Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.12.2006 17:53

hledám koně Imperfecta, je to A1/1, anglický plnokrevník, hnědák s hvězdou, obě zadní nohy mají bílou spěnku. Nar. 1999, matka: imperfectible, otec Sun Valey, Byl ustájen v dostihové stáji v Radslavicích poté prodán do Čechovic a nakonec do Soběsuk, potom uz nemám žádné informace. Byla bych ráda kdyby se někdo ozval pokud nějaké informace mám, moc děkuju

28.12.2006 20:30

hanulka116 napsal(a):
hledám koně Imperfecta, je to A1/1, anglický plnokrevník, hnědák s hvězdou, obě zadní nohy mají bílou spěnku. Nar. 1999, matka: imperfectible, otec Sun Valey, Byl ustájen v dostihové stáji v Radslavicích poté prodán do Čechovic a nakonec do Soběsuk, potom uz nemám žádné informace. Byla bych ráda kdyby se někdo ozval pokud nějaké informace mám, moc děkuju

hanulko ses to ty (Krmelín)? tu ivca (JBC), proc hledas toho koníka??

28.12.2006 20:42

cerridwen napsal(a):
hanulko ses to ty (Krmelín)? tu ivca (JBC), proc hledas toho koníka??

Krmelín? to nevím co tím myslíš, ani nevím jestli tě znám?! A ty znáš Imperfecta?? já ho hledám protoze sem se o něho 2 roky starala a mám ho ráda a chtěla bych vědět jak se má a kde je

28.12.2006 20:58

hanulka116 napsal(a):
Krmelín? to nevím co tím myslíš, ani nevím jestli tě znám?! A ty znáš Imperfecta?? já ho hledám protoze sem se o něho 2 roky starala a mám ho ráda a chtěla bych vědět jak se má a kde je

a odepiš mi prosím prosím

28.12.2006 21:12

hanulka116 napsal(a):
a odepiš mi prosím prosím

ahoj, omlouvám se, spletla jsem se, myslela jsem hanku havránkovou, anebo lelkovou případne, takze shoda jmen, promin, jeste muzu poradit na fitmin.cz jsou starty a chovatelé, což by ti mohlo třeba pomoci .. ahoj

Přidejte reakci

Přidat smajlík