Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2007 12:41

Předem se omlouvám,vím že to sem nepatří,ale z inzerce mi to pořád smazávají,píšu tam něco špatně,ale nevím co
Takže:
Nabízím ježdění na své pony klisně,kvh 125cm,mohutnější,tudíš unese i težsiho jezdce.Umoznim jezdeni za financni prispevek(bud formou mesicniho pausalu nebo samostatne hodiny)nebo vypomoc,svezeme zacatecniky i pokrocile.Vycvik na jizdarne i vyjizdky do terenu,western. i anglický styl.
Je ustájená kousek u Prahy-10min autobusem z metra "C" Opatov.Upředňostnuji spolehlivost a kamarádský přístup.tel: 739 719 907

4.1.2007 12:43

anushka napsal(a):
Předem se omlouvám,vím že to sem nepatří,ale z inzerce mi to pořád smazávají,píšu tam něco špatně,ale nevím co
Takže:
Nabízím ježdění na své pony klisně,kvh 125cm,mohutnější,tudíš unese i težsiho jezdce.Umoznim jezdeni za financni prispevek(bud formou mesicniho pausalu nebo samostatne hodiny)nebo vypomoc,svezeme zacatecniky i pokrocile.Vycvik na jizdarne i vyjizdky do terenu,western. i anglický styl.
Je ustájená kousek u Prahy-10min autobusem z metra "C" Opatov.Upředňostnuji spolehlivost a kamarádský přístup.tel: 739 719 907

Tak tady je kobylky fotečka.

4.1.2007 12:54

anushka napsal(a):

mne to taky mazou - inzerat s podobnym tematem nevi nekdo proc? podle jakeho pravidla? mazou to podle nejakych klicovych slov, ktera jim "vadi"?

4.1.2007 13:05

tilka napsal(a):
mne to taky mazou - inzerat s podobnym tematem nevi nekdo proc? podle jakeho pravidla? mazou to podle nejakych klicovych slov, ktera jim "vadi"?

Prectete si podminky inzerce! Myslim bod 2 a 5 je to s podnikatelskym zamerenim a inzerat nebude smazan kdyz si zaplatite

4.1.2007 13:06

anushka napsal(a):

Krásná kobylečka

4.1.2007 13:34

rezi napsal(a):
Prectete si podminky inzerce! Myslim bod 2 a 5 je to s podnikatelskym zamerenim a inzerat nebude smazan kdyz si zaplatite

Rezi:díky

4.1.2007 13:35

joripage napsal(a):
Krásná kobylečka

Joripage:děkuju za pochvalu zasílám ještě foto.

4.1.2007 14:15

anushka napsal(a):
Rezi:díky

no - a kdyz do inzeratu nenapisu ani slovo o platbe za jezdeni, tak porusuju co?! To ze chce nekdo prispet na ustajeni, to tedy za podnikani nepovazuju! A uz vubec ne, kdyz je jezdeni zadara! proste ifauna je na toto hruza

4.1.2007 14:29

anushka napsal(a):
Joripage:děkuju za pochvalu zasílám ještě foto.

co je to zač?je vážně krásná a opravdu je to takovej kousek od Opatova?

4.1.2007 15:09

joripage napsal(a):
co je to zač?je vážně krásná a opravdu je to takovej kousek od Opatova?

při koupi mi bylo řečeno že je to Welsh pony(wpb) ale nema pp,otec byl anglickyho puvodu kterej nebyl registrovanej v čr,..jojo je to 10minut autobusem z Opatova a staví to hned u stáje

4.1.2007 15:36

anushka napsal(a):
při koupi mi bylo řečeno že je to Welsh pony(wpb) ale nema pp,otec byl anglickyho puvodu kterej nebyl registrovanej v čr,..jojo je to 10minut autobusem z Opatova a staví to hned u stáje

To je paráda mít to takovej kousekkolik jí je?

4.1.2007 15:43

tilka napsal(a):
no - a kdyz do inzeratu nenapisu ani slovo o platbe za jezdeni, tak porusuju co?! To ze chce nekdo prispet na ustajeni, to tedy za podnikani nepovazuju! A uz vubec ne, kdyz je jezdeni zadara! proste ifauna je na toto hruza

Myslím, že jim vadí slova jako tahle: "svezeme zacatecniky i pokrocile.Vycvik na jizdarne i vyjizdky do terenu,western. i anglický styl. ", to už nevypadá jako že hledáš parťáka - jednoho - pro svého koníka, ale že koně nabízíš komerčně, že za peníze svezeš kohokoli, tj. podnikáš.

4.1.2007 16:43

jackie napsal(a):
Myslím, že jim vadí slova jako tahle: "svezeme zacatecniky i pokrocile.Vycvik na jizdarne i vyjizdky do terenu,western. i anglický styl. ", to už nevypadá jako že hledáš parťáka - jednoho - pro svého koníka, ale že koně nabízíš komerčně, že za peníze svezeš kohokoli, tj. podnikáš.

jenze ja hledala jednoho stalyho clovicka, ktery bude mit kone jakoby za vlastniho - prave ze nemam cas chodit na jizdarnu individualne s kazdym a starat se o neho. to bych si konika pak rovnou odjezdila sama... nemam problem zaplatit ustajeni, mam problem najit dost casu se koni venovat... no nic, proste mne krkaji a tak to zustane.

4.1.2007 18:02

joripage napsal(a):

ahojky,
jestli se mohu přidat, také nabízím ježdění na 15-ti leté kobylce, do svých 10-let skok ST, ted už jen na rekreaci, je dva měs. březí.
Sháním dívku, která by semnou jezdila na vyjížďky ven do přírody. Kobylka je moc hodná , ježděná anglickým sedlem a na ohlávce , ježděna i dětmi, je to učitelka.
Ježdění by bylo zdarma, jen vážné zájemce !
Jsme z Ivančic u Brna.
Více na maile cilinka2000@seznam.cz

4.1.2007 19:41

joripage napsal(a):

je jí 9let,ty jsi odkud?

4.1.2007 20:36

anushka napsal(a):
je jí 9let,ty jsi odkud?

Ahojky, jj Janu Pitrochovou znám, bydlí kousek od nás...
Co by jsi potřebovala vědět? Jinak jestli chceš její mail, tak Ti ho můžu dát a můžete zavzpomínat na staré časy... Pokud jste byly kamarádky...

4.1.2007 20:54

tilka napsal(a):
jenze ja hledala jednoho stalyho clovicka, ktery bude mit kone jakoby za vlastniho - prave ze nemam cas chodit na jizdarnu individualne s kazdym a starat se o neho. to bych si konika pak rovnou odjezdila sama... nemam problem zaplatit ustajeni, mam problem najit dost casu se koni venovat... no nic, proste mne krkaji a tak to zustane.

Souhlas. Nemusis tam mit ani slovo o penezich nebo o moznosti ze z toho mas zisk opakovane a stejne inzerat smazou. Na druhou stranu tam zustavaji bez povsimnuti inzeraty, ktere porusuji tech jejich "pravidel" hned nekolik. Inzerce tady zdaleka neni ferova. Pro nektere ocividne plati jine pravidla nez pro ostatni. Zajimalo by me, kdo o tom rozhoduje, automaticky filtr to urcite nebude...

5.1.2007 01:22

veronika20 napsal(a):
Ahojky, jj Janu Pitrochovou znám, bydlí kousek od nás...
Co by jsi potřebovala vědět? Jinak jestli chceš její mail, tak Ti ho můžu dát a můžete zavzpomínat na staré časy... Pokud jste byly kamarádky...

Můžu se zeptat kde ta stáj s tou ponykobylkou přesně je a na který směr od Opatova?Popřípadě kdo je majitel nebo pronájemce stáje?Moc dík za Odpověď

5.1.2007 11:31

lukinda napsal(a):
Můžu se zeptat kde ta stáj s tou ponykobylkou přesně je a na který směr od Opatova?Popřípadě kdo je majitel nebo pronájemce stáje?Moc dík za Odpověď

myslím,že to není vůbec podstatné.

5.1.2007 11:40

anushka napsal(a):
myslím,že to není vůbec podstatné.

Ahoj, tak kdy si dorazíš pro ty ohlávky ?

Blanche.

5.1.2007 12:08

blanche napsal(a):
Ahoj, tak kdy si dorazíš pro ty ohlávky ?

Blanche.

Ahoj,promin,ze neodepisuju na meily ale blbne mi to,nevim kdy dorazim,nejak se k tomu porad nemuzu dostat.ale snad brzy.jak se ma kobylka?

5.1.2007 12:57

anushka napsal(a):
je jí 9let,ty jsi odkud?

já jsem převážně v Praze ale jinak jsem od Slanýho

5.1.2007 15:00

anushka napsal(a):
Ahoj,promin,ze neodepisuju na meily ale blbne mi to,nevim kdy dorazim,nejak se k tomu porad nemuzu dostat.ale snad brzy.jak se ma kobylka?

Kobylka se má fain, tak se nějak ozvi, ju ? Díky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík