Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.10.2006 16:47

santah napsal(a):
Everton
O: Mill pond
M: Emoce
*1994

Si Shall
O: I Shall Stay
M: Sinei
*1997

11.10.2006 16:49

santah napsal(a):
Si Shall
O: I Shall Stay
M: Sinei
*1997

Elit
O:Tahasun
M: Ellen
*1999

11.10.2006 16:51

santah napsal(a):
Elit
O:Tahasun
M: Ellen
*1999

Minestra
O: Ludovico
M: Minerva
*1996
Narozena na Malé Morávce
Hledám někoho kdo by měl její fotky a její maminky..

12.10.2006 07:55

santah napsal(a):
Minestra
O: Ludovico
M: Minerva
*1996
Narozena na Malé Morávce
Hledám někoho kdo by měl její fotky a její maminky..

No Minerva jednu dobu stála ve Městě Albrechticích, kde dala krásnou klisničku po Majálesovi - Manriké.
Teď co vím byla Minerva v Rudné u M.Theimra,aspoň v létě tam byla a byla březí,ale myslím zmetala nebo tam byly nějaké problémy. Přesně nevím.
Minerva je tak trochu prdlá kobyla, pod sedlem nic moc.Ale krásná kobča a na svůj věk velice zachovalá.
Manriké zdědila trochu té prdlosti po ní.Jak já říkám celá máma. Je krásná tmavá hnědka až skoro černá s provétáním bílého po Majálesovi.
Fotečky by byly, ale ne digitální.
Neříká ti něco koník jménem Alag? Jen tak na okraj.

sadzi saj

12.10.2006 09:54
sadzi saj

alda napsal(a):
No Minerva jednu dobu stála ve Městě Albrechticích, kde dala krásnou klisničku po Majálesovi - Manriké.
Teď co vím byla Minerva v Rudné u M.Theimra,aspoň v létě tam byla a byla březí,ale myslím zmetala nebo tam byly nějaké problémy. Přesně nevím.
Minerva je tak trochu prdlá kobyla, pod sedlem nic moc.Ale krásná kobča a na svůj věk velice zachovalá.
Manriké zdědila trochu té prdlosti po ní.Jak já říkám celá máma. Je krásná tmavá hnědka až skoro černá s provétáním bílého po Majálesovi.
Fotečky by byly, ale ne digitální.
Neříká ti něco koník jménem Alag? Jen tak na okraj.

A neznáte někdo klisnu A 1/1 Evening Glory ( IRE )? Případně jestli nemáte foto? Mám po ní kobylku a nepodařilo se mi ještě najít žádné foto taťky ani mamky..

12.10.2006 13:37

sadzi saj napsal(a):
A neznáte někdo klisnu A 1/1 Evening Glory ( IRE )? Případně jestli nemáte foto? Mám po ní kobylku a nepodařilo se mi ještě najít žádné foto taťky ani mamky..

něco jsem našla tady: http://staj.ufonek.net/galerie.php?odkud=75# jenže je to virtuální stáj, pokud se nepletu, takže to může být blbost
nevím.....

15.10.2006 10:10

zuzan napsal(a):
něco jsem našla tady: http://staj.ufonek.net/galerie.php?odkud=75# jenže je to virtuální stáj, pokud se nepletu, takže to může být blbost
nevím.....

Moc díky za informace. Jestli máš někde tak ty fotky Minervy oskenuj a hod je sem . Díky

19.1.2008 20:21

santah napsal(a):
Everton
*1994

ahojky sice je tohle už starý,ale já teď Evertona mám a scháním nějaký info ... tak by jsme mohly vyměnit fotky a info

20.1.2008 10:25

emzacka napsal(a):
ahojky sice je tohle už starý,ale já teď Evertona mám a scháním nějaký info ... tak by jsme mohly vyměnit fotky a info

Tak minerva teď stojí u mého kováře v konici a tohle dobou by měla mít hříbě

20.1.2008 14:56

santah napsal(a):
Everton
*1994

Hledám původ kobylky Missury. je to světlá hnědka s drobnou hvězdičkou, kulhá na přední nohu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík