Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.11.2006 23:09

Dávejte sem vase hezky fotky oslíku
Já žadnyho nemam tak bych se alespon rada podivala na vase
fotecky

21.11.2006 23:19

kubeska napsal(a):
fotecky

Odpočívající Týna

21.11.2006 23:28

kubeska napsal(a):
fotecky

Zakladatelka našeho chovu Mala.

21.11.2006 23:36

kubeska napsal(a):
fotecky

Taťulda Honzík.

21.11.2006 23:45

kubeska napsal(a):
fotecky

Rozárka s Rainy.

21.11.2006 23:49

kubeska napsal(a):
fotecky

Vzpomínka na Radulku...

21.11.2006 23:57

kubeska napsal(a):
fotecky

Souboj taťky se synem - Honzík a Teno.

22.11.2006 00:02

kubeska napsal(a):
fotecky

Rainman.

22.11.2006 11:34

oslik napsal(a):
Rainman.

ti jsou krásní!!! mohla bych se zeptat, kolik se tak pohybuje cena za odstávče? o koupi neuvažuji, jenom mě to zajímá, jsou opravdu rozkošní

22.11.2006 18:44

gituna napsal(a):
ti jsou krásní!!! mohla bych se zeptat, kolik se tak pohybuje cena za odstávče? o koupi neuvažuji, jenom mě to zajímá, jsou opravdu rozkošní

Moc děkuji za pochvalu, jsou to zlatíčka! Ceny odstavených hřebečků bývají kolem 10.000, za osličky mnohdy chtějí chovatelé až dvojnásobek.

Neregistrovaný uživatel

22.11.2006 20:19
Neregistrovaný uživatel

oslik napsal(a):
Moc děkuji za pochvalu, jsou to zlatíčka! Ceny odstavených hřebečků bývají kolem 10.000, za osličky mnohdy chtějí chovatelé až dvojnásobek.

To naši kamarádi jeli na oslících i huberta - to vyjadřuje všestrannost oslíků:)

Neregistrovaný uživatel

22.11.2006 20:20
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
To naši kamarádi jeli na oslících i huberta - to vyjadřuje všestrannost oslíků:)

No nejsou úžasný?.)

Neregistrovaný uživatel

22.11.2006 20:21
Neregistrovaný uživatel

No nejsou úžasný?.)

Neregistrovaný uživatel

22.11.2006 20:22
Neregistrovaný uživatel

22.11.2006 20:23

To je úža!!!! Jsou fakt suproví!

Neregistrovaný uživatel

22.11.2006 20:24
Neregistrovaný uživatel

... jako v pohádce...:)

Neregistrovaný uživatel

22.11.2006 20:27
Neregistrovaný uživatel

... jako v pohádce...:)

No odjeli celýho huberta a to enchali mrkev na provazku doma:)

23.11.2006 12:56

No odjeli celýho huberta a to enchali mrkev na provazku doma:)

Naše Klaudie

23.11.2006 13:02

jitka napsal(a):
Naše Klaudie

a ještě jednou Klaudie

23.11.2006 17:31

jitka napsal(a):
a ještě jednou Klaudie

Tak ty sou suproví kolik tak uveze oslík ???

23.11.2006 18:48

kubeska napsal(a):

Mojžíš

23.11.2006 22:13

kubeska napsal(a):

Oslík prý unese až trojnásobek své váhy, ale jak dlouho to jeho tělo vydrží? Podle dostupných informací by prý neměl nosit více, jak 25% své váhy - jedná-li se o jezdce a pokud je využíván jako soumar, váha břemene by neměla překročit 20% jeho tělesné hmotnosti.

23.11.2006 22:15

misulinka napsal(a):
Mojžíš

Prosim, prosim, odkud je Mojžíš a je to hřebec nebo valášek?

23.11.2006 22:21

oslik napsal(a):
Oslík prý unese až trojnásobek své váhy, ale jak dlouho to jeho tělo vydrží? Podle dostupných informací by prý neměl nosit více, jak 25% své váhy - jedná-li se o jezdce a pokud je využíván jako soumar, váha břemene by neměla překročit 20% jeho tělesné hmotnosti.

Ještě přidám oslího novorozence.

24.11.2006 18:10

oslik napsal(a):

Zdravím Vás paní Martino,
právě toto, teď již roční oslátko, mělo být naše. Ale odřekli jsme jej, jelikož jsme si již koupili oslíka přímo na Moravě. Je to 4-letý oslík makedonský jménem Pajda a pochází z Bulharska. Je to hřebeček a pořádný raubíř. Před pár měsíci jsme mu doplnili jeho stádečko o koníka haflinga. Nedají si pokoj. Pořád musí ten náš lump do koníka vrtat a štípat ho. Jak se chovají Vaši hřebečci?

24.11.2006 18:15

oslik napsal(a):

Takto jsme si toho našeho lumpíka vezli domů .

24.11.2006 18:34

zajickova napsal(a):
Takto jsme si toho našeho lumpíka vezli domů .

To je super, co to bylo za auto ?

24.11.2006 21:20

zajickova napsal(a):
Zdravím Vás paní Martino,
právě toto, teď již roční oslátko, mělo být naše. Ale odřekli jsme jej, jelikož jsme si již koupili oslíka přímo na Moravě. Je to 4-letý oslík makedonský jménem Pajda a pochází z Bulharska. Je to hřebeček a pořádný raubíř. Před pár měsíci jsme mu doplnili jeho stádečko o koníka haflinga. Nedají si pokoj. Pořád musí ten náš lump do koníka vrtat a štípat ho. Jak se chovají Vaši hřebečci?

Dobrý den Renato,
oni ti oslí kluci budou asi všichni stejní. Náš Honzík taky pořád holky provokuje, na jaře se alespoň trochu vyřádil se svým synem Teníkem. Když se někde něco šustne, hned je v pohotovosti a hýká doslova na lesy, občas shání dohromady kozí stádo, což se mi zrovna dvakrát nelíbí, protože při tom vyhazuje a já mám obavy, že se jednou trefí. Naposledy připouštěl v červenci, tak už je z té nečinnosti asi nervní. Naštěstí na lidi je jako beránek a je velký mazel. Už je Pajda tatínkem?

24.11.2006 22:56

oslik napsal(a):
Prosim, prosim, odkud je Mojžíš a je to hřebec nebo valášek?

Mojžíšek je valášek a kontakt na majitele je zde: http://gimt.wz.cz/

25.11.2006 22:40

misulinka napsal(a):
Mojžíšek je valášek a kontakt na majitele je zde: http://gimt.wz.cz/

Díky moc!! Škoda, že to není hřebeček, moc by se mi líbil na připuštění některé z našich oslic, je nádherný.

26.11.2006 19:19

oslik napsal(a):
Vzpomínka na Radulku...

Tak já sem přidám Pištu...

26.11.2006 19:21

k a t k a napsal(a):
Tak já sem přidám Pištu...

...a Ferouška(Doufám že mě majitelé neuškrtí za uveřejnění fotek:-))

29.11.2006 17:08

oslik napsal(a):
Dobrý den Renato,
oni ti oslí kluci budou asi všichni stejní. Náš Honzík taky pořád holky provokuje, na jaře se alespoň trochu vyřádil se svým synem Teníkem. Když se někde něco šustne, hned je v pohotovosti a hýká doslova na lesy, občas shání dohromady kozí stádo, což se mi zrovna dvakrát nelíbí, protože při tom vyhazuje a já mám obavy, že se jednou trefí. Naposledy připouštěl v červenci, tak už je z té nečinnosti asi nervní. Naštěstí na lidi je jako beránek a je velký mazel. Už je Pajda tatínkem?

Dobrý den paní Martino,
náš Pajda taky velmi rád naháněl kozy a dokonce se mu podařilo jednu naši velkou rohatou kozenu 2x povalit na zem a zalehnout ji. Opravdu nevím, jestli si myslel, že by s ní něco mohlo být nebo si jen tak brutálně hrál. Kozeně naštěstí nic nebylo, i když to tak na první pohled nevypadalo.
Pajda ještě tatínkem není. Před necelými 2 lety se svého úkolu neuměl ještě zhostit (asi z důvodu přílišného mládí-měl 2,5 roku). Snad příští rok se mu to podaří-už má domluvenou nevěstu.

29.11.2006 17:09

blanche napsal(a):
To je super, co to bylo za auto ?

Byla to Škoda 1203 a stále slouží mj. k převozům oslic našich známých.

29.11.2006 22:22

zajickova napsal(a):
Dobrý den paní Martino,
náš Pajda taky velmi rád naháněl kozy a dokonce se mu podařilo jednu naši velkou rohatou kozenu 2x povalit na zem a zalehnout ji. Opravdu nevím, jestli si myslel, že by s ní něco mohlo být nebo si jen tak brutálně hrál. Kozeně naštěstí nic nebylo, i když to tak na první pohled nevypadalo.
Pajda ještě tatínkem není. Před necelými 2 lety se svého úkolu neuměl ještě zhostit (asi z důvodu přílišného mládí-měl 2,5 roku). Snad příští rok se mu to podaří-už má domluvenou nevěstu.

Zdravím Vás, Renato,
to je snad úděl oslích kluků, že až moc "milují" kozy. Často mí píší nebo volají majitelé oslích hřebců, že jejich kozinám ubližují a ptají se, co s tím. Oslice snad ani takové problémy nemají. Asi to bude tím, že jim v žilách nebouří testosteron
Tak to jsem to s Vaším Pajdou popletla, já myslela, že se tehdy zadařilo. Je moc hezký, tak držím palečky, aby se oslátko povedlo příští rok

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.12.2016 15:03
Uživatel s deaktivovaným účtem

Chovatel osliků na moravě?

Přidejte reakci

Přidat smajlík