anushka
napsal(a):
tady dávám mojí kobču se svým půlročním štěnětem jak si pěkně hrajou
ještě běhajíci sendy.)
anushka
napsal(a):
a v klusu
a moje druhá kobča,Sáva,přesnej opak sendyny,sava totiz nejradsi nedela vubec nic
anushka
napsal(a):
Můj psí honič Akorát tady se spíš kůň snaží dohnat psa
darca
napsal(a):
Můj psí honič Akorát tady se spíš kůň snaží dohnat psa
Ahoj Ani,Sáva je moc pěkná.Viděla jsem ji na jiných fotkách v pohybu,fakt hezká.Tady je Bělky nejoblíbenější činnost,papání.Loudí po nás jabka a taky že nám je všechny snědla.
trajekt
napsal(a):
Ahoj Ani,Sáva je moc pěkná.Viděla jsem ji na jiných fotkách v pohybu,fakt hezká.Tady je Bělky nejoblíbenější činnost,papání.Loudí po nás jabka a taky že nám je všechny snědla.
No a na téhle si taky hraje se psem,ale je to daleko,tak nevím,jestli to zmenšený půjde vůbec poznat.Ale jinou zatím nemám..Anushko,Tys chodila na králíky že?Už tam nechodíš?Ted se k holkám přidalo hodně lidí,až z toho mají guláš.Ráda si tam počtu,ale plést se jim tam nebudu.Nemůžu se vynadívat na ty jejich haflošky,na jaře bych si taky pořídit nějakou pěknou Haflingu,aby nebyla Bělka sama a taky jsem na ni přece jen velká.Kolik mají v kohoutku Tvoje kobylky?Možná jsi to už někde psala,ale už si to nepamatuju.Díkes
anushka
napsal(a):
Denodeně nahání koně a hrozně u toho štěká, )pastevecké plemeno se holt nezapře)
anushka
napsal(a):
a to už naše kobyla ,která psi k smrti nenávidí před měsícem jinému hafíkovi zlomila nohu. Tahle moje kolie se točí mezi kopanci a kopyty neustále, ale naštěstí bez jedinéh o škrábance (zatím)
microfon
napsal(a):
a to už naše kobyla ,která psi k smrti nenávidí před měsícem jinému hafíkovi zlomila nohu. Tahle moje kolie se točí mezi kopanci a kopyty neustále, ale naštěstí bez jedinéh o škrábance (zatím)
...a jeden kopanec od Shageena
microfon
napsal(a):
...a jeden kopanec od Shageena
jiní psi u nás opravdu musí být za ohradou , protože ta naše psí antipatistka by to s nezkušeným psem jistě brzy skoncovala
trajekt
napsal(a):
No a na téhle si taky hraje se psem,ale je to daleko,tak nevím,jestli to zmenšený půjde vůbec poznat.Ale jinou zatím nemám..Anushko,Tys chodila na králíky že?Už tam nechodíš?Ted se k holkám přidalo hodně lidí,až z toho mají guláš.Ráda si tam počtu,ale plést se jim tam nebudu.Nemůžu se vynadívat na ty jejich haflošky,na jaře bych si taky pořídit nějakou pěknou Haflingu,aby nebyla Bělka sama a taky jsem na ni přece jen velká.Kolik mají v kohoutku Tvoje kobylky?Možná jsi to už někde psala,ale už si to nepamatuju.Díkes
Ahojky a Sendy se ti nelíbí? na králíky sem chodila,jenže tam byl zmatek už tenkrát takže sem tam něco napsala a skoro sem se nedočkala odpovědi,a to mě nebavilo.taky sem chtela haflose,jednou si ho poridim,az se vyskytne mlada,krasna,uslechtila kobylka lehciho typu...sáva má 125cm(odhadem) a sendy je jeste 2letá takze u tý to není tak podstatný.já mám 160cm,takže sem prcek a poníci mi stačej