Jarka.