petas
napsal(a):
Americký klusák
Máte někdo toto plemeno?Pkud ano,dejte sem nějaké fotečky!Please =)
Já budu klusačku možná mít...
Esika
petas
napsal(a):
Americký klusák
To byla moje kobylka Klusačka
racina
napsal(a):
To byla moje kobylka Klusačka
před týdnem jsem jí prodala moc hodné paní
racina
napsal(a):
před týdnem jsem jí prodala moc hodné paní
je to nejlepší kobylka jakou jsem měla. Ta povaha její je jedinečná. Dala by i život pro člověka, šla za ním i přes oheň
racina
napsal(a):
je to nejlepší kobylka jakou jsem měla. Ta povaha její je jedinečná. Dala by i život pro člověka, šla za ním i přes oheň
Ta je fakt nádherná!!!Dík za fotečky a přeji hodně štěstí u koní! =)
Esika dřív běhala na dráze klus.dostihy,ale je to zlatíčko!Cizích lidí e sice trochu bojí,ale mě miluje...aspoň doufám :-)
petas
napsal(a):
Ta je fakt nádherná!!!Dík za fotečky a přeji hodně štěstí u koní! =)
Esika dřív běhala na dráze klus.dostihy,ale je to zlatíčko!Cizích lidí e sice trochu bojí,ale mě miluje...aspoň doufám :-)
Posílám ještě jednou Esiku ...
petas
napsal(a):
Americký klusák
tosinkaaa...
petas
napsal(a):
Já a Esika...=)
je taky moc nádherná, připomíná mi mojí první kobylku ta tvoje. Ale klusačka to nebyla. Jinak tahle kobylka jak jsem měla běhala taky klusácké dostihy. Je dovezena ze Švédska a i vyhrávala pak, nechala jsem si poslat její výpis kariery tady u nás. Nikdy na ní nezapomenu
racina
napsal(a):
je taky moc nádherná, připomíná mi mojí první kobylku ta tvoje. Ale klusačka to nebyla. Jinak tahle kobylka jak jsem měla běhala taky klusácké dostihy. Je dovezena ze Švédska a i vyhrávala pak, nechala jsem si poslat její výpis kariery tady u nás. Nikdy na ní nezapomenu
Esika prej taky vyhrávala a prej hodně!!!Běhala asi v Tlumačově,ceým jménem Esika Skal...
petas
napsal(a):
Dík moc za fotečky-jsou překrásný!..fotky i koníci=)
A posílám Esiku ještě jednou(jeden můj koňský miláček a jeden můj psí miláček)
Miminka...
racina
napsal(a):
pes je na schodě větším a koník je za ním :-))))))))
JJ,pejsek je na schodě...
Esika je na některých fotkách trochu hubená,ale pokud se mi ji podaří koupit,tak se to snad spravý!
Uživatel s deaktivovaným účtem

petas
napsal(a):
JJ,pejsek je na schodě...
Esika je na některých fotkách trochu hubená,ale pokud se mi ji podaří koupit,tak se to snad spravý!
Můj klusák Emiš (je zlatíčko)!

napsal(a):
Můj klusák Emiš (je zlatíčko)!
a ještě Emiš
petas
napsal(a):
Americký klusák
Tak tohle je muj Lukas :) Taky běhal dostihy, ale teď už je to jen špacírák
ellanor
napsal(a):
Tak tohle je muj Lukas :) Taky běhal dostihy, ale teď už je to jen špacírák
a jeste jedna
eivlisa
napsal(a):
Klusačka Jesica
Ale teďka už je z ní taky jen vyjížďkový koník
eivlisa
napsal(a):
Ale teďka už je z ní taky jen vyjížďkový koník
Ahoj
ty bláho konečně je štěstěna i na mojí straně,Já jsem Esiku znala,ale je to už nějaký ten rok,když byla ustájena na Peškově.
Neposlala by jsi mi nějaké fotky na mail,byla bych moooc ráda,jelikož její žádné nemám.A kde je teď ustájená a jak se vlastně má kobylka.
Můj mail:verunka.dankova11@seznam.cz
verule
napsal(a):
Ahoj
ty bláho konečně je štěstěna i na mojí straně,Já jsem Esiku znala,ale je to už nějaký ten rok,když byla ustájena na Peškově.
Neposlala by jsi mi nějaké fotky na mail,byla bych moooc ráda,jelikož její žádné nemám.A kde je teď ustájená a jak se vlastně má kobylka.
Můj mail:verunka.dankova11@seznam.cz
A tady je moje klusačka-foceno včera!Taky běhala klusácké dostihy,jmenuje se Jessica
eliska84
napsal(a):
A tady je moje klusačka-foceno včera!Taky běhala klusácké dostihy,jmenuje se Jessica
a další
petas
napsal(a):
Válení je prostě její hoby!!!
A pak nastává zábava pro mne...
petas
napsal(a):
A pak nastává zábava pro mne...
Odměna je však sladká!!!
petas
napsal(a):
Dejte sem ještě nějaké fotečky,please!!!
Ahoj PETAS,přidávám se k Verči,Esiku znám,dost dlouho,byla převedena do stáje z Tlumačova jako chovná,mi ji učili na wr.Měla hooodně problémů a majiteli nechtěla spoustu věcí dělat(stát u vázaná před tmavou stájí,stát u sedlání a pod.).Pomáhla jsem mu s ní, i jsem jí přiježďovala.Je to zlatíčko,měla jsem jí ráda,ale bylo mi jí i dost líto,takovýho chlapa tahat na hřbetě...ach jo,je mi smutno,že je tak hubená,u nás byla vždy taková,jaká je na prvních dvou fotkách.Nehledě na to,že jí majitel ustřihl ocas u kořene,takže jí pěkně dlouho dorůstal...No,naučila se perfektně cválat,základní i zlehka řekla bych pokročilí výcvik WR.Moc by mne zajímalo,od koho jí chceš kupovat a zkama,případně kam půjde.Měla jsem spoustu jejích fotek,ale ty mi v oné stáji ukradli i s negativy.Moc díky za odpověď...radši na mail motalikova@seznam.cz
petas
napsal(a):
Americký klusák
Já sice klusáka nemám,ale jednoho znám adokonce jsemnaněmjezdila,je úúúplně boží!! v sulkách jezdil ale nevím jestlimu to šlo a nebo ne, jinak perfektně se na něm cválá(!!) klus je mé¨ně pohodlný, ale v pohodě,koník se jmenuje Satyr Skala je vestáji Šomanové Lenky vLipině (www.lipina.cz) je tam ně něktarých fotkách;)
kassiopeass
napsal(a):
Já sice klusáka nemám,ale jednoho znám adokonce jsemnaněmjezdila,je úúúplně boží!! v sulkách jezdil ale nevím jestlimu to šlo a nebo ne, jinak perfektně se na něm cválá(!!) klus je mé¨ně pohodlný, ale v pohodě,koník se jmenuje Satyr Skala je vestáji Šomanové Lenky vLipině (www.lipina.cz) je tam ně něktarých fotkách;)
Další fotky Jessi
eliska84
napsal(a):
Na bosalu
Ještě Essika-tady už vypadá trochu víc najezeně :/
Znám poměrně dost klusáků, od mala jsem se u nich občas motala. Jsou to strašně super koně. Teď jezdím taky jednu klusandu.
Takže Gaia: (jedna fotka z minulého léta)
Gaia s novým hacka :)
Ráda bych se zeptala slečny, jež přidala fotky na bosalu, na recenzi k tomuto uzdění, hrozně ráda bych ho vyzkoušela.

helčam
napsal(a):
Znám poměrně dost klusáků, od mala jsem se u nich občas motala. Jsou to strašně super koně. Teď jezdím taky jednu klusandu.
Takže Gaia: (jedna fotka z minulého léta)
To je fešanda

bospor
napsal(a):
ba ne! hodně lidí si koně později přejmenuje a já zrovna znám ještě jesicu šimlu. taky klusačka
podľa databázy je ale iba jedna :)
http://www.trotdb.info/search.php?string=jess

sory, zle som pochopila.
Sarka.Bella

XXX.XXX.161.36
Moje Bella... mam ji tri mesice (chteli ji dat na jatka) a uz bych ji z ruky nedala