Potomci hřebce Duramus II

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.11.2006 19:05

Sem vkládejte fotky potomků hřebce Duramus II.

21.11.2006 09:15

tamburine napsal(a):
Sem vkládejte fotky potomků hřebce Duramus II.

Já mám kobylku po tomhle hřebci, je to zlatíčko, ale neuvěřitelná lenoška, což jak jsem vyčetla na netu zdědila po taťkovi. Jinak celkem slušně a ráda skáče. V krvi má po babičce čtvrtinu hucula

21.11.2006 09:20

sovicka napsal(a):
Já mám kobylku po tomhle hřebci, je to zlatíčko, ale neuvěřitelná lenoška, což jak jsem vyčetla na netu zdědila po taťkovi. Jinak celkem slušně a ráda skáče. V krvi má po babičce čtvrtinu hucula

Ty máš taky potomka Duramuse? Jakej je? Taky je to takovej lenoch?
I když pro žrádlo udělá kobylka cokoliv, to se kolikrát sama vypustí z ohrady - prej je tam totiž lepší tráva

21.11.2006 09:23

sovicka napsal(a):
Ty máš taky potomka Duramuse? Jakej je? Taky je to takovej lenoch?
I když pro žrádlo udělá kobylka cokoliv, to se kolikrát sama vypustí z ohrady - prej je tam totiž lepší tráva

No a tady ještě jedna z výběhu...

21.11.2006 10:54

sovicka napsal(a):
No a tady ještě jedna z výběhu...

ahojky,chtěla jsem se zeptat na hřebce Duramus Alpaka,nevím jestli je to jeho syn nebo naopak,ale po Duramus Alpaka znám jednoho koníka,je mohutnější a má všechny čtyři nožky bílé,ale to má po mamině,bohužel teď nemám u sebe fotky.Jestli znáte jednoho z nich tak pište,děkuji

21.11.2006 14:32

verule napsal(a):
ahojky,chtěla jsem se zeptat na hřebce Duramus Alpaka,nevím jestli je to jeho syn nebo naopak,ale po Duramus Alpaka znám jednoho koníka,je mohutnější a má všechny čtyři nožky bílé,ale to má po mamině,bohužel teď nemám u sebe fotky.Jestli znáte jednoho z nich tak pište,děkuji

jÁ MĚLA KLISNU PO DURÁMUS ALPAKA ,MATKA LUCRÉTIE,FOTO TAKÉ BOHUŽEL NEMÁM,KLISNA BYLA MOHUTNÁ HNĚDKA,MĚLA JEN DVĚ ZADNÍ PONOŽKY,kLISNA NEMĚLA DOBRÝ CHARAKTER ,.

Přidejte reakci

Přidat smajlík