Tak lidičky kdo si chce pokecat začíná ,,one" pokec
Nechci se po nikom opičit..ale na tom asi nezáleží..kdo chce tak ať si přijde pokecat ko né tak ať nechodí tady se niko do ničeho netlačí...
Tak já nahodím nějaký téma...
ZABAHNĚNÝ KONĚ...A PÁNÍČKŮ POVEDENÉ FOTKY!!
Tak já začnu..ten můj lump se strašně rád válí...ale kdo to pak odnese?? Hlavně já, hřbílko a kartáč..
bonnie
napsal(a):
Nechci se po nikom opičit..ale na tom asi nezáleží..kdo chce tak ať si přijde pokecat ko né tak ať nechodí tady se niko do ničeho netlačí...
Tak já začnu..ten můj lump se strašně rád válí...ale kdo to pak odnese?? Hlavně já, hřbílko a kartáč..
další...trochu umělecký...ale to bahno je tam vidět dost...
bonnie
napsal(a):
další...trochu umělecký...ale to bahno je tam vidět dost...
...
bonnie
napsal(a):
...
Ahoj máme asi stejný prasáttka ta moja se taky furt válí už mi to někdy leze krkem. Teď už sem si musela koupit i nový jemný jelikož ten starý už to nezvládá.
santah
napsal(a):
Ahoj máme asi stejný prasáttka ta moja se taky furt válí už mi to někdy leze krkem. Teď už sem si musela koupit i nový jemný jelikož ten starý už to nezvládá.
a tady hají.
santah
napsal(a):
a takle vypadáme když sme čistí
To mi jsme taky kláááásssnýýý když jsme čisťočký...
bonnie
napsal(a):
a dalsi...
v v
napsal(a):
bahňáci
Taky pěkný koníčci sou tvoji?
Vidim že se neválí jenom ten muj.....
bonnie
napsal(a):
Ahojky, ráda bych se přidala... mám podobnýho šediváka :-)
Saxík... když je čistej
cheyenne
napsal(a):
Ahojky, ráda bych se přidala... mám podobnýho šediváka :-)
Saxík... když je čistej
Včera jsem ho stěhovala do "školky", má tři stejně starý kámoše, dneska se s nima seznamoval v ohradě a když se okoukli - jak to asi dopadlo
cheyenne
napsal(a):
Včera jsem ho stěhovala do "školky", má tři stejně starý kámoše, dneska se s nima seznamoval v ohradě a když se okoukli - jak to asi dopadlo
...
bonnie
napsal(a):
a rázem máš čokoládového koníka
sun
napsal(a):
Já mam taky koníčka,taky tak trochu prasatko.Jakmile ho vyčistim tak mě to skazí a jde se vyválet do bahna a to klidně 6krát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Válení prostě miluje
taky se přidám,moji válení milujou a to čištění je většinou taky šílený přidávám foto obou dvou
anushka
napsal(a):
taky se přidám,moji válení milujou a to čištění je většinou taky šílený přidávám foto obou dvou
Sendy
bonnie
napsal(a):
Já sem si říkala že je mi tvuj koník nějakej povědomej,někdy na podzim byl na prodej,to tys ho koupila,nebo si puvodní majitelka a rozmyslela sis to,pac byl někde od rychnova...Jinak Ja mam taky šediváčka,takže to bahýnko naštěstí není tolik vidět.Ale valí se rád a válí se dobře!!!