Bart, prodan do staje v Kolesach

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2007 10:13

Ahoj, chci se jen zeptat, znala jsem konika jmenem Bart. Byl to ryzak s lysinou a vsema nozkama bilyma. Melo by mu byt zhruba 10let. Chci se jen zeptat, jak se ma a jestli zavodi. Byl prodan, protoze majitel chtel aby jeste sportovat.. Diky za info

4.1.2007 11:34

inkognito napsal(a):
Ahoj, chci se jen zeptat, znala jsem konika jmenem Bart. Byl to ryzak s lysinou a vsema nozkama bilyma. Melo by mu byt zhruba 10let. Chci se jen zeptat, jak se ma a jestli zavodi. Byl prodan, protoze majitel chtel aby jeste sportovat.. Diky za info

Sice jsem hledala něco jiného, ale našla jsem odpověď pro tebe.
Řekla bych, že to bude ten kterého hledáš: http://www.jezdectvi. info/kun.php ?kun=BART%203&lkun=KF3234

V odkazu jsou dvě mezery!

4.1.2007 12:09

lump napsal(a):
Sice jsem hledala něco jiného, ale našla jsem odpověď pro tebe.
Řekla bych, že to bude ten kterého hledáš: http://www.jezdectvi. info/kun.php ?kun=BART%203&lkun=KF3234

V odkazu jsou dvě mezery!

ahojky diky moc! to znamena ze sel jen dva zavody za posledni rok? Hm to asi neni moc uspesny ze? Nebo ja nevim. Moc se v parkurech nevyznam a tak nevim jak je to bodove hodnoceni dobre nebo spatne

4.1.2007 12:20

inkognito napsal(a):
ahojky diky moc! to znamena ze sel jen dva zavody za posledni rok? Hm to asi neni moc uspesny ze? Nebo ja nevim. Moc se v parkurech nevyznam a tak nevim jak je to bodove hodnoceni dobre nebo spatne

Tady jsou jeho další výsledky: www.cjf.cz, tam si zadáš vlevo na liště kalendář, výsledky, kariéry a pak dole si vybereš rok který chceš. Tam dáš disciplína skoky, číslo licence KF3234, vybereš kůň a máš to tam.
Řekla bych, že jeho výsledky jsou takový normální průměr v soutěžích stupně Z, ZL, podle bodů co tam má to je, že většinou udělal jednu nebo dvě chybky v parkuru.
Bohužel ani na jednom serveru nejsou uvedené všechny výsledky ze závodů absolvovaných v určitém roce, takže to docela zkresluje.

Přidejte reakci

Přidat smajlík