Pokec...pokec..a pokec...o koníkách všem kolem nich..1!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2007 13:24

Tak lidičky kdo si chce pokecat začíná ,,one" pokec
Nechci se po nikom opičit..ale na tom asi nezáleží..kdo chce tak ať si přijde pokecat ko né tak ať nechodí tady se niko do ničeho netlačí...
Tak já nahodím nějaký téma...
ZABAHNĚNÝ KONĚ...A PÁNÍČKŮ POVEDENÉ FOTKY!!
Tak já začnu..ten můj lump se strašně rád válí...ale kdo to pak odnese?? Hlavně já, hřbílko a kartáč..

6.1.2007 13:26

bonnie napsal(a):
Nechci se po nikom opičit..ale na tom asi nezáleží..kdo chce tak ať si přijde pokecat ko né tak ať nechodí tady se niko do ničeho netlačí...
Tak já začnu..ten můj lump se strašně rád válí...ale kdo to pak odnese?? Hlavně já, hřbílko a kartáč..

další...trochu umělecký...ale to bahno je tam vidět dost...

6.1.2007 13:27

bonnie napsal(a):
další...trochu umělecký...ale to bahno je tam vidět dost...

...

6.1.2007 13:34

bonnie napsal(a):
...

Ahoj máme asi stejný prasáttka ta moja se taky furt válí už mi to někdy leze krkem. Teď už sem si musela koupit i nový jemný jelikož ten starý už to nezvládá.

6.1.2007 13:36

santah napsal(a):
Ahoj máme asi stejný prasáttka ta moja se taky furt válí už mi to někdy leze krkem. Teď už sem si musela koupit i nový jemný jelikož ten starý už to nezvládá.

a tady hají.

6.1.2007 13:37

bonnie napsal(a):
...

Trocu mi vlez pred fotak..

6.1.2007 13:39

santah napsal(a):
a tady hají.

jj..tak to mame podobnej problem ja uz sem si na neho kupovala 4 hrbilka ac me vsechny znicil...teda tim jak se porad vali...

6.1.2007 13:39

santah napsal(a):
a tady hají.

a takle vypadáme když sme čistí

6.1.2007 13:44

santah napsal(a):
a takle vypadáme když sme čistí

To mi jsme taky kláááásssnýýý když jsme čisťočký...

6.1.2007 13:45

bonnie napsal(a):

a dalsi...

6.1.2007 17:58

v v napsal(a):
bahňáci

Taky pěkný koníčci sou tvoji?
Vidim že se neválí jenom ten muj.....

7.1.2007 16:05

bonnie napsal(a):

Ahojky, ráda bych se přidala... mám podobnýho šediváka :-)
Saxík... když je čistej

7.1.2007 16:07

cheyenne napsal(a):
Saxík... když je čistej

haflík je můj a te druhej kamarádky.

7.1.2007 16:07

cheyenne napsal(a):
Saxík... když je čistej

Včera jsem ho stěhovala do "školky", má tři stejně starý kámoše, dneska se s nima seznamoval v ohradě a když se okoukli - jak to asi dopadlo

7.1.2007 16:08

cheyenne napsal(a):
Včera jsem ho stěhovala do "školky", má tři stejně starý kámoše, dneska se s nima seznamoval v ohradě a když se okoukli - jak to asi dopadlo

...

7.1.2007 16:08

cheyenne napsal(a):

tak to muselo dopadnout fakt hezky

7.1.2007 16:10

cheyenne napsal(a):
...

a famózní druhá kaluž

7.1.2007 16:12

v v napsal(a):
tak to muselo dopadnout fakt hezky

Těšim se na zítra ráno, nevim, jestli bude mít cenu ho čistit před vypuštěním do ohrady :-)

7.1.2007 19:43

bonnie napsal(a):

a rázem máš čokoládového koníka

28.2.2007 17:37

v v napsal(a):
a rázem máš čokoládového koníka

Já mam taky koníčka,taky tak trochu prasatko.Jakmile ho vyčistim tak mě to skazí a jde se vyválet do bahna a to klidně 6krát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Válení prostě miluje

28.2.2007 18:45

sun napsal(a):
Já mam taky koníčka,taky tak trochu prasatko.Jakmile ho vyčistim tak mě to skazí a jde se vyválet do bahna a to klidně 6krát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Válení prostě miluje

taky se přidám,moji válení milujou a to čištění je většinou taky šílený přidávám foto obou dvou

28.2.2007 18:47

anushka napsal(a):
taky se přidám,moji válení milujou a to čištění je většinou taky šílený přidávám foto obou dvou

Sendy

28.2.2007 19:12

bonnie napsal(a):

Já sem si říkala že je mi tvuj koník nějakej povědomej,někdy na podzim byl na prodej,to tys ho koupila,nebo si puvodní majitelka a rozmyslela sis to,pac byl někde od rychnova...Jinak Ja mam taky šediváčka,takže to bahýnko naštěstí není tolik vidět.Ale valí se rád a válí se dobře!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík