Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.10.2006 09:27

Tak sem snima pro začátek sem dám svojí Sheilu-podílová arabka

22.10.2006 09:29

sajma napsal(a):
Tak sem snima pro začátek sem dám svojí Sheilu-podílová arabka

a ještě Sheilinka...tady má 4 měsice

22.10.2006 09:59

sajma napsal(a):
a ještě Sheilinka...tady má 4 měsice

naš letošní hřebčák, po otci:Mistrál, Mmina Elba, po hurikan, pp CT, ale jinak A1/2, nyní na prodej. Foto z www.elba-elmont.estranky.cz, takze, nas Elmont!!!!!

22.10.2006 10:01

evush2010 napsal(a):
naš letošní hřebčák, po otci:Mistrál, Mmina Elba, po hurikan, pp CT, ale jinak A1/2, nyní na prodej. Foto z www.elba-elmont.estranky.cz, takze, nas Elmont!!!!!

Elmont 2.

22.10.2006 10:06

evush2010 napsal(a):
Elmont 2.

jeste jednou Elmont

22.10.2006 16:44

evush2010 napsal(a):
jeste jednou Elmont

Ahoj! Jen tak pro info, kolik by ELMONT stál a kolik je předpokládaná KVH? Je nádherný už teď!

22.10.2006 22:47

sanulka napsal(a):
Ahoj! Jen tak pro info, kolik by ELMONT stál a kolik je předpokládaná KVH? Je nádherný už teď!

Elmont-cena dle dohody, min. 25.000Kč. odběr v listopadu. Vice info na www.evush.estranky.cz nebo www.elba-elmont.estranky.cz Předpokladana KVH 170 cm. Kvh na 4. měsíci je 142 cm!

22.10.2006 22:57

evush2010 napsal(a):
Elmont-cena dle dohody, min. 25.000Kč. odběr v listopadu. Vice info na www.evush.estranky.cz nebo www.elba-elmont.estranky.cz Předpokladana KVH 170 cm. Kvh na 4. měsíci je 142 cm!

Elmont

23.10.2006 07:48

evush2010 napsal(a):
Elmont

Ahoj všem, tak já se taky přidám s novými obrázky, také již z nového působiště

23.10.2006 07:49

jackie napsal(a):
Ahoj všem, tak já se taky přidám s novými obrázky, také již z nového působiště

A ještě jednou Angie, kdo ho nezná je to půlroční hřebeček PH...

23.10.2006 07:49

jackie napsal(a):

... a na prodej není

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.10.2006 07:54

jackie napsal(a):
... a na prodej není

Můj hříbek Zahir (tak nee na prodej)...

23.10.2006 07:55

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Můj hříbek Zahir (tak nee na prodej)...

S mamčou

23.10.2006 07:55

S mamčou

A v celé své kráse!

23.10.2006 08:38

A v celé své kráse!

Tak já se také pochlubím letošním prdítkem. Náš Grandík roste jako z vody. V této chvíli je úplně černej, jen okraj ocásku a chloupky v uších má hnědé. Tady je Grandík těsně po vylíhnutí...je to jelimánek,co?

23.10.2006 08:39

tajemma danny napsal(a):
Tak já se také pochlubím letošním prdítkem. Náš Grandík roste jako z vody. V této chvíli je úplně černej, jen okraj ocásku a chloupky v uších má hnědé. Tady je Grandík těsně po vylíhnutí...je to jelimánek,co?

A tady mu jsou necelé čtyři měsíce...krasavec

23.10.2006 08:55

tajemma danny napsal(a):
A tady mu jsou necelé čtyři měsíce...krasavec

A tady Kevínek, když se narodil tak to byla samá noha. Fakt měl nohy dlouhý jak žirafátko a trošičku křivé ale to se už spravilo...no není kouzelnej

23.10.2006 08:57

tajemma danny napsal(a):
A tady Kevínek, když se narodil tak to byla samá noha. Fakt měl nohy dlouhý jak žirafátko a trošičku křivé ale to se už spravilo...no není kouzelnej

a tady je Kevin na čtyřech měsících. Krasavec,co? Už má novou majitelku, která si ho po odstavu odveze, zatím si užívá s Grandem celodenní blbnutí na pastvě. Jo jinak jsem chtěla ještě říct že Grand je na prodej!!!

23.10.2006 09:04

jackie napsal(a):

Ahoj Janíí,mě se Angie moc líbí,je to opravdu povedené hříbátko,ale ještě víc se mi líbí ta jeho maminka,je fakt nááádherná.Vždycky se mi líbily černí koně,až mám z toho Motorku.Ale je taky úžasná.

23.10.2006 09:33

jaruska napsal(a):
Ahoj Janíí,mě se Angie moc líbí,je to opravdu povedené hříbátko,ale ještě víc se mi líbí ta jeho maminka,je fakt nááádherná.Vždycky se mi líbily černí koně,až mám z toho Motorku.Ale je taky úžasná.

Ahoj Jaruško,
díky za pochvalu, kobča je fakt černá, letos ani moc nevyšisovala , na sluníčku vypadá hnědě, ale je černá. Kdo ví, jaký bude Angie, už mu totiž černá hříva.....
Dej sem taky Kentíka, jak už je velký

23.10.2006 09:38

jackie napsal(a):
Ahoj Jaruško,
díky za pochvalu, kobča je fakt černá, letos ani moc nevyšisovala , na sluníčku vypadá hnědě, ale je černá. Kdo ví, jaký bude Angie, už mu totiž černá hříva.....
Dej sem taky Kentíka, jak už je velký

No fakticky!!!!Že by to byl taky černoušek?No to by byla nádhera!!!Černýho painta jsem viděla,je to již zmiňovaný Dallas Hill Bars,prostě koníček z pohádky.
Dám sem Kentíka,ale musím ho pořádně vyfotit,já jsem ještě neudělala kloudnou fotku,vždycky se mi na ní něco nelíbí,tak až se mi povede pěkná,určitě jí sem dám.

23.10.2006 10:09

jaruska napsal(a):
No fakticky!!!!Že by to byl taky černoušek?No to by byla nádhera!!!Černýho painta jsem viděla,je to již zmiňovaný Dallas Hill Bars,prostě koníček z pohádky.
Dám sem Kentíka,ale musím ho pořádně vyfotit,já jsem ještě neudělala kloudnou fotku,vždycky se mi na ní něco nelíbí,tak až se mi povede pěkná,určitě jí sem dám.

No, nevím, černoušek asi nebude, ale asi taky nebude palomino, trochu mi udělal čáru přes rozpočet, do USA jsem ho poslalajako palomino, haha! Bude buď Dun nebo Buckskin, černá mu i ocásek, ale hlavičku má žluťoučkou, jedinou nebílou nohu má šedohnědorezavou, tak fakt nevím. Bude to překvápko na jaro, až vylíná

23.10.2006 12:35

jackie napsal(a):
No, nevím, černoušek asi nebude, ale asi taky nebude palomino, trochu mi udělal čáru přes rozpočet, do USA jsem ho poslalajako palomino, haha! Bude buď Dun nebo Buckskin, černá mu i ocásek, ale hlavičku má žluťoučkou, jedinou nebílou nohu má šedohnědorezavou, tak fakt nevím. Bude to překvápko na jaro, až vylíná

tak to je náš skoru už 7 měsíční hřebeček Castík, po Catango Z a matka po 13 SHAGYA MIMOŇSKÝ – 4. I když to nevypadalo tak to bude šimlík a je k prodeji. Více info na rpelisek@seznam.cz

23.10.2006 12:35

dolinka napsal(a):
tak to je náš skoru už 7 měsíční hřebeček Castík, po Catango Z a matka po 13 SHAGYA MIMOŇSKÝ – 4. I když to nevypadalo tak to bude šimlík a je k prodeji. Více info na rpelisek@seznam.cz

další

23.10.2006 13:25

jackie napsal(a):

ahoj Jackie bude to red dun,jelikož známá má stejnou barvu i tu hřívu a ocas.

23.10.2006 13:33

bednarik petr napsal(a):
ahoj Jackie bude to red dun,jelikož známá má stejnou barvu i tu hřívu a ocas.

Vážně,myslíš? No to by se mi celkem líbilo . Jen těžko hledám to "red", protože je pořád bílý... tedy spíš jako smetana.

24.10.2006 11:12

jackie napsal(a):
Vážně,myslíš? No to by se mi celkem líbilo . Jen těžko hledám to "red", protože je pořád bílý... tedy spíš jako smetana.

Tak tady je....ošklivé kačátko Kentík.

24.10.2006 11:28

jaruska napsal(a):
Tak tady je....ošklivé kačátko Kentík.

Ještě jednou....

Přidejte reakci

Přidat smajlík