Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

shettysheila

4.1.2007 20:29
shettysheila

Ahojky, máme doma skoro 4měsíčního shetlandského hřebečka po mojí klisně Sheilince. Hříbátko se má čile k světu, velice rádo běhá, hraje si s prasetem :-)..Na svůj věk se mi zdá velké. Co si myslíte vy? Jaké máte vy hříbátka Shetland?Pochlubte se.

shettysheila

4.1.2007 20:30
shettysheila

shettysheila napsal(a):
Ahojky, máme doma skoro 4měsíčního shetlandského hřebečka po mojí klisně Sheilince. Hříbátko se má čile k světu, velice rádo běhá, hraje si s prasetem :-)..Na svůj věk se mi zdá velké. Co si myslíte vy? Jaké máte vy hříbátka Shetland?Pochlubte se.

další fotečka hříbátka...mimochodem jmenuje se SENDY. Říkáme mu Sendík.

shettysheila

4.1.2007 20:31
shettysheila

shettysheila napsal(a):

SENDY a maminka...další fotečka...

shettysheila

4.1.2007 20:32
shettysheila

shettysheila napsal(a):

Sendíkova hlavička

shettysheila

4.1.2007 20:33
shettysheila

shettysheila napsal(a):

kuk!

shettysheila

4.1.2007 20:34
shettysheila

shettysheila napsal(a):

kuk! podruhé...

4.1.2007 22:00

shettysheila napsal(a):
kuk! podruhé...

Taky jedno přidávám ;-)

4.1.2007 23:48

rolf napsal(a):
Taky jedno přidávám ;-)

to je krásný plyšák

shettysheila

10.1.2007 12:23
shettysheila

shettysheila napsal(a):
kuk! podruhé...

První den hříbátka...bumbáme...

zvířátková

10.1.2007 12:57
zvířátková

shettysheila napsal(a):
První den hříbátka...bumbáme...

Ahojky! Tvoje klisnička je nádherná, obdivuju to grošování, u poníků moc grošáku není, proto se mi hrozně moc líbí. Ale zajímalo by mě, do jakého kožíšku se vyklube ten prcek. Koukám, že už hraje barvama teď....... Jakou barvu má tatínek?

shettysheila

10.1.2007 13:01
shettysheila

zvířátková napsal(a):
Ahojky! Tvoje klisnička je nádherná, obdivuju to grošování, u poníků moc grošáku není, proto se mi hrozně moc líbí. Ale zajímalo by mě, do jakého kožíšku se vyklube ten prcek. Koukám, že už hraje barvama teď....... Jakou barvu má tatínek?

Tatínek je vraník s malou hvězdičkou. Je spíše elegantnější, ale taky pěkný divoch.

zvířátková

10.1.2007 13:30
zvířátková

shettysheila napsal(a):
Tatínek je vraník s malou hvězdičkou. Je spíše elegantnější, ale taky pěkný divoch.

No, hlavička se mu rýsuje na tmavě hnědou. Bude to fešák. A viděla jsem ho v tom druhém odkazu, ten má ale super malinkatou ohlávku

shettysheila

10.1.2007 13:37
shettysheila

zvířátková napsal(a):
No, hlavička se mu rýsuje na tmavě hnědou. Bude to fešák. A viděla jsem ho v tom druhém odkazu, ten má ale super malinkatou ohlávku

Když se narodil byl hodně světle hnědý, pak mu začal tmavnou čumáček a hlavička..no uvidíme co z něj nakonec vyroste. Někteří říkají, že hnědáček, jiní zas tmavý hnědáček, a jiný černý hnědák...či dokonce skoro celý černý. Necháme se překvapit.

10.1.2007 19:12

shettysheila napsal(a):

Jedno rozromilé odstávče, kjteré si koupili lidi nedaleko od nás. Bohužel poník bude nejspíš sám...

10.1.2007 21:50

microfon napsal(a):
Jedno rozromilé odstávče, kjteré si koupili lidi nedaleko od nás. Bohužel poník bude nejspíš sám...

Náš první prcek Andy, na fotce cca 4 měsíce.

10.1.2007 22:53

jennifer napsal(a):
Náš první prcek Andy, na fotce cca 4 měsíce.

Minda a Remus

Přidejte reakci

Přidat smajlík