Hledám kobylku Cheizy,ryzka s bílou hřívou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.12.2006 11:19

Dobrý den,hledám kobylku ČT,jménem Cheizy.Kobylka je lehčího typu,nyní asi čtyř letá ryzka s bílou hřívou,odznaky na nohou a lisinkou.Má poloviční původ a prodával ji pan Škarda z Hrušovan u Brna.Kdyby se mi ozval její nynější majitel,byla bych moc ráda.Zajímalo by mě,jak vyrostla a kdyby ji náhodou prodával,tak bych o ni měla veliký zájem.A když ne,bude mi stačit,když ji uvidím aspon jen na fotografii.Bohužel neznám její rodiče,tak snad ji někdo podle tohoto popisu pozná.Ještě vím,že byla prodávána za 30 000Kč.Děkuji za každou snahu

27.12.2006 21:50

trajekt napsal(a):
Dobrý den,hledám kobylku ČT,jménem Cheizy.Kobylka je lehčího typu,nyní asi čtyř letá ryzka s bílou hřívou,odznaky na nohou a lisinkou.Má poloviční původ a prodával ji pan Škarda z Hrušovan u Brna.Kdyby se mi ozval její nynější majitel,byla bych moc ráda.Zajímalo by mě,jak vyrostla a kdyby ji náhodou prodával,tak bych o ni měla veliký zájem.A když ne,bude mi stačit,když ji uvidím aspon jen na fotografii.Bohužel neznám její rodiče,tak snad ji někdo podle tohoto popisu pozná.Ještě vím,že byla prodávána za 30 000Kč.Děkuji za každou snahu

Jen aktualizuji.Nevíte o ní někdo,prosííííííííííííííííííííííííííííííííííííím.
Bohužel nemám žádnou fotku.

28.12.2006 14:42

trajekt napsal(a):
Jen aktualizuji.Nevíte o ní někdo,prosííííííííííííííííííííííííííííííííííííím.
Bohužel nemám žádnou fotku.

Jé,Běli,a já už se radovala,že se kobča našla!!!

3.1.2007 09:37

jaruska napsal(a):
Jé,Běli,a já už se radovala,že se kobča našla!!!

No jo Jaruško,zatím nic.Ale pojedem s přítelem za jejím bývalým majitelem pro info.Přítele jsem musela přemlouvat,aby tam se mnou jel,ale povedlo se.Ted si ještě musí najít čas a jedéééééééém

Přidejte reakci

Přidat smajlík