sajma
napsal(a):
Tak sem snima pro začátek sem dám svojí Sheilu-podílová arabka
a ještě Sheilinka...tady má 4 měsice
sajma
napsal(a):
a ještě Sheilinka...tady má 4 měsice
naš letošní hřebčák, po otci:Mistrál, Mmina Elba, po hurikan, pp CT, ale jinak A1/2, nyní na prodej. Foto z www.elba-elmont.estranky.cz, takze, nas Elmont!!!!!
evush2010
napsal(a):
naš letošní hřebčák, po otci:Mistrál, Mmina Elba, po hurikan, pp CT, ale jinak A1/2, nyní na prodej. Foto z www.elba-elmont.estranky.cz, takze, nas Elmont!!!!!
Elmont 2.
sanulka
napsal(a):
Ahoj! Jen tak pro info, kolik by ELMONT stál a kolik je předpokládaná KVH? Je nádherný už teď!
Elmont-cena dle dohody, min. 25.000Kč. odběr v listopadu. Vice info na www.evush.estranky.cz nebo www.elba-elmont.estranky.cz Předpokladana KVH 170 cm. Kvh na 4. měsíci je 142 cm!
evush2010
napsal(a):
Elmont-cena dle dohody, min. 25.000Kč. odběr v listopadu. Vice info na www.evush.estranky.cz nebo www.elba-elmont.estranky.cz Předpokladana KVH 170 cm. Kvh na 4. měsíci je 142 cm!
Elmont
evush2010
napsal(a):
Elmont
Ahoj všem, tak já se taky přidám s novými obrázky, také již z nového působiště
jackie
napsal(a):
Ahoj všem, tak já se taky přidám s novými obrázky, také již z nového působiště
A ještě jednou Angie, kdo ho nezná je to půlroční hřebeček PH...
jackie
napsal(a):
A ještě jednou Angie, kdo ho nezná je to půlroční hřebeček PH...
... a na prodej není
Uživatel s deaktivovaným účtem

jackie
napsal(a):
... a na prodej není
Můj hříbek Zahir (tak nee na prodej)...

napsal(a):
Můj hříbek Zahir (tak nee na prodej)...
S mamčou

napsal(a):
S mamčou
A v celé své kráse!
napsal(a):
A v celé své kráse!
Tak já se také pochlubím letošním prdítkem. Náš Grandík roste jako z vody. V této chvíli je úplně černej, jen okraj ocásku a chloupky v uších má hnědé. Tady je Grandík těsně po vylíhnutí...je to jelimánek,co?
tajemma danny
napsal(a):
Tak já se také pochlubím letošním prdítkem. Náš Grandík roste jako z vody. V této chvíli je úplně černej, jen okraj ocásku a chloupky v uších má hnědé. Tady je Grandík těsně po vylíhnutí...je to jelimánek,co?
A tady mu jsou necelé čtyři měsíce...krasavec
tajemma danny
napsal(a):
A tady mu jsou necelé čtyři měsíce...krasavec
A tady Kevínek, když se narodil tak to byla samá noha. Fakt měl nohy dlouhý jak žirafátko a trošičku křivé ale to se už spravilo...no není kouzelnej
tajemma danny
napsal(a):
A tady Kevínek, když se narodil tak to byla samá noha. Fakt měl nohy dlouhý jak žirafátko a trošičku křivé ale to se už spravilo...no není kouzelnej
a tady je Kevin na čtyřech měsících. Krasavec,co? Už má novou majitelku, která si ho po odstavu odveze, zatím si užívá s Grandem celodenní blbnutí na pastvě. Jo jinak jsem chtěla ještě říct že Grand je na prodej!!!
jaruska
napsal(a):
Ahoj Janíí,mě se Angie moc líbí,je to opravdu povedené hříbátko,ale ještě víc se mi líbí ta jeho maminka,je fakt nááádherná.Vždycky se mi líbily černí koně,až mám z toho Motorku.Ale je taky úžasná.
Ahoj Jaruško,
díky za pochvalu, kobča je fakt černá, letos ani moc nevyšisovala , na sluníčku vypadá hnědě, ale je černá. Kdo ví, jaký bude Angie, už mu totiž černá hříva.....
Dej sem taky Kentíka, jak už je velký
jackie
napsal(a):
Ahoj Jaruško,
díky za pochvalu, kobča je fakt černá, letos ani moc nevyšisovala , na sluníčku vypadá hnědě, ale je černá. Kdo ví, jaký bude Angie, už mu totiž černá hříva.....
Dej sem taky Kentíka, jak už je velký
No fakticky!!!!Že by to byl taky černoušek?No to by byla nádhera!!!Černýho painta jsem viděla,je to již zmiňovaný Dallas Hill Bars,prostě koníček z pohádky.
Dám sem Kentíka,ale musím ho pořádně vyfotit,já jsem ještě neudělala kloudnou fotku,vždycky se mi na ní něco nelíbí,tak až se mi povede pěkná,určitě jí sem dám.
jaruska
napsal(a):
No fakticky!!!!Že by to byl taky černoušek?No to by byla nádhera!!!Černýho painta jsem viděla,je to již zmiňovaný Dallas Hill Bars,prostě koníček z pohádky.
Dám sem Kentíka,ale musím ho pořádně vyfotit,já jsem ještě neudělala kloudnou fotku,vždycky se mi na ní něco nelíbí,tak až se mi povede pěkná,určitě jí sem dám.
No, nevím, černoušek asi nebude, ale asi taky nebude palomino, trochu mi udělal čáru přes rozpočet, do USA jsem ho poslalajako palomino, haha! Bude buď Dun nebo Buckskin, černá mu i ocásek, ale hlavičku má žluťoučkou, jedinou nebílou nohu má šedohnědorezavou, tak fakt nevím. Bude to překvápko na jaro, až vylíná
jackie
napsal(a):
No, nevím, černoušek asi nebude, ale asi taky nebude palomino, trochu mi udělal čáru přes rozpočet, do USA jsem ho poslalajako palomino, haha! Bude buď Dun nebo Buckskin, černá mu i ocásek, ale hlavičku má žluťoučkou, jedinou nebílou nohu má šedohnědorezavou, tak fakt nevím. Bude to překvápko na jaro, až vylíná
tak to je náš skoru už 7 měsíční hřebeček Castík, po Catango Z a matka po 13 SHAGYA MIMOŇSKÝ – 4. I když to nevypadalo tak to bude šimlík a je k prodeji. Více info na rpelisek@seznam.cz
dolinka
napsal(a):
tak to je náš skoru už 7 měsíční hřebeček Castík, po Catango Z a matka po 13 SHAGYA MIMOŇSKÝ – 4. I když to nevypadalo tak to bude šimlík a je k prodeji. Více info na rpelisek@seznam.cz
další
jackie
napsal(a):
ahoj Jackie bude to red dun,jelikož známá má stejnou barvu i tu hřívu a ocas.
jackie
napsal(a):
Vážně,myslíš? No to by se mi celkem líbilo . Jen těžko hledám to "red", protože je pořád bílý... tedy spíš jako smetana.
Tak tady je....ošklivé kačátko Kentík.
jaruska
napsal(a):
Tak tady je....ošklivé kačátko Kentík.
Ještě jednou....