Dotázek na chování hříběte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.12.2006 07:37

Ahojda, chtěla bych se zeptat, co znamená to, když mě "moje" kobylka olizuje. Když k ní přijdu tak mě olizuje, myslím věci, jako bundu, kalhoty, ruce. Nedělá to pořád jen občas. tak by mě zajímalo co to asi znamená. Je jí rok a půl, v dubnu jí budou dva

20.12.2006 08:23

dagies napsal(a):
Ahojda, chtěla bych se zeptat, co znamená to, když mě "moje" kobylka olizuje. Když k ní přijdu tak mě olizuje, myslím věci, jako bundu, kalhoty, ruce. Nedělá to pořád jen občas. tak by mě zajímalo co to asi znamená. Je jí rok a půl, v dubnu jí budou dva

Moje kobča to taky dělá a nejvíc-to mě chce ulízat k smrtikdyž má hříbě. Kámoščin kůň lízal ruce (byly slané z potu) a ona říkala, že mu koupí sůl. Ta sůl to trochu vyřeší, ale beru to jako láskyplné pohlazaní

20.12.2006 08:45

paja666 napsal(a):
Moje kobča to taky dělá a nejvíc-to mě chce ulízat k smrtikdyž má hříbě. Kámoščin kůň lízal ruce (byly slané z potu) a ona říkala, že mu koupí sůl. Ta sůl to trochu vyřeší, ale beru to jako láskyplné pohlazaní

Jo, to jsem si taky myslela že potřebuje sůl, ale to lízala opravdu holé ruce, ale neumím si nijak vysvětlit co znamená že mě oblizuje i oblečenou, kdyby to znamenalo to co píšeš tak to by bylo krásnýýýýýýýýý!!!!!
Sůl jinak dostává, ne pravidelně ale dostává

Přidejte reakci

Přidat smajlík