shettysheila

Ahojky, máme doma skoro 4měsíčního shetlandského hřebečka po mojí klisně Sheilince. Hříbátko se má čile k světu, velice rádo běhá, hraje si s prasetem :-)..Na svůj věk se mi zdá velké. Co si myslíte vy? Jaké máte vy hříbátka Shetland?Pochlubte se.
shettysheila

shettysheila
napsal(a):
Ahojky, máme doma skoro 4měsíčního shetlandského hřebečka po mojí klisně Sheilince. Hříbátko se má čile k světu, velice rádo běhá, hraje si s prasetem :-)..Na svůj věk se mi zdá velké. Co si myslíte vy? Jaké máte vy hříbátka Shetland?Pochlubte se.
další fotečka hříbátka...mimochodem jmenuje se SENDY. Říkáme mu Sendík.
shettysheila

shettysheila
napsal(a):
SENDY a maminka...další fotečka...
shettysheila

shettysheila
napsal(a):
Sendíkova hlavička
shettysheila

shettysheila
napsal(a):
kuk!
shettysheila

shettysheila
napsal(a):
kuk! podruhé...
shettysheila

shettysheila
napsal(a):
kuk! podruhé...
První den hříbátka...bumbáme...
zvířátková

shettysheila
napsal(a):
První den hříbátka...bumbáme...
Ahojky! Tvoje klisnička je nádherná, obdivuju to grošování, u poníků moc grošáku není, proto se mi hrozně moc líbí. Ale zajímalo by mě, do jakého kožíšku se vyklube ten prcek. Koukám, že už hraje barvama teď....... Jakou barvu má tatínek?
shettysheila

zvířátková
napsal(a):
Ahojky! Tvoje klisnička je nádherná, obdivuju to grošování, u poníků moc grošáku není, proto se mi hrozně moc líbí. Ale zajímalo by mě, do jakého kožíšku se vyklube ten prcek. Koukám, že už hraje barvama teď....... Jakou barvu má tatínek?
Tatínek je vraník s malou hvězdičkou. Je spíše elegantnější, ale taky pěkný divoch.
zvířátková

shettysheila
napsal(a):
Tatínek je vraník s malou hvězdičkou. Je spíše elegantnější, ale taky pěkný divoch.
No, hlavička se mu rýsuje na tmavě hnědou. Bude to fešák. A viděla jsem ho v tom druhém odkazu, ten má ale super malinkatou ohlávku
shettysheila

zvířátková
napsal(a):
No, hlavička se mu rýsuje na tmavě hnědou. Bude to fešák. A viděla jsem ho v tom druhém odkazu, ten má ale super malinkatou ohlávku
Když se narodil byl hodně světle hnědý, pak mu začal tmavnou čumáček a hlavička..no uvidíme co z něj nakonec vyroste. Někteří říkají, že hnědáček, jiní zas tmavý hnědáček, a jiný černý hnědák...či dokonce skoro celý černý. Necháme se překvapit.
shettysheila
napsal(a):
Jedno rozromilé odstávče, kjteré si koupili lidi nedaleko od nás. Bohužel poník bude nejspíš sám...
microfon
napsal(a):
Jedno rozromilé odstávče, kjteré si koupili lidi nedaleko od nás. Bohužel poník bude nejspíš sám...
Náš první prcek Andy, na fotce cca 4 měsíce.
jennifer
napsal(a):
Náš první prcek Andy, na fotce cca 4 měsíce.
Minda a Remus