roxy
napsal(a):
ahoj...jo mam :-) mas icq?
310-259-116 tady je kdyz tak to moje icq :-)
a tobe se nelibila?ze sis ju nekoupila?nebo ti vadila ta jei dusnost?abych ale rekla pravdu,tak od ty doby co ju mam u sebe a je porad na cerstvem vzduchu tak nepozoruji nake problemy,spise naopak...behem meice si ju necham prohlednout od vet at mi rekne jak na tom je atd...chci na jare jiskru nechat pripustit
roxy
napsal(a):
a tobe se nelibila?ze sis ju nekoupila?nebo ti vadila ta jei dusnost?abych ale rekla pravdu,tak od ty doby co ju mam u sebe a je porad na cerstvem vzduchu tak nepozoruji nake problemy,spise naopak...behem meice si ju necham prohlednout od vet at mi rekne jak na tom je atd...chci na jare jiskru nechat pripustit
napis si to moje icq :-) to bude rychlejsi pac ja za chvilu mizim do prace :-)
roxy
napsal(a):
Ahoj Roxy,to,že nepozoruješ žádné problémy u kobylky co se týče dušnosti,je teď v této době normální,zima bývá pro ně úlevou.Nejhorší situace bývá v létě,když je parno a sucho a kdy bys chtěla nejvíc jezdit,tak kobylka nebude moct popadnout dech.Sama mám dušnou poničku,tak opravdu vím,o čem mluvím,navíc,když byla březí,vůbec jsem nevěděla,jestli ráno nepřijdu do její venkovní ubikace a nebude tam ležet a zápasit o život.Když jsou tyto kobylky březí,je to na ně ještě větší zátěž,musejí dýchat za 2 a navíc ten plod,když už je velký,tlačí ičástečně i na plíce.
Nedávno moje kamarádka prodávala taky hezkou žlutou kobylu,ale byla dušná.já jsem o ní přemýšlela s tím,že bych jí vyměnila za tu,co jsem měla doma.Ještě,že jsem to neudělala,kobylu našla kámoška asi za víc jak týden ležet,už jí nebylo pomoci.
Chci Ti jen říct,že v této zimní době Tvoje kobylka problémy s dýcháním mít nebude,ale přijdou v létě.
scratchie
napsal(a):
Co valis? Mne jen pobavilo, ze se holky ozvaly i na rok stary tema, takze v klidu. Nenapadlo me, ze to pochopis jinak. A kamaradska ses ne? Takze nevim v cem je problem.
byla bych rada,kdybys ses vubec nevyjadrovala co se tyka me osoby pac se vubec nezname ...diky
ja se o tebe taky nestaram a to sem slysela pekny veci ...dekuju
roxy
napsal(a):
byla bych rada,kdybys ses vubec nevyjadrovala co se tyka me osoby pac se vubec nezname ...diky
ja se o tebe taky nestaram a to sem slysela pekny veci ...dekuju
O mne si slysela pekny veci? To by me zajimalo, klidne napis na icq, protoze to by me opravdu zajimalo. Ale nechapu proc se do me navazis, kdyz jsem proti tobe nic nenapsala...NIC proti tobe...jen ze jsi kamaradska? To ti vadi? Tak to fakt nechapu...
scratchie
napsal(a):
O mne si slysela pekny veci? To by me zajimalo, klidne napis na icq, protoze to by me opravdu zajimalo. Ale nechapu proc se do me navazis, kdyz jsem proti tobe nic nenapsala...NIC proti tobe...jen ze jsi kamaradska? To ti vadi? Tak to fakt nechapu...
vis,ja bych byla rada,kdybys sis me vubec nevsimala ...to chci tak moc ? diky
roxy
napsal(a):
tak promin,mozna si te z nekym pletu ...jake to mas icq ? ja ani nevim zda te jeste mam ....
ja si prave myslim, ze si me pletes... Ale mrkni na ty koniky z Olomouce, nedavno jsem tam davala fotku svoji haflosi - jeste jsi mi tam psala, ze je to pekna fotka. Prave se mi nejak nezdalo, jak si po me vyjela.
scratchie
napsal(a):
ja si prave myslim, ze si me pletes... Ale mrkni na ty koniky z Olomouce, nedavno jsem tam davala fotku svoji haflosi - jeste jsi mi tam psala, ze je to pekna fotka. Prave se mi nejak nezdalo, jak si po me vyjela.
jeziiiiiisiiiiiiiiii
sorrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ....me uz vazne hrabe,sem si te spletla s jednou holcinou co porad reje a houby me zna
moc moc moc moc plomiiiiiin