Bílí,grošovaní a černí koníci sem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.11.2006 17:44

semka davejte fotecky vasich milacku v techto barvach,......

24.11.2006 06:54

parkuracek napsal(a):

Bílý a černá...

24.11.2006 06:57

jackie napsal(a):
Bílý a černá...

a ještě jednou

24.11.2006 07:54

jackie napsal(a):
a ještě jednou

Jani,Ty sem schválně dáváš tu kobču,abychom Ti jí mohli závidět,viď?Opravdu je moc krásná.Jezdíš na ní vůbec?Máš nějákou fotočku pod sedlem?Jo co moje deka?Je pořád ve skříni?Neboj,někdy to vyjde,že pojedem okolo kvůli stezkám.Zdravím koníky i hříbadlo !!!!!

24.11.2006 08:06

jaruska napsal(a):
Jani,Ty sem schválně dáváš tu kobču,abychom Ti jí mohli závidět,viď?Opravdu je moc krásná.Jezdíš na ní vůbec?Máš nějákou fotočku pod sedlem?Jo co moje deka?Je pořád ve skříni?Neboj,někdy to vyjde,že pojedem okolo kvůli stezkám.Zdravím koníky i hříbadlo !!!!!

haha, Jaruško, nedávám ji sem kvůli závidění, ale proto, že jinou černou nemám (když zadavatelka chtěla černé koníky). Neboj, deka je ve skříni a čeká! Na kobylce nejezdím (ale obsednutá je), je teď na mateřské. Nemá úplně fit nožky, na jaře budeme léčit a pak půjde doufám pod sedlo. Já taky moc zdravím vás všecky! Co Motorka, jak funguje, už tolik netrucuje?
Dávám sem fotečku, jak ta moje kobylka vypadala, když jí byly tři měsíce! Nikdo by neřekl, že bude jednou černá...

24.11.2006 08:07

jackie napsal(a):
haha, Jaruško, nedávám ji sem kvůli závidění, ale proto, že jinou černou nemám (když zadavatelka chtěla černé koníky). Neboj, deka je ve skříni a čeká! Na kobylce nejezdím (ale obsednutá je), je teď na mateřské. Nemá úplně fit nožky, na jaře budeme léčit a pak půjde doufám pod sedlo. Já taky moc zdravím vás všecky! Co Motorka, jak funguje, už tolik netrucuje?
Dávám sem fotečku, jak ta moje kobylka vypadala, když jí byly tři měsíce! Nikdo by neřekl, že bude jednou černá...

A ještě jednu se sedlem..

24.11.2006 08:21

jackie napsal(a):

Ježíšku,ta je opravdu suprová.Já Ti jí samozřejmě závidím,ale jelikož jsem člověk,tak tuto ošklivou vlastnost vyvažuju tím,že Ti jí přeju.Se sedlem jí to moc sluší.
Motorku už bych nevyměnila za nic na světě,přišla jsem na to,že když je někde nějáký problém a ona nechce jít dopředu sama,normálně slezu,vedu jí a ona už za mnou jako za vedoucím koněm jde jako osel,už ten problém,kterého se bála,neřeší,protože nejde první.No,takhle dopadá uklidněnej parelista.Je fakt strašně,ale opravdu strašně moc hodná a v terénu pohodlná.Musím jí jezdit sice na páce,ale jenom na malíčku a vždycky,když dojezdíme,tak má Motorka plnou hubičku slin,tak si myslím,že nám to funguje.Ona je určitě taky ráda,že je tady,vidím to na ní.Ráno vždycky řehtá,když je jdu pouštět a pak kdykoliv mě vidí přicházet do výběhu,přijde.A to můj známej říkal,že je i hezká,že jí to pod sedlem moc sluší a vypadá jako opravdický westernový kůň.No chvíli jsem se smála,ale ono jí to opravdu sluší,musím si jí pochválit.A hýčkám si jí i z toho důvodu,že pod sedlem opravdu nevyhazuje.No ale ve výběhu,když se honěj,tak jí ta prdelinka lítá nahoru docela slušně,pod sedlem je ale opravdu moc hodná.A to si představ,že jsem se na ní nebyla vůbec podívat,jen jsem jí viděla na fotce.A jsem hrozně ráda,že jí tady mám.
Ahojky,Jarča.

24.11.2006 09:22

jaruska napsal(a):
Ježíšku,ta je opravdu suprová.Já Ti jí samozřejmě závidím,ale jelikož jsem člověk,tak tuto ošklivou vlastnost vyvažuju tím,že Ti jí přeju.Se sedlem jí to moc sluší.
Motorku už bych nevyměnila za nic na světě,přišla jsem na to,že když je někde nějáký problém a ona nechce jít dopředu sama,normálně slezu,vedu jí a ona už za mnou jako za vedoucím koněm jde jako osel,už ten problém,kterého se bála,neřeší,protože nejde první.No,takhle dopadá uklidněnej parelista.Je fakt strašně,ale opravdu strašně moc hodná a v terénu pohodlná.Musím jí jezdit sice na páce,ale jenom na malíčku a vždycky,když dojezdíme,tak má Motorka plnou hubičku slin,tak si myslím,že nám to funguje.Ona je určitě taky ráda,že je tady,vidím to na ní.Ráno vždycky řehtá,když je jdu pouštět a pak kdykoliv mě vidí přicházet do výběhu,přijde.A to můj známej říkal,že je i hezká,že jí to pod sedlem moc sluší a vypadá jako opravdický westernový kůň.No chvíli jsem se smála,ale ono jí to opravdu sluší,musím si jí pochválit.A hýčkám si jí i z toho důvodu,že pod sedlem opravdu nevyhazuje.No ale ve výběhu,když se honěj,tak jí ta prdelinka lítá nahoru docela slušně,pod sedlem je ale opravdu moc hodná.A to si představ,že jsem se na ní nebyla vůbec podívat,jen jsem jí viděla na fotce.A jsem hrozně ráda,že jí tady mám.
Ahojky,Jarča.

Tak to je náš šimlík...

24.11.2006 09:23

brodska napsal(a):
Tak to je náš šimlík...

Tady černoušek...

24.11.2006 09:24

brodska napsal(a):
Tady černoušek...

A naposledy ...

24.11.2006 10:34

jackie napsal(a):

Oni jsou některý koně prostě dárkové balení-nikdy nevíš,co Ti z něj vyleze.Naše Queen se narodila zrzavá jak liška a teď krásně proběluje,docela má i puntíky,ale ty asi časem možná zmizí,až bude kobča víc bílá.
Ta tvoje je moc moc hezká,taky by se mi moc líbila-každý se za ní poohlédne.Ale faktem u koní pořád zůstává,že ten vzhled je až na druhém místě,nejvíce rozhodující je jeho povaha.

shettysheila

24.11.2006 12:35
shettysheila

parkuracek napsal(a):

Moje Shetland klisnička Sheila v arabské ohlávce. Že jí to sluší?

shettysheila

24.11.2006 12:37
shettysheila

shettysheila napsal(a):
Moje Shetland klisnička Sheila v arabské ohlávce. Že jí to sluší?

A ještě jednou...Sheilinka v arabské ohlávce.

24.11.2006 12:45

jaruska napsal(a):
Oni jsou některý koně prostě dárkové balení-nikdy nevíš,co Ti z něj vyleze.Naše Queen se narodila zrzavá jak liška a teď krásně proběluje,docela má i puntíky,ale ty asi časem možná zmizí,až bude kobča víc bílá.
Ta tvoje je moc moc hezká,taky by se mi moc líbila-každý se za ní poohlédne.Ale faktem u koní pořád zůstává,že ten vzhled je až na druhém místě,nejvíce rozhodující je jeho povaha.

Jaruško, v tom s tebou souhlasím. Povaha rozhoduje, proto mám právě tuhle kobylku a ač na ní nejezdím (zatím), tak bych ji neprodala. Každý, kdo ji zná, tvrdí, že je to spíš pes než kůň. Má ráda lidi, je velmi komunikativní, chytrá, klidná, hodná, ochotná, můžeš s ní v podstatě dělat, co chceš. Není bázlivá. A taky je dominantní, ale s jejím hříbátkem jsme mohli hned po narození manipulovat jak jsme potřebovali. A její hříbě je přesná kopie máminy povahy, možná je ještě víc rád s lidmi (i když je odmalička ve stádě). Tak koníkům zdar!

24.11.2006 13:44

shettysheila napsal(a):
A ještě jednou...Sheilinka v arabské ohlávce.

tak já s epřidám mými poníky,první černá welsh sáva

24.11.2006 13:45

anushka napsal(a):

a druhá poloviční albínka

24.11.2006 13:46

anushka napsal(a):

Meliska

25.11.2006 22:03

parkuracek napsal(a):

A jeden bělouš s černou hřívou

25.11.2006 22:04

microfon napsal(a):
A jeden bělouš s černou hřívou

27.11.2006 06:56

jackie napsal(a):
Charlie

ještě jednou Charlie

28.11.2006 15:48

jaruska napsal(a):
Ahojky,Jarča.

naše smíšená bělka Shaves, 7 let

28.11.2006 15:52

evush2010 napsal(a):
naše smíšená bělka Shaves, 7 let

a ještě hlavinka

30.11.2006 15:05

parkuracek napsal(a):

luck

30.11.2006 23:38

jackie napsal(a):
Bílý a černá...

tak pridavam.

Přidejte reakci

Přidat smajlík