TOTO JE MOJE SRDICKO...CHCI JEN RICI,ZE RANY SE UZ HOJI DOCELA DOBRE...NA FOTCE DE VIDET KDE JE VSUDE POKOUSANA :( UZ AT JE V PORADKU
koniisek
napsal(a):
TOTO JE MOJE SRDICKO...CHCI JEN RICI,ZE RANY SE UZ HOJI DOCELA DOBRE...NA FOTCE DE VIDET KDE JE VSUDE POKOUSANA :( UZ AT JE V PORADKU
JA A JISKRA PRI SKOKU
OMLOUVAM SE ZA KVALITU FOTECKY :§)
koniisek
napsal(a):
Karo ČT - 16let
smoulinka
napsal(a):
Karo ČT - 16let
To je náš ryzák Mário. Je mu 8 let. Po hřebci Artist a matce Malajce.
pindoliny
napsal(a):
To je náš ryzák Mário. Je mu 8 let. Po hřebci Artist a matce Malajce.
A tohle je Kleo. Otec Artist a matka Kajli. Je mu taky 8 let
koniisek
napsal(a):
Tohle je kamarádky zrzatej valášek Sahib po Grantastovi, z Blanky (Po Alarm) Je mu 8 let.
koniisek
napsal(a):
A ještě jednou se mnou na ZZVJ
koniisek
napsal(a):
JA A JISKRA PRI SKOKU
OMLOUVAM SE ZA KVALITU FOTECKY :§)
¨Glen Elba
evush2010
napsal(a):
¨Glen Elba
Elbě už bude 12, ale nevypada na to a jestě foto jejího letošního synátora, nyní již prodaného
po otci CT Mistrál
evush2010
napsal(a):
Elbě už bude 12, ale nevypada na to a jestě foto jejího letošního synátora, nyní již prodaného
po otci CT Mistrál
Ahojky,tak na konec Monty cestu přežil v pohodě,už toho celkem dost,jela jsem s ním celou cestu ve vozíku No oko dobrý,mám jen roztržené obočí pěkná móňo
Dnes jsme ho pustili s kamarádama ven a proběhl nám ohradníkem až k sousedce,ale jinak pohoda
No snad ho to brzy přejde,chudinka první nic bez mamky
Ale dal si pěkně večeři a s naším hřebčákem je největší kamarád
O víkendu sem šoupnu pár fotek,až nafotím
satix

koniisek
napsal(a):
vypadam sice blbe ale kun vypada dobre
koniisek
napsal(a):
Vidia
pindoliny
napsal(a):
A tohle je Kleo. Otec Artist a matka Kajli. Je mu taky 8 let
Kleo s mámou.
lajka
napsal(a):
Vidia
Tak já přidám Leontýnku...je to ČESKEJ TEPLÁK...super klisnička.
tajemma danny
napsal(a):
Tak já přidám Leontýnku...je to ČESKEJ TEPLÁK...super klisnička.
a etě jedna fotečka...zbytek mám na stránkách, takže kdyby jste někdo chtěl zabrousit na můj web www.album.volny.cz/tajemna.danny v sekci Leontýnka
tajemma danny
napsal(a):
a etě jedna fotečka...zbytek mám na stránkách, takže kdyby jste někdo chtěl zabrousit na můj web www.album.volny.cz/tajemna.danny v sekci Leontýnka
Tak přidám ještě Svita
koniisek
napsal(a):
tak vám sem posílám fotku kobylky sherri
sherri30
napsal(a):
tak vám sem posílám fotku kobylky sherri
skariš, mám rezavého koně, ČT a najednou témat, kde se s ní můžu pochlubit...:)))
tady ve stáji, tak na mě čučí po ránku:)
kukinatost
napsal(a):
skariš, mám rezavého koně, ČT a najednou témat, kde se s ní můžu pochlubit...:)))
tady ve stáji, tak na mě čučí po ránku:)
no, aby tež byla trochu vidět...ona je vcelku taková roztomile otravná a vlezlá..:)
kukinatost
napsal(a):
no, aby tež byla trochu vidět...ona je vcelku taková roztomile otravná a vlezlá..:)
to hypnotizovala pesana a tady dlube do Kerky...
kukinatost
napsal(a):
to hypnotizovala pesana a tady dlube do Kerky...
Flora
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Tak přidávám moji zrzatici Elisabet
přidávám foto mé zrzky Aji (Arie Old)
koniisek
napsal(a):
Nejhezčí ryzka ČT Revenge po Przedswit XVI-?(teď si nevzpomenu) a matince Mišel.
rebeks
napsal(a):
Nejhezčí ryzka ČT Revenge po Przedswit XVI-?(teď si nevzpomenu) a matince Mišel.
a ještě jedna, kde vynikne barva
koniisek
napsal(a):
Uživatel s deaktivovaným účtem

koniisek
napsal(a):
Moje Aranka...
koniisek
napsal(a):
A Aranka se synem Delar ś Boy
Neregistrovaný uživatel

Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
www.silverek.webovastranka.cz
muj ryzak ČT
Můj Cortéz po Calanthano,4 roky
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Můj Cortéz po Calanthano,4 roky
Ajuška (Arie Old) po Silvaner buňovský
pettankaa
napsal(a):
Ajuška (Arie Old) po Silvaner buňovský
A ještě jedna fotečka Aji
koniisek
napsal(a):
Tak přihodím taky rezavý český teplásy
Tady náš Albion
janda
napsal(a):
Tak přihodím taky rezavý český teplásy
Tady náš Albion
Rituše - je to sice zapsaný jako český teplas, ale má toho víc společného spíš s moravským
janda
napsal(a):
Rituše - je to sice zapsaný jako český teplas, ale má toho víc společného spíš s moravským
Nesmím zapomenout na mamču Corču