Heldam prima kamarady s konskymi milacky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.11.2006 09:59

ahojky...
chtela bych najit par dobrych kamaradu z okoli olomouce kteri maji sve 4 nohe milacky...za ucelem vyjizdek,osetrovani a rad

1.11.2006 10:03

roxy napsal(a):
ahojky...
chtela bych najit par dobrych kamaradu z okoli olomouce kteri maji sve 4 nohe milacky...za ucelem vyjizdek,osetrovani a rad

Ahojky, já bydlím kousek od Přerova. Ty máš kobylku Jiskru, že? Byla jsem se na ni podívat, když jsem sháněla konika. Máš pěkné fotky.

1.11.2006 10:13

lesik napsal(a):
Ahojky, já bydlím kousek od Přerova. Ty máš kobylku Jiskru, že? Byla jsem se na ni podívat, když jsem sháněla konika. Máš pěkné fotky.

ahoj...jo mam :-) mas icq?

1.11.2006 10:20

roxy napsal(a):

Už sem ti ho poslala ne mejla.

1.11.2006 10:20

roxy napsal(a):

310-259-116 tady je kdyz tak to moje icq :-)
a tobe se nelibila?ze sis ju nekoupila?nebo ti vadila ta jei dusnost?abych ale rekla pravdu,tak od ty doby co ju mam u sebe a je porad na cerstvem vzduchu tak nepozoruji nake problemy,spise naopak...behem meice si ju necham prohlednout od vet at mi rekne jak na tom je atd...chci na jare jiskru nechat pripustit

1.11.2006 10:26

roxy napsal(a):
a tobe se nelibila?ze sis ju nekoupila?nebo ti vadila ta jei dusnost?abych ale rekla pravdu,tak od ty doby co ju mam u sebe a je porad na cerstvem vzduchu tak nepozoruji nake problemy,spise naopak...behem meice si ju necham prohlednout od vet at mi rekne jak na tom je atd...chci na jare jiskru nechat pripustit

napis si to moje icq :-) to bude rychlejsi pac ja za chvilu mizim do prace :-)

1.11.2006 10:45

roxy napsal(a):
ahojky...

Čauky, já jsem taky z okolí Olmika a mám taky svýho miláčka huculáčka . Tys chodila k Verče že?? Já taky

1.11.2006 11:54

roxy napsal(a):

Ahoj Roxy,to,že nepozoruješ žádné problémy u kobylky co se týče dušnosti,je teď v této době normální,zima bývá pro ně úlevou.Nejhorší situace bývá v létě,když je parno a sucho a kdy bys chtěla nejvíc jezdit,tak kobylka nebude moct popadnout dech.Sama mám dušnou poničku,tak opravdu vím,o čem mluvím,navíc,když byla březí,vůbec jsem nevěděla,jestli ráno nepřijdu do její venkovní ubikace a nebude tam ležet a zápasit o život.Když jsou tyto kobylky březí,je to na ně ještě větší zátěž,musejí dýchat za 2 a navíc ten plod,když už je velký,tlačí ičástečně i na plíce.
Nedávno moje kamarádka prodávala taky hezkou žlutou kobylu,ale byla dušná.já jsem o ní přemýšlela s tím,že bych jí vyměnila za tu,co jsem měla doma.Ještě,že jsem to neudělala,kobylu našla kámoška asi za víc jak týden ležet,už jí nebylo pomoci.
Chci Ti jen říct,že v této zimní době Tvoje kobylka problémy s dýcháním mít nebude,ale přijdou v létě.

2.11.2006 19:12

karwen napsal(a):
Čauky, já jsem taky z okolí Olmika a mám taky svýho miláčka huculáčka . Tys chodila k Verče že?? Já taky

ahojky ja jsem taky z olomouce a mam svymo milaska.je sqvelej a moooc sikovnej kdyztak napiste na 328 247 043 zatiiim papaa

22.11.2007 14:22

parley napsal(a):
ahojky ja jsem taky z olomouce a mam svymo milaska.je sqvelej a moooc sikovnej kdyztak napiste na 328 247 043 zatiiim papaa

ahojky jsem z Olomouce a mám svoje čtyřnohého miláčka,jestli chceš pokecat tak dyžtak napiš na icq-412-418-161 Zatím ahojky

22.11.2007 19:40

keizi15 napsal(a):
ahojky jsem z Olomouce a mám svoje čtyřnohého miláčka,jestli chceš pokecat tak dyžtak napiš na icq-412-418-161 Zatím ahojky

tak já se taky přidám Jsem z Horky u Olomouce
Moje icq je 318227240

22.11.2007 19:49

sejtanek napsal(a):
tak já se taky přidám Jsem z Horky u Olomouce
Moje icq je 318227240

Holky, Marcelka bude ráda, že jste se ozvaly... Sice rok po vznesení dotazu, ale ona je kamarádská.

22.11.2007 20:06

scratchie napsal(a):
Holky, Marcelka bude ráda, že jste se ozvaly... Sice rok po vznesení dotazu, ale ona je kamarádská.

ty ses vazne trapna ...starej se radsi o sebe,udelas lip ...

22.11.2007 20:52

roxy napsal(a):
ty ses vazne trapna ...starej se radsi o sebe,udelas lip ...

Co valis? Mne jen pobavilo, ze se holky ozvaly i na rok stary tema, takze v klidu. Nenapadlo me, ze to pochopis jinak. A kamaradska ses ne? Takze nevim v cem je problem.

22.11.2007 20:57

scratchie napsal(a):
Co valis? Mne jen pobavilo, ze se holky ozvaly i na rok stary tema, takze v klidu. Nenapadlo me, ze to pochopis jinak. A kamaradska ses ne? Takze nevim v cem je problem.

byla bych rada,kdybys ses vubec nevyjadrovala co se tyka me osoby pac se vubec nezname ...diky
ja se o tebe taky nestaram a to sem slysela pekny veci ...dekuju

22.11.2007 21:05

roxy napsal(a):
byla bych rada,kdybys ses vubec nevyjadrovala co se tyka me osoby pac se vubec nezname ...diky
ja se o tebe taky nestaram a to sem slysela pekny veci ...dekuju

O mne si slysela pekny veci? To by me zajimalo, klidne napis na icq, protoze to by me opravdu zajimalo. Ale nechapu proc se do me navazis, kdyz jsem proti tobe nic nenapsala...NIC proti tobe...jen ze jsi kamaradska? To ti vadi? Tak to fakt nechapu...

22.11.2007 21:07

scratchie napsal(a):
O mne si slysela pekny veci? To by me zajimalo, klidne napis na icq, protoze to by me opravdu zajimalo. Ale nechapu proc se do me navazis, kdyz jsem proti tobe nic nenapsala...NIC proti tobe...jen ze jsi kamaradska? To ti vadi? Tak to fakt nechapu...

vis,ja bych byla rada,kdybys sis me vubec nevsimala ...to chci tak moc ? diky

22.11.2007 21:09

roxy napsal(a):
vis,ja bych byla rada,kdybys sis me vubec nevsimala ...to chci tak moc ? diky

Ja jen furt nechapu co se deje? Co jsem ti zrovna JA udelala? Videli jsme se parkrat v zivote,normalne si piseme na icq a ted to to... Chm chm chm.

22.11.2007 21:15

scratchie napsal(a):
Ja jen furt nechapu co se deje? Co jsem ti zrovna JA udelala? Videli jsme se parkrat v zivote,normalne si piseme na icq a ted to to... Chm chm chm.

ježiš marja marcelo!co ti zase hrabe?člověk o tobě řekne že seš kamarádská a ty na něj vyjedeš?takovou tě teda neznám

22.11.2007 21:16

scratchie napsal(a):

Já se taky přidám jsem od Olomouce, moje icq- 398-203-682

22.11.2007 21:28

jessinka napsal(a):
ježiš marja marcelo!co ti zase hrabe?člověk o tobě řekne že seš kamarádská a ty na něj vyjedeš?takovou tě teda neznám

baro,starej se o sebe,diky

22.11.2007 21:29

scratchie napsal(a):

tak promin,mozna si te z nekym pletu ...jake to mas icq ? ja ani nevim zda te jeste mam ....

22.11.2007 21:31

roxy napsal(a):
baro,starej se o sebe,diky

já se o sebe starám.ale proč jsem skoro na každýho taková hnusná???..najednou!

22.11.2007 21:33

roxy napsal(a):
tak promin,mozna si te z nekym pletu ...jake to mas icq ? ja ani nevim zda te jeste mam ....

ja si prave myslim, ze si me pletes... Ale mrkni na ty koniky z Olomouce, nedavno jsem tam davala fotku svoji haflosi - jeste jsi mi tam psala, ze je to pekna fotka. Prave se mi nejak nezdalo, jak si po me vyjela.

22.11.2007 21:38

scratchie napsal(a):
ja si prave myslim, ze si me pletes... Ale mrkni na ty koniky z Olomouce, nedavno jsem tam davala fotku svoji haflosi - jeste jsi mi tam psala, ze je to pekna fotka. Prave se mi nejak nezdalo, jak si po me vyjela.

jeziiiiiisiiiiiiiiii
sorrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ....me uz vazne hrabe,sem si te spletla s jednou holcinou co porad reje a houby me zna
moc moc moc moc plomiiiiiin

Přidejte reakci

Přidat smajlík